F**k Nuggets
Lakers bırakmaz yanlarına.
Lakers bırakmaz yanlarına.
KB24 demiş ki:Lal-Cle olacak.
Tek Lakers şampiyon olsunda sen hazırla ^^ zaten Orlando olamazsa ben bakmam bile o işe ^^Kobe demiş ki:inşallah lakers şampiyon olur da şöyle çok güzel bir topic hazırlarım tabii bu şerefi bana bırakırsanız
Bu sefer daha takım gibiydiler işte West olsun kenardan Gibson olsun katkı yaptılar LeBron bu kez tek değildi ama yinede yıkamadı ^^ O değilde uzatmanın sonunda attığı 3lük girecek diye pis tırstım ^^KB24 demiş ki:Orlando 3-1 yaptı ahaha Lebron gene bir tarafını yırttı
Olsun sonucta eline baktılar LeBronunhmzsnmz demiş ki:Bu sefer daha takım gibiydiler işte West olsun kenardan Gibson olsun katkı yaptılar LeBron bu kez tek değildi ama yinede yıkamadı ^^ O değilde uzatmanın sonunda attığı 3lük girecek diye pis tırstım ^^KB24 demiş ki:Orlando 3-1 yaptı ahaha Lebron gene bir tarafını yırttı
ben final serisini kaçırmayacağım lakres orlonda olcak büyük ihtimal lakers garanti de yazılılar da bitiyor her akşam izlerimhmzsnmz demiş ki:@Kobe
Lakers maçını kaçırdın diyeyim sana ^^ Lakin üzülme LAL aldı maçı seri 3-2 oldu
lakers biraz geç uyandı ama cleveland da bunu anlasaKB24 demiş ki:Lakers 3-2 yaptı. Bu sefer Lakers Kobenin eline bakmadı takım olarak oynadı.
ite kaka aldırcaz bu maçı Orlando'ya ^^TwiLighT demiş ki:hadi be orlando ^^ 1 maçın kaldı şurada