varejaounun üstün çabalarına karşın howard sinirlenmedi ^^ iyice uyuz oldum varejaoya :P howard bi dirsek gösterdi ama tuttu sonra kendisini ^^. neyse bakalım 2 maç daha sabretsin de 4-1 alalım şu seriyi :P

Varejao sınırlarını aşıyor Dwight parcalayacak onu ama 1 teknik daha alırsa Dwight ceza alacak :mrgreen: Aslında bu geceki macta bir teknik daha alırdı Dwight gene dirsek gosterdi ama hakem goz ardı etti :D :D Varejao da doguştan gelen bir yetenek zaten yapılan temaslara bir şeyler katmak. ^^ Varej. bir faul yapıyor tam yapıyor adama Dwighte arkadan dolanıyor sarılıyor felan. Gerci fouled out oldular iyi olan kazandı :D

Ya abi sen uyuma bütün gece maçı bekle başla izlemeye.Sonra git 3. çeyrekte uyuyakal.Olacak iş değil ya.Abi sinir oldum maçın sonucuna bile bakmadım.Neyse sevindim Orlando'nun kazandığına iyi oldu bu.Hidayet bu kadar berbat şut attığı bir gecede bile eline aldığı toplarda takımını oyatmayı biliyor her zaman her yerde doğru adamı bulup attırıyor.Seviyorum bu adamı. :lol:

hidayet ilk maçta oynadığı gibi oynasaydı farklı yenerlerdi cleveland'ı. zati şu anda da farklı yenmiş durumdalar ya neyse :P

Quensis demiş ki:
Ya abi sen uyuma bütün gece maçı bekle başla izlemeye.Sonra git 3. çeyrekte uyuyakal.Olacak iş değil ya.Abi sinir oldum maçın sonucuna bile bakmadım.Neyse sevindim Orlando'nun kazandığına iyi oldu bu.Hidayet bu kadar berbat şut attığı bir gecede bile eline aldığı toplarda takımını oyatmayı biliyor her zaman her yerde doğru adamı bulup attırıyor.Seviyorum bu adamı. :lol:
N00b gece uyuyamı kalıyorsun hala kuzuuuu :mrgreen: :mrgreen:

yav geçen sene çok üzüldüm kaçırdılar kupayı bu sene bütün pozitif enerjimi aktarıyorum :P inşallah kazanacağız

off çok var hiç uyumasam mı diyorum yarın 3.saat yazılı var ne yapçam bilmem ki

Yukarı Alt