Turkiye -Polonya maçını da kazandık 3 te 3
Calderon'un olmaması büyük avantaj.Kazanacağız.Milano demiş ki:evet gençler yarınki Türkiye-İspanya maçı hakkında yorumlarınızı alalım. ^^
Aynen Rubio kapatamıyor o açığı , en azından ilk 3 maç onu gördük . Bu maçta da diğerlerinde olduğu gibi takımdaşlık ruhunu sahaya yansıtırsak İspanya'yı böyle yakalamışken yenebilirizFre3sTyLe demiş ki:Calderon'un olmaması büyük avantaj.Kazanacağız.Milano demiş ki:evet gençler yarınki Türkiye-İspanya maçı hakkında yorumlarınızı alalım. ^^
+2009 Eu Basket ChampsBrendiBelle demiş ki:Oğuz savaş bile dribling yaparak içeri girmeye başladıysa,ender 3lük yüzdesini 80in üzerinde tutuyorsa ve hidayet içeri bu kadar sağlam paslar atabiliyorsa ben bu 3takımada şans vermiyorum açıkcası.bu takım ispanyayı bu haliyle sallar
Ama ilk 2maçda resildi yaf.hele 2.maçta 4dk'da 5faul gördü ve çıktı.Tanjevic'e saç baş yoldurdu,çok ruhsuzdu ama son maçta açıldı ciddenhmzsnmz demiş ki:+2009 Eu Basket ChampsBrendiBelle demiş ki:Oğuz savaş bile dribling yaparak içeri girmeye başladıysa,ender 3lük yüzdesini 80in üzerinde tutuyorsa ve hidayet içeri bu kadar sağlam paslar atabiliyorsa ben bu 3takımada şans vermiyorum açıkcası.bu takım ispanyayı bu haliyle sallar
Semih'in son maçta yaptıklarını da unutma ^^ O kadar berbat rezil 2 maçtan sonra polonya maçında süper bir dönüş yaptı
Aynen^^ Her ne olursa olsun önce savunma yapıp,sonra akıllıca hücumlar yaparsak son 2maçta olduğumuz gibi bu 2takımdada pek zorlanacağımızı zannetmiyorum.İspanya karşısında ise bunlar yeterli olmuycaktır.Litvanyanın karşısında oynadığımız basketin nerdeyse aynısını oynamalıyıs ki İspanyayı geçelim.hmzsnmz demiş ki:Aynen ya 2. maçta hele ki zayıf bulgarlara karşı 4 dakikada 5 faul akıl alacak birşey değildi nitekim oda 4. faulu yaptıktan sonra kenara almadı ne hali varsa görsün hesabı ^^ Önümüzdeki 3 maça bakarsak en formda olan Slovenya var onlarda temastan kaçarak oynuyorlar bu bizim avantajımız olacaktır. Sırplar ise sert oynuyorlar onlara karşı ne yapacağımız birazda onların genç kadrosunun ne kadar gününde olacağıyla alakalı olacaktır bence.
Hepsinden önce rehavate kapılmaması gerekiyor takımın tabi xDBrendiBelle demiş ki:Aynen^^ Her ne olursa olsun önce savunma yapıp,sonra akıllıca hücumlar yaparsak son 2maçta olduğumuz gibi bu 2takımdada pek zorlanacağımızı zannetmiyorum.İspanya karşısında ise bunlar yeterli olmuycaktır.Litvanyanın karşısında oynadığımız basketin nerdeyse aynısını oynamalıyıs ki İspanyayı geçelim.
ama bu maçları izlemek baya eğlenceli olcak.yarını sabırsızlıkla bekliyorumhmzsnmz demiş ki:Hepsinden önce rehavate kapılmaması gerekiyor takımın tabi xDBrendiBelle demiş ki:Aynen^^ Her ne olursa olsun önce savunma yapıp,sonra akıllıca hücumlar yaparsak son 2maçta olduğumuz gibi bu 2takımdada pek zorlanacağımızı zannetmiyorum.İspanya karşısında ise bunlar yeterli olmuycaktır.Litvanyanın karşısında oynadığımız basketin nerdeyse aynısını oynamalıyıs ki İspanyayı geçelim.
Waooow ortada bi maç olmuş demek ki.adamlar baya sıkı tutmuşlar işi brohmzsnmz demiş ki:19:00 daki Almanya-Yunanistan maçı fena olmaz bro ^^ Almanya sert oynuyor sürprize yatkın bir takım bu turnuvada ama tahminimce bu maçta ve grupta pek şansları yok.
16:45 te oynanan maçta ise Rusya , Hırvatistan'ı 62-59 yenerek 2.tura iyi bir başlangıç yaptı
Her maçları öyle ki...Fre3sTyLe demiş ki:Yunanistan kazandı.Almanyayı bir daha izlemem.İlk periyotta 13 faul yaptılar. :(
Almanlar çekiLmiyor,fakat Turkiyenin maçları çok zevkLi ve çekişmeLi oLuyor :)hmzsnmz demiş ki:Her maçları öyle ki...Fre3sTyLe demiş ki:Yunanistan kazandı.Almanyayı bir daha izlemem.İlk periyotta 13 faul yaptılar. :(