N00b gece uyuyamı kalıyorsun hala kuzuuuuQuensis demiş ki:Ya abi sen uyuma bütün gece maçı bekle başla izlemeye.Sonra git 3. çeyrekte uyuyakal.Olacak iş değil ya.Abi sinir oldum maçın sonucuna bile bakmadım.Neyse sevindim Orlando'nun kazandığına iyi oldu bu.Hidayet bu kadar berbat şut attığı bir gecede bile eline aldığı toplarda takımını oyatmayı biliyor her zaman her yerde doğru adamı bulup attırıyor.Seviyorum bu adamı.
Evet. Ayrıca ilk sayfada var programKobe demiş ki:bu gece lakersın maçı vardı di mi 4te
Kobe demiş ki:oraya bakmak zor geldi maksat "yukarı"
çok iddalı gördüm hacım seniKobe demiş ki:lakers alır
Göreceğiz bakalım 4buçuk saat sonra başlıyor ^^ sabaha biterKobe demiş ki:yav geçen sene çok üzüldüm kaçırdılar kupayı bu sene bütün pozitif enerjimi aktarıyorum inşallah kazanacağız
uyu 4saat . alarmı kur kalk sonra hiç uyuma ^^Kobe demiş ki:off çok var hiç uyumasam mı diyorum yarın 3.saat yazılı var ne yapçam bilmem ki
öyle yapayım en iyisihmzsnmz demiş ki:uyu 4saat . alarmı kur kalk sonra hiç uyuma ^^Kobe demiş ki:off çok var hiç uyumasam mı diyorum yarın 3.saat yazılı var ne yapçam bilmem ki