11.yi neresine takacak acaba hacımKB24 demiş ki:@hmzsnmz
Ona da bunu takar
11.yi neresine takacak acaba hacımKB24 demiş ki:@hmzsnmz
Ona da bunu takar
hmzsnmz demiş ki:11.yi neresine takacak acaba hacım
emm.. şey hic te anlamam şimdi ben ondanTwiLighT demiş ki:wnba var bro
Gecemi onlar için bölemem maçlarını izlemek için ^^ O yüzden o konuda ben yardımcı olamıcamTwiLighT demiş ki:wnba var bro
hmzsnmz demiş ki:Dün yine feci olaylar yaşanmış. Ne büyük talihsizliktir ki belkide son yılların en güzel final serisi oynandı. Her maç can alınıp can verildi , yakın geçen maçlarda iki takımda elinden geleni yaptı. Savunmalar devleşti , her maç farklı oyuncular öne çıktı. Gel gör ki seri böyle hatırlanmayacak.Olaylar serinin önüne geçti. Ayrıca helal olsun Efes'ime 2 yıldır alamadığı kupayı sonunda almayı başardı. Seneye Smith , Vujanic gidecek herhalde.Yerine Rakocevic ismi geçiyor ki avrupanın en önemli skoreri konumunda Rakocevic. Alırsak dehşet olur.Ayrıca Thornton & Shumpert & Kasun kesinlikle kalmalı... Her sene her sene kadro baştan kurulmasın artık. Ki başarı gelebilsin.Ayrıca gündemlerinde varmı bilmiyorum , CSKA Moskova bu sene düşük bütçe ile yola devam edecek oradan 1-2 güzel oyuncu koparılabilir , paraya kıyılıp. Çok uzattım ^^ Tebrikler efes.
Nicky Teasley mi ne vardı bro ^^ bilmem kaç yıl önce AllStar'da MVP olmuştu Birde şu ilk smaç basan bayan basketci vardı Sparks'ta.Lisa Lesley idi sanırsam ^^ Son olarak A. Parker'ın kız kardeşi mi ne bayan Parker vardı bilgim bundan ibaret broTwiLighT demiş ki:nba bitti bro dilersen wnba hakkında konuşabiliriz
Bu adamın benzetmeleri deli yahuuu ^^KB24 demiş ki:Şuraya bir uğrayayım dedim aklıma komik bir şey geldi yazayım dedim
4. Haziran LAL-ORL Final Serisi ilk maç -
Murat Kosova: "Kobe yazar kasa gibi"
lol. Final bittiğinden beri şuraya Phil Jackson ın yuzuklerinden başka bir şey konulmadıhmzsnmz demiş ki:Bu adamın benzetmeleri deli yahuuu ^^KB24 demiş ki:Şuraya bir uğrayayım dedim aklıma komik bir şey geldi yazayım dedim
Ps:Aklına o gelmezse uğrayacağın yok.. :/
Draft heyecanlı olmaz ki ya ^^ zaten belliKB24 demiş ki:lol. Final bittiğinden beri şuraya Phil Jackson ın yuzuklerinden başka bir şey konulmadıhmzsnmz demiş ki:Bu adamın benzetmeleri deli yahuuu ^^KB24 demiş ki:Şuraya bir uğrayayım dedim aklıma komik bir şey geldi yazayım dedim
Ps:Aklına o gelmezse uğrayacağın yok.. :/
PS: Nba Draft 2009 Cuma gecesi 2.30 da NTV Spor da kacırmayın derim.
ahaha görüyon mu bizim Phil'iKB24 demiş ki:http://ballhype.com/video/kobe_bryant_on_conan_o_brien/
Bu arada şu video'nun alt yazılısını izledim Kobe; Phil Jackson hakkında soyle diyor:
4.maca başlamadan once gözlerimizi kapadık ve Phil Jackson bizden "Nilufer yapragı uzerindeki kurbaga gibi hissetmemizi istedi" diyor altyazılısını izlemenizi tavsiye ederim çok guzel bir konuşma olmuş 2 gundur ntvsporda da veriyorlar ben de e2 kanalından izlemiştim