hmzsnmz demiş ki:
KB24 demiş ki:
35 olduk :D

Bu arada Artest Lakers' a gelmiş n' olacak dersiniz Ariza daha mı hayırlıydı gibi ya :think:
Ariza Houston'da . Kobe'ye danışılmıştır Artest alınmadan önce kesin Kobe evet demiş ki aldılar yoksa alamazlar asla Kobe evet demeden ^^
Bakalım Artest nasıl bir performans gostercek Kobe'nin yanında.

KB24 demiş ki:
hmzsnmz demiş ki:
KB24 demiş ki:
35 olduk :D

Bu arada Artest Lakers' a gelmiş n' olacak dersiniz Ariza daha mı hayırlıydı gibi ya :think:
Ariza Houston'da . Kobe'ye danışılmıştır Artest alınmadan önce kesin Kobe evet demiş ki aldılar yoksa alamazlar asla Kobe evet demeden ^^
Bakalım Artest nasıl bir performans gostercek Kobe'nin yanında.
Artest gittiği takımlarda ilk sezonunu genelde iyi geçirir ^^ Ama Kobe ile ne kadar dost kalacaklar o muamma ^^

Ya millet bir futboldur gidiyo :lol:

Şaka bi yana bu sabah turkcellden mesaj geldi.Takımının adını yaz 4515 gönder diye yazdım gönderdim.Şimdi diyeceksiniz ee ne var olabilir ama Futbol ile ilgili gol olunca bana videoları gelecek.Bu ülkede Bastekbolada böyle yapsalar güzel olmazmı ?

örnek

Takımının adını yaz ......... ya gönder basket olunca cebine videosu gelsin.

Kime: .........

Los Angeles Lakers

Ülkemizde basketbol'un gelişmesi biraz zor. Seyirci kalitesi düşük bir kere. Final maçında kavga oluyor.
Gidin Amerika'ya bakın, adamlarda ne bir olay var ne birşey. Efendi gibi maçlarını izliyorlar.
Bir de yatırım meselesi. Türkiye'de çogu kişi futbol izliyor diye futbola yatırım yapıyorlar. Doğal olarak basketbol geri kalıyor.

Yukarı Alt