Aynen kimse post atmıyor sonra oy almıyorlar haliyle. ^^BestGirlEver demiş ki:şunu anlamıyorum bana oy veren bol ama bge yazan 3 kişi var,ne kadar çok hayranım varmış yaaa
Bkz: Advance
Aynen kimse post atmıyor sonra oy almıyorlar haliyle. ^^BestGirlEver demiş ki:şunu anlamıyorum bana oy veren bol ama bge yazan 3 kişi var,ne kadar çok hayranım varmış yaaa
Benim attığım çamur değil Advance gelsin söyler zaten elenmek isteyen oydu ben çamur atmıyorum. ^^^^TheShit^^ demiş ki:Çamurlar başladı.
pardon , neden onuru korudun diyorlar.aLper#24 demiş ki:Hepinize tek tek soyluyorum baskalarina oy verdi diye cene yapmayin , gonullerinden ne geciyorsa onu veriyorlar.
Msn`den hep soruyorsunuz neden onur'a verdin oyu diye, o adama vermek istedim verdim ve pisman degilim.
can bravo dostum 1. lik senin gibi gorunuyor
alper böyle diyosun canım ama şimdi kimin öyle dediğini kim bilebilir bizi zan altında bırakıyosun sanki biz demişiz gibi :paLper#24 demiş ki:Hepinize tek tek soyluyorum baskalarina oy verdi diye cene yapmayin , gonullerinden ne geciyorsa onu veriyorlar.
Msn`den hep soruyorsunuz neden onur'a verdin oyu diye, o adama vermek istedim verdim ve pisman degilim.
can bravo dostum 1. lik senin gibi gorunuyor
STOP MAKIN ME BLUSH PPL R LOOKIN AT USaLper#24 demiş ki:Onlar kendilerini biliyor , herkezde tahmin ediyor davranislardan senin oyle cocuksu birsey yapacagini sanmam,sanmayiz
Ahhh alper , ahhaLper#24 demiş ki:Onlar kendilerini biliyor , herkezde tahmin ediyor davranislardan senin oyle cocuksu birsey yapacagini sanmam,sanmayiz
Bunada sanırım Two Face deniliyor.. Herneyse tartışma çıkarmak istemiyorum..aLper#24 demiş ki:Etkin bos yere trip yapma , birdaha secim olsa yine onur abiyi korumaya alirdim
Ben oy vermene birşey demiyorum her yerde aynı davran bana o yeter. ^^aLper#24 demiş ki:Etkin o adama herkez dusmanlik aldi ve bende onu korudum msnde "yeni kankan o mu " , "vay yeni kankan GreenPearL" gibi seyler yazmayacaksan herzaman muhattabim olursun, ama eger ki yazacaksan benden uzak dur
Çocuksu hareket benimki oluyorsa..aLper#24 demiş ki:Baskalariyla kendini sakin kiyaslama etkin. Benim icin yerin hala ayni fakat o yaptigin cocugsu hareketi senden beklemezdim , ayip..
hmzsnmz demiş ki:Konu altında tartışmayın lütfen , burasını msn e çevirdiniz
Senle konuşacağım yer bu forumdur.. Nedeni bu oylar felan değil biliyorsun.aLper#24 demiş ki:ne diyeceksen msn `e gel etkin
Benim anlamadığım etkin sen alperin beni korumaya aldığı için kıskandın mı Yoksa sırf bana gıcıklık olsun diye mi böyle davranıyorsun?aLper#24 demiş ki:Etkin o adama herkez dusmanlik aldi ve bende onu korudum msnde "yeni kankan o mu " , "vay yeni kankan GreenPearL" gibi seyler yazmayacaksan herzaman muhattabim olursun, ama eger ki yazacaksan benden uzak dur