puhahahaextraloob demiş ki:alper'ime neden bu kadar yükleniyorsunuz
tütün kolonyacısıya ondan mı ihihihiii :)))
puhahahaextraloob demiş ki:alper'ime neden bu kadar yükleniyorsunuz
tütün kolonyacısıya ondan mı ihihihiii :)))
extraloob demiş ki:EXL BBG Evi İlk Eleneni Sizce Kim Olsun ?
Saygılarımızla,
katiliyorum..BestGirlEver demiş ki:ya eleme bari akşama kadar sürsün lütfen asıl herkes akşam gelicek lütfenn
Cılkını çıkarmayın, size anketin kaç saat süreceği hakkında bilgi vermedik ki ? Öğrenmiş oldunuz anketlerin 1-2 saat içinde bittiğini ..GreenPearL demiş ki:okan abi 2 saat olmuş oylamayı açalı nasıl hemen eleniyorsun daha millet okulda Dediğim gibi Eğer Bu Oylama Tekrar açılmıcaksa benide alır mısın yarışmadan ..!!
Cılkını Çıkaran Biz değiliz bu oylamayı yapan okan abi gayet iyi biliyor bu saatte herkesin okulda olduğunu kasıtlı mı yaptı onu bilemem ama eğer diyorum ya 2 saat oylama ise benide al yarışmadan okan abiToxicated demiş ki:Cılkını çıkarmayın, size anketin kaç saat süreceği hakkında bilgi vermedik ki ? Öğrenmiş oldunuz anketlerin 1-2 saat içinde bittiğini ..GreenPearL demiş ki:okan abi 2 saat olmuş oylamayı açalı nasıl hemen eleniyorsun daha millet okulda Dediğim gibi Eğer Bu Oylama Tekrar açılmıcaksa benide alır mısın yarışmadan ..!!
Forumdan atılma değil, bölümleri görme yetkilerin tam ayarlanmamıştır daha, atılmış olsan Ö.M 'leri de göremezdinSsaCiny# demiş ki:Okan abi , elenenlerin forumdan atılacağını aklıma getirmemiştim? Accountumda sadece ö.m görebiliyorum
ben aLper
Toxicated demiş ki:Forumdan atılma değil, bölümleri görme yetkilerin tam ayarlanmamıştır daha, atılmış olsan Ö.M 'leri de göremezdinSsaCiny# demiş ki:Okan abi , elenenlerin forumdan atılacağını aklıma getirmemiştim? Accountumda sadece ö.m görebiliyorum
ben aLper
Dediğim gibi yetkilerin kısıtlı oldugu için, beklemelisin. Ayarlanacaktır.SsaCiny# demiş ki:Toxicated demiş ki:Forumdan atılma değil, bölümleri görme yetkilerin tam ayarlanmamıştır daha, atılmış olsan Ö.M 'leri de göremezdinSsaCiny# demiş ki:Okan abi , elenenlerin forumdan atılacağını aklıma getirmemiştim? Accountumda sadece ö.m görebiliyorum
ben aLper
bi 10,15 dakikadır böyle ama..