omg super kullanıyorum eu09 şampiyonası boyunca, basketbola gonul veren, milli takımımızın yanında olanlarda kullansın derim .
Milano demiş ki:omg super kullanıyorum eu09 şampiyonası boyunca, basketbola gonul veren, milli takımımızın yanında olanlarda kullansın derim .
bro oruç çarptı biras aramısda bi harfin lafımı olur yahmzsnmz demiş ki:Tunçeli ney bro ahaha
maça gelince dünde yazdım sert maç olacak Velickovic & Tepic'e dikkat
harf dediğin nedir ki bro ^^ maksat yeşillik olsunBrendiBelle demiş ki:bro oruç çarptı biras aramısda bi harfin lafımı olur yahmzsnmz demiş ki:Tunçeli ney bro ahaha
hmzsnmz demiş ki:harf dediğin nedir ki bro ^^ maksat yeşillik olsunBrendiBelle demiş ki:bro oruç çarptı biras aramısda bi harfin lafımı olur yahmzsnmz demiş ki:Tunçeli ney bro ahaha
Maksat yeşillik olsun ^^Quensis demiş ki:Maç saatini iple çekiyorum.Çok zevk veriyor milli takım özellikle savunması ve mücadelesiyle.Savunmadan çıktıktan sonra da Ersan olsun Ömer olsun skora katkı yapabilecek oyuncularımız da az değil.Bence dünyada yenemeyeceğimiz takım yok şu anda.Yeter ki oyuncularımız istekli olsunlar.
Ps:İmzada Ersan yok kullanmam. :hoh:
Yeşillik de bir yere kadar bro.Fre3sTyLe demiş ki:Maksat yeşillik olsun ^^Quensis demiş ki:Maç saatini iple çekiyorum.Çok zevk veriyor milli takım özellikle savunması ve mücadelesiyle.Savunmadan çıktıktan sonra da Ersan olsun Ömer olsun skora katkı yapabilecek oyuncularımız da az değil.Bence dünyada yenemeyeceğimiz takım yok şu anda.Yeter ki oyuncularımız istekli olsunlar.
Ps:İmzada Ersan yok kullanmam. :hoh:
- Resim Silinmiş.
hmzsnmz demiş ki:Ne savunma yaptık beee uzatmada sayı yemedik