Sırbistan - Türkiye
bu maç bana göre baya zevk veren bir karşılaşma olacak.Sırbistan son maçında ev sahibi Polonya'yı kendi seyircisi önünde zorlanmadan geçti.Adamlar sadece oyunlarına bakıyorlar ama bunlar Türkiye karşısındaki yenilme gerçeğini değiştiremeyecektir.Son maçta istediği oyunu oynayamayan Oğuzun bu maçta pota altında çok etkili olacağı inancındayım.Ömer Aşık zaten formunun zirvelerinde,Kerem Tunçeri takıma tamamen uyum sağladı,Semih açılmaya başladı,kendini buldu vs bu maçta bizi tutabileceklerini zannetmiyorum.Eğer yenilirsekde ki bu ihtimal çok düşük nazar boncuğumuz olur :)

Maç saatini iple çekiyorum.Çok zevk veriyor milli takım özellikle savunması ve mücadelesiyle.Savunmadan çıktıktan sonra da Ersan olsun Ömer olsun skora katkı yapabilecek oyuncularımız da az değil.Bence dünyada yenemeyeceğimiz takım yok şu anda.Yeter ki oyuncularımız istekli olsunlar.

Ps:İmzada Ersan yok kullanmam. :hoh: :P

Bana küfreder gözlerin , dudakların yardım yalvarı
Quensis demiş ki:
Maç saatini iple çekiyorum.Çok zevk veriyor milli takım özellikle savunması ve mücadelesiyle.Savunmadan çıktıktan sonra da Ersan olsun Ömer olsun skora katkı yapabilecek oyuncularımız da az değil.Bence dünyada yenemeyeceğimiz takım yok şu anda.Yeter ki oyuncularımız istekli olsunlar.

Maksat yeşillik olsun ^^ :twisted:

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Fre3sTyLe demiş ki:
Quensis demiş ki:

Maksat yeşillik olsun ^^ :twisted:

- Resim Silinmiş.
Yeşillik de bir yere kadar bro. :mrgreen:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Günün ilk maçında ispanyollar formsuz litvanyayı dağıttılar ^^ 84-70 bitsede maç sürekli 20lerde gidip geldi sonlarda farkı kapattılar , litvanya için tam bir hayalkırıklığı. Şu an yeni başlayan maçta da Polonya ile Slovenler karşılaşıyor Polonya iyi başlamış gibi görünüyor ama Slovenler maçın favorisi ^^

ilk yarı bitti 36-33 biz ondeyiz. İki takımda birbirini çozmuş , herşey sete sete kalmış gibi gozukuyor, ekstra hızlı hcumdan ve faullerden bulunan sayılar bizim için maç sonuna altın değerinde olacak. sinanın son anlardaki smacı bizim 2. yarıda moralli girmemizi saglayacaktır, ikili oyunlarla potaya giderek oyun oynamamız daha etkili, hidayetin biraz kendini aşması lazım dizindeki agrı onu etkiliyor gerçekten, omerin faullere dikkat etmesi gerekiyor, savunmamıza devam edersek bu maçı alırız, 12 dev adama başarılar :kalp:

Tanjevic'i o kadar takdir ediyordum şu maça kadar hala da saygım var ama şu maça niye ideal 5 le başlamazsın ki ? Bunun üzerine birde şuursuz hücumlar ve rakibin extra iyi şut atması eklenince 20lere geldi maç. Ama biraz toparlandık 3-4 iyi savunma 3-4 iyi hücum yaptık rakip şaşırdı fark 7 ile bitti devre. Hidayet adam olsa fayda verse şu takıma rakip zaten temastan kaçarak oynuyor sert değiller. Topu Ömer Aşık'a indirsek 5 pozisyondan 3ü basket olur 2sinde dışarı asist yapar.Ersan'ın maşallahı var nazar değmesin yanına biri daha destek çıkarsa hücumda 2. yarı alt ederiz bunları. Ama Tanjevic ne olur fantazi yapıp enteresan 5ler denemezse.

Yukarı Alt