lakers şampiyon hayırlı olsun sitede yoktum 3 gündür bayağı değişmiş

Yeaahh şampiyon efes işte...
hmzsnmz demiş ki:
Dün yine feci olaylar yaşanmış. Ne büyük talihsizliktir ki belkide son yılların en güzel final serisi oynandı. Her maç can alınıp can verildi , yakın geçen maçlarda iki takımda elinden geleni yaptı. Savunmalar devleşti , her maç farklı oyuncular öne çıktı. Gel gör ki seri böyle hatırlanmayacak.Olaylar serinin önüne geçti. Ayrıca helal olsun Efes'ime 2 yıldır alamadığı kupayı sonunda almayı başardı. Seneye Smith , Vujanic gidecek herhalde.Yerine Rakocevic ismi geçiyor ki avrupanın en önemli skoreri konumunda Rakocevic. Alırsak dehşet olur.Ayrıca Thornton & Shumpert & Kasun kesinlikle kalmalı... Her sene her sene kadro baştan kurulmasın artık. Ki başarı gelebilsin.Ayrıca gündemlerinde varmı bilmiyorum , CSKA Moskova bu sene düşük bütçe ile yola devam edecek oradan 1-2 güzel oyuncu koparılabilir , paraya kıyılıp. Çok uzattım ^^ Tebrikler efes.

TwiLighT demiş ki:
nba bitti bro :curtain: dilersen wnba hakkında konuşabiliriz :sfff:
Nicky Teasley mi ne vardı bro ^^ bilmem kaç yıl önce AllStar'da MVP olmuştu :P Birde şu ilk smaç basan bayan basketci vardı Sparks'ta.Lisa Lesley idi sanırsam ^^ Son olarak A. Parker'ın kız kardeşi mi ne bayan Parker vardı :P bilgim bundan ibaret bro :mrgreen:
Ps:Nasıl unuttum şaşırdım Augustus süper bir skorer gsde oynaması çok büyük şans bence , rus takımları nasıl almadı anlamış değilim + Ondan önce ülkemize gelen Pondexter de muhteşem skorer ^^

hmzsnmz demiş ki:
KB24 demiş ki:
Şuraya bir uğrayayım dedim aklıma komik bir şey geldi yazayım dedim :P

4. Haziran LAL-ORL Final Serisi ilk maç -
Murat Kosova: "Kobe yazar kasa gibi" :mrgreen: :D
Bu adamın benzetmeleri deli yahuuu ^^
Ps:Aklına o gelmezse uğrayacağın yok.. :/
lol. Final bittiğinden beri şuraya Phil Jackson ın yuzuklerinden başka bir şey konulmadı :P

PS: Nba Draft 2009 Cuma gecesi 2.30 da NTV Spor ra kacırmayın derim.

KB24 demiş ki:
hmzsnmz demiş ki:
KB24 demiş ki:
Şuraya bir uğrayayım dedim aklıma komik bir şey geldi yazayım dedim :P

4. Haziran LAL-ORL Final Serisi ilk maç -
Murat Kosova: "Kobe yazar kasa gibi" :mrgreen: :D
Bu adamın benzetmeleri deli yahuuu ^^
Ps:Aklına o gelmezse uğrayacağın yok.. :/
lol. Final bittiğinden beri şuraya Phil Jackson ın yuzuklerinden başka bir şey konulmadı :P

PS: Nba Draft 2009 Cuma gecesi 2.30 da NTV Spor da kacırmayın derim.
Draft heyecanlı olmaz ki ya ^^ zaten belli
1)B. Griffin
2)R. Rubio ^^
gerisi tıs zaten :twisted: :mrgreen:

http://ballhype.com/video/kobe_bryant_on_conan_o_brien/

Bu arada şu video'nun alt yazılısını izledim Kobe; Phil Jackson hakkında soyle diyor:

4.maca başlamadan once gözlerimizi kapadık ve Phil Jackson bizden "Nilufer yapragı uzerindeki kurbaga gibi hissetmemizi istedi" diyor :D altyazılısını izlemenizi tavsiye ederim çok guzel bir konuşma olmuş 2 gundur ntvsporda da veriyorlar ben de e2 kanalından izlemiştim :D

KB24 demiş ki:
http://ballhype.com/video/kobe_bryant_on_conan_o_brien/

Bu arada şu video'nun alt yazılısını izledim Kobe; Phil Jackson hakkında soyle diyor:

4.maca başlamadan once gözlerimizi kapadık ve Phil Jackson bizden "Nilufer yapragı uzerindeki kurbaga gibi hissetmemizi istedi" diyor :D altyazılısını izlemenizi tavsiye ederim çok guzel bir konuşma olmuş 2 gundur ntvsporda da veriyorlar ben de e2 kanalından izlemiştim :D
ahaha görüyon mu bizim Phil'i :P :P
Ps:denk gelirse izlerim bro

Phil Jackson aynı programa ertesi gece geldi ve dedi ki
Evet ben bunu demiştim fakat Nilufer ciceği uzerindeki kurbaga sessizce durur ve onune sinek geldiğinde aniden kapar dedi 8)

Yukarı Alt