EXL BBG Evi İlk Eleneni Sizce Kim Olsun ?

• Advance

Votes: 8 5,2%
  • SweeTChieF

Votes: 13 8,4%
  • hamster544

Votes: 21 13,6%
  • aLper#24

Votes: 58 37,7%
  • BestGirlEver

Votes: 10 6,5%
  • Replay

Votes: 11 7,1%
  • GreenPearL

Votes: 7 4,5%
  • kriptex

Votes: 7 4,5%
  • yeongyang

Votes: 19 12,3%

• Total voters
    154
Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
extraloob demiş ki:
EXL BBG Evi İlk Eleneni Sizce Kim Olsun ?

Saygılarımızla,

Evet alper#24 elendin güzel bir yarışma çıkarttın içeride ki arkadaşlarından kimi koruma altına almak istiyorsun ?

ve kısaca içerisi nasıldı bize biraz anlatır mısın :mrgreen:

GreenPearL

Bilgiliyim
OKaan abi alperi 1-2 saatlik Oylama ile eliyorsan benide alır mısın yarışmadan Lütfen.!

GreenPearL

Bilgiliyim
okan abi 2 saat olmuş oylamayı açalı nasıl hemen eleniyorsun daha millet okulda Dediğim gibi Eğer Bu Oylama Tekrar açılmıcaksa benide alır mısın yarışmadan ..!!

Okan abi , elenenlerin forumdan atılacağını aklıma getirmemiştim? Accountumda sadece ö.m görebiliyorum :roll:

ben aLper

Server
Assos
Takımı
Besiktas
GreenPearL demiş ki:
okan abi 2 saat olmuş oylamayı açalı nasıl hemen eleniyorsun daha millet okulda Dediğim gibi Eğer Bu Oylama Tekrar açılmıcaksa benide alır mısın yarışmadan ..!!
Cılkını çıkarmayın, size anketin kaç saat süreceği hakkında bilgi vermedik ki ? Öğrenmiş oldunuz anketlerin 1-2 saat içinde bittiğini .. :coffee:

GreenPearL

Bilgiliyim
Toxicated demiş ki:
GreenPearL demiş ki:
Cılkını çıkarmayın, size anketin kaç saat süreceği hakkında bilgi vermedik ki ? Öğrenmiş oldunuz anketlerin 1-2 saat içinde bittiğini .. :coffee:
Cılkını Çıkaran Biz değiliz bu oylamayı yapan okan abi gayet iyi biliyor bu saatte herkesin okulda olduğunu kasıtlı mı yaptı onu bilemem ama eğer diyorum ya 2 saat oylama ise benide al yarışmadan okan abi :byes:

Server
Assos
Takımı
Besiktas
SsaCiny# demiş ki:
Okan abi , elenenlerin forumdan atılacağını aklıma getirmemiştim? Accountumda sadece ö.m görebiliyorum :roll:

ben aLper
Forumdan atılma değil, bölümleri görme yetkilerin tam ayarlanmamıştır daha, atılmış olsan Ö.M 'leri de göremezdin :thumbsup:

Toxicated demiş ki:
SsaCiny# demiş ki:

ben aLper
Forumdan atılma değil, bölümleri görme yetkilerin tam ayarlanmamıştır daha, atılmış olsan Ö.M 'leri de göremezdin :thumbsup:

bi 10,15 dakikadır böyle ama..

ilgililer düzeltir yetkilerini tekrardan, daha ilk eleme olduğu için belki de herşey rayına oturmamıştır, ilgililer halleder beklemeni tavsiye ederim :thumbsup:

Neyse dediğim gibi amacım 1.lik veya rekabet değildi sadece eğlenmekti.

Fakat bu anket fazla kısa sürdü diye düşünüyorum..

Son olarak, BBG evindeki tüm üyelere teşekkür ediyorum, verdiğim kısa rahatsızlık için özür dilerim.. :kalp:

Server
Assos
Takımı
Besiktas
SsaCiny# demiş ki:
Toxicated demiş ki:
SsaCiny# demiş ki:

ben aLper

bi 10,15 dakikadır böyle ama..
Dediğim gibi yetkilerin kısıtlı oldugu için, beklemelisin. Ayarlanacaktır.

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt