- Takımı
- Galatasaray
hamster
Söz gümüşse sükut altındırBestGirlEver demiş ki:bu yarışma da hatır-gönül ilişkisine döndü eve günde tek mesaj bile atmayanların oyları ortada neyyse...
bozuldu yalnız şunu anlamıyorum galiba doğaçı mesaj atmadığı için falan eliyorsunuz ama bir başka mesaj atmayanı göklere çıkarıyorsunuz anlamıyorum bi saygısızlık falan etmiş olsa ama... dedim ya bu yarışma da hatır-gönül ilişkisine döndü...Absence demiş ki:SweeTChieF 22% 22% [ 20 ]
hamster544 22% 22% [ 20 ]
Başa baş gidiyor
buna cevap ver o haldeMr Green demiş ki:Söz gümüşse sükut altındırBestGirlEver demiş ki:bu yarışma da hatır-gönül ilişkisine döndü eve günde tek mesaj bile atmayanların oyları ortada neyyse...
yok artık,daha neler -.- herşey ortadaMaybe demiş ki:@BestGirlEver
bence nicklerin anlamlarına veya göze hoş görünüp görünmediklerine göre eliyorlar
bkz:hamster
sana karşı zaafları varaLper#24 demiş ki:haha alamadiniz mi daha hincinizi ben coktan elendim
hah cevap bulamayınca...ayrıca hepimiz yazabiliyoruz ama görün bu kadar ilgililer işte yarışmayla...Mr Green demiş ki:Sen nasıl buraya mesaj yazıyorsun?
diğer bbg'cilere haksızlık değil mi bu?
Meraklanma elendikten sonra kurtulursun bu beğenmediğin yarışmadan ve şikayet ettiğin düzenden.BestGirlEver demiş ki:hah cevap bulamayınca...ayrıca hepimiz yazabiliyoruz ama görün bu kadar ilgililer işte yarışmayla...Mr Green demiş ki:Sen nasıl buraya mesaj yazıyorsun?
diğer bbg'cilere haksızlık değil mi bu?
ehehehyeonyang demiş ki:yeongyang kim yahu
aLper#24 demiş ki:sacmalik bu bir global topictir bbg evinden girerek yazabilirsiniz,yarismayla son derece ilgileniyor bos yere sesiniz cikmasin.
yarışmayı ben düzenlemedim mi,sana noluyoAnatoliaFire demiş ki:Meraklanma elendikten sonra kurtulursun bu beğenmediğin yarışmadan ve şikayet ettiğin düzenden.
Sadece yorum yapmış.Şimdi diyeceksin ki peki sana ne oluyo?BestGirlEver demiş ki:aLper#24 demiş ki:sacmalik bu bir global topictir bbg evinden girerek yazabilirsiniz,yarismayla son derece ilgileniyor bos yere sesiniz cikmasin.yarışmayı ben düzenlemedim mi,sana noluyoAnatoliaFire demiş ki:Meraklanma elendikten sonra kurtulursun bu beğenmediğin yarışmadan ve şikayet ettiğin düzenden.
ne münasebetJosephine demiş ki:Sadece yorum yapmış.Şimdi diyeceksin ki peki sana ne oluyo?BestGirlEver demiş ki:aLper#24 demiş ki:sacmalik bu bir global topictir bbg evinden girerek yazabilirsiniz,yarismayla son derece ilgileniyor bos yere sesiniz cikmasin.yarışmayı ben düzenlemedim mi,sana noluyoAnatoliaFire demiş ki:Meraklanma elendikten sonra kurtulursun bu beğenmediğin yarışmadan ve şikayet ettiğin düzenden.
Bende yorum yapıyorum.
Ps:BestGirlEver