Fre3sTyLe demiş ki:
Milano demiş ki:
evet gençler yarınki Türkiye-İspanya maçı hakkında yorumlarınızı alalım. ^^
Calderon'un olmaması büyük avantaj.Kazanacağız. 8)
Aynen Rubio kapatamıyor o açığı , en azından ilk 3 maç onu gördük . Bu maçta da diğerlerinde olduğu gibi takımdaşlık ruhunu sahaya yansıtırsak İspanya'yı böyle yakalamışken yenebiliriz :thumbsup:

Oğuz savaş bile dribling yaparak içeri girmeye başladıysa,ender 3lük yüzdesini 80in üzerinde tutuyorsa ve hidayet içeri bu kadar sağlam paslar atabiliyorsa ben bu 3takımada şans vermiyorum açıkcası.bu takım ispanyayı bu haliyle sallar :dance:

BrendiBelle demiş ki:
Oğuz savaş bile dribling yaparak içeri girmeye başladıysa,ender 3lük yüzdesini 80in üzerinde tutuyorsa ve hidayet içeri bu kadar sağlam paslar atabiliyorsa ben bu 3takımada şans vermiyorum açıkcası.bu takım ispanyayı bu haliyle sallar :dance:
+2009 Eu Basket Champs :lol:

Semih'in son maçta yaptıklarını da unutma ^^ O kadar berbat rezil 2 maçtan sonra polonya maçında süper bir dönüş yaptı :thumbsup:

hmzsnmz demiş ki:
BrendiBelle demiş ki:
+2009 Eu Basket Champs :lol:

Semih'in son maçta yaptıklarını da unutma ^^ O kadar berbat rezil 2 maçtan sonra polonya maçında süper bir dönüş yaptı :thumbsup:
Ama ilk 2maçda resildi yaf.hele 2.maçta 4dk'da 5faul gördü ve çıktı.Tanjevic'e saç baş yoldurdu,çok ruhsuzdu ama son maçta açıldı cidden :D

Aynen ya 2. maçta hele ki zayıf bulgarlara karşı 4 dakikada 5 faul akıl alacak birşey değildi nitekim oda 4. faulu yaptıktan sonra kenara almadı ne hali varsa görsün hesabı ^^ Önümüzdeki 3 maça bakarsak en formda olan Slovenya var onlarda temastan kaçarak oynuyorlar bu bizim avantajımız olacaktır. Sırplar ise sert oynuyorlar onlara karşı ne yapacağımız birazda onların genç kadrosunun ne kadar gününde olacağıyla alakalı olacaktır bence.

hmzsnmz demiş ki:
Aynen ya 2. maçta hele ki zayıf bulgarlara karşı 4 dakikada 5 faul akıl alacak birşey değildi nitekim oda 4. faulu yaptıktan sonra kenara almadı ne hali varsa görsün hesabı ^^ Önümüzdeki 3 maça bakarsak en formda olan Slovenya var onlarda temastan kaçarak oynuyorlar bu bizim avantajımız olacaktır. Sırplar ise sert oynuyorlar onlara karşı ne yapacağımız birazda onların genç kadrosunun ne kadar gününde olacağıyla alakalı olacaktır bence.
Aynen^^ Her ne olursa olsun önce savunma yapıp,sonra akıllıca hücumlar yaparsak son 2maçta olduğumuz gibi bu 2takımdada pek zorlanacağımızı zannetmiyorum.İspanya karşısında ise bunlar yeterli olmuycaktır.Litvanyanın karşısında oynadığımız basketin nerdeyse aynısını oynamalıyıs ki İspanyayı geçelim.

BrendiBelle demiş ki:
Aynen^^ Her ne olursa olsun önce savunma yapıp,sonra akıllıca hücumlar yaparsak son 2maçta olduğumuz gibi bu 2takımdada pek zorlanacağımızı zannetmiyorum.İspanya karşısında ise bunlar yeterli olmuycaktır.Litvanyanın karşısında oynadığımız basketin nerdeyse aynısını oynamalıyıs ki İspanyayı geçelim.
Hepsinden önce rehavate kapılmaması gerekiyor takımın tabi xD

hmzsnmz demiş ki:
BrendiBelle demiş ki:
Hepsinden önce rehavate kapılmaması gerekiyor takımın tabi xD
:nod: ama bu maçları izlemek baya eğlenceli olcak.yarını sabırsızlıkla bekliyorum :dance:
ps:bugün 22.00 da Fransa'nın maçı var.Kaçırmamak lazım :coffee:

19:00 daki Almanya-Yunanistan maçı fena olmaz bro ^^ Almanya sert oynuyor sürprize yatkın bir takım bu turnuvada ama tahminimce bu maçta ve grupta pek şansları yok.
16:45 te oynanan maçta ise Rusya , Hırvatistan'ı 62-59 yenerek 2.tura iyi bir başlangıç yaptı

hmzsnmz demiş ki:
19:00 daki Almanya-Yunanistan maçı fena olmaz bro ^^ Almanya sert oynuyor sürprize yatkın bir takım bu turnuvada ama tahminimce bu maçta ve grupta pek şansları yok.
16:45 te oynanan maçta ise Rusya , Hırvatistan'ı 62-59 yenerek 2.tura iyi bir başlangıç yaptı
Waooow ortada bi maç olmuş demek ki.adamlar baya sıkı tutmuşlar işi bro :detective:
Evet Almanya-Yunanistan maçıda sağlam bi maç olur.Almanya gibi genç bi takımın Yunanistan önünde neler yapabileceğini görcez :popcorn:

Almanya-Yunanistan maçı noldu arada baktım ama ? :D

Rusya maçı baya iyidir başa baş gitti ama Rusya işi saglam tuttu ^^

------

Fransa maçı için az sonra gideecgim TV'ye ^^

Yukarı Alt