yani ben de aynısını dedim kesinlikle böyle olmalı yoksa yarışma tam bi fiyaskoyla sonuçlanır...32alper demiş ki:Bu yarışma berbat oldu bidaha yarışma yaparlarsa ön eleme yapıp 10 resim seçsinler ankete açsınlar o 10 resmide sayfaya koysunlarki millet resim seçip oy versin
Fundamental demiş ki:Demek istiyorum ki herkes konusundaki resimlerin sayısını bire indirsin ardından yöneticiler(Video Designer ve Ps Userlar belki daha iyi olabilir :s ) de bu resimlerden 10 tane seçsin ve başlık açılsın ama o resimlerin hepsinin aynı sayfada olması şartıyla lütfen okan abi görmemezlikten gelme
BTW gözümden de kaçmış değil(zaten elimden ne kurtuldu ki şimdiye kadar :p) şu hilekar eski paparazzi olacak şahsiyet(SİZ)in burada da 41 oyu var En Güzel Stall İsmi Yarışmasında da REZALET ama Funda'dan kaçar mı KAÇMAZ :p
NASIL YANİ şaka mı bu bu yarışma EN GÜZEL SS yarışması "Kimin Arkadaş Çevresi Daha Geniş" yarışması değil böyle bi rezalete göz mü yumulacak yaniii bilemiyorum hiç yakışmadıextraloob demiş ki:yarışma belli oylama belli ne dedik biz halka açık oylama kimin arkadaş çevresi çok kim hile yapmış hurda yapmış ilgilenmiyoruz, en çok oyu alanlar kazanır bu kadar basit.
EDIT:Belki de yakıştı...