'Pride 1 saatlik olan yasaklama süren sonsuza dek uzatıldı. Hatta IP ban.ramses_1 demiş ki::S banlama kabilliyetinizimi test ediyosunuz
lol,ramses_1 demiş ki:ben namı diğer Pride bu arada..
Xanthos demiş ki:Sweet kaşınma, uzaklaş
Değerim buymuş demek,Xanthos demiş ki:'Pride 1 saatlik olan yasaklama süren sonsuza dek uzatıldı. Hatta IP ban.ramses_1 demiş ki::S banlama kabilliyetinizimi test ediyosunuz
saygısızlık edenin kitabımda ve bulunduğum ortamda yeri yoktur.
Senius, 1 saat
'Pride, rütbesi sökülerek süresiz yasaklanmıştır.
Demek ki sende bazen doğru yolu bulabiliyormuşsun...Fundamental demiş ki:yaa bakın üzüldüm şimdi ben bi kaç kişinin banlanmasına özür diliyorum biraz ortalığı karıştırdım galiba :s neyse hiç kalitemi bozamam artık kim kazanırsa kazansın BANANE :)
Ben bi tek bu sitede hiç bir değerim olmadığına üzüldümFundamental demiş ki:yaa bakın üzüldüm şimdi ben bi kaç kişinin banlanmasına özür diliyorum biraz ortalığı karıştırdım galiba :s neyse hiç kalitemi bozamam artık kim kazanırsa kazansın BANANE :)
:p halavolkan.ka demiş ki:Demek ki sende bazen doğru yolu bulabiliyormuşsun...Fundamental demiş ki:yaa bakın üzüldüm şimdi ben bi kaç kişinin banlanmasına özür diliyorum biraz ortalığı karıştırdım galiba :s neyse hiç kalitemi bozamam artık kim kazanırsa kazansın BANANE :)
11 ay öncemi yoksa gelecektemimustip demiş ki:modlar adminler birsürü kişi bu yarışmaya 31 ocak günü katıldı ve bu kişilerin ismi ankkette yok yani yarışmaya dahil değiller neden bu kadar ilgisizlik gösteriyorsunuz?
31 aralık diyecektin heraldemustip demiş ki:modlar adminler birsürü kişi bu yarışmaya 31 ocak günü katıldı ve bu kişilerin ismi ankkette yok yani yarışmaya dahil değiller neden bu kadar ilgisizlik gösteriyorsunuz?