GreenPearL
Bilgiliyim
Xantos anlamıyor musun kardeş yarışmadan ayrılmak istiyorum zorla tutmucaksın değil mi?
böyle giderse forumdan ayrılacaksın;az kaldı.GreenPearL demiş ki:Xantos anlamıyor musun kardeş yarışmadan ayrılmak istiyorum zorla tutmucaksın değil mi?
Tamam o zaman çık üyelikten yeni hesap aç ordan takıl forumda .. Elenince bu hesabına geri dönersin olay budur ..GreenPearL demiş ki:Arkadaşım ben yarışmadan ayrılmak istiyorum.Ama siz zorla tutturcak değilsiiz yarışmada değil miXanthos demiş ki:Çok konuşuyosun be kuzum sen. benim affım olmaz, susmasını bil.GreenPearL demiş ki:Eğer burda hakkımızı savunamıcaksak yarışma yapmanın anlamı ney acaba?
evet lütfen üstelemeyin ne derse desin kolay değil iyi bi arkadaşı ayrıldı o yüzden saçmalıyor :) bu arada viewtopic.php?f=758&t=167645 bu konuyu açarsanız sevinirim çünkü elenenin birini seçmesi lazımXanthos demiş ki:böyle giderse forumdan ayrılacaksın;az kaldı.GreenPearL demiş ki:Xantos anlamıyor musun kardeş yarışmadan ayrılmak istiyorum zorla tutmucaksın değil mi?
saygısız ve densiz olduğun için yasaklarım. yarışmadan ayrıldın diye değil.GreenPearL demiş ki:yaw allah aşkına bak allahın adını anıyorum yarışmadan ayrılmak istiyorum alper elendi diye değil kendim istediğim için eğer yarışmadan çıkmak istediğim için banlayacaksanız banlayın o zaman
Oww :SXanthos demiş ki:o hormonları östrojen hormonu ile bastırmasını da bilirim ben... yüz verip şımartanı bulmam lazım önce
Benim düşüncem seni ırgalamaz ki, herkes istediği fikri yürütür . Sana sorup izin alacak değilim ..GreenPearL demiş ki:Tox ne dediğinin farkında mısın sen alpere yanaşmakta ne oluyo alper zaten kendi söylemişti beni korumaya alcağını ben istemedim o yüzden .Bi Daha birşeyi bilmeden konuşma lütfen
biri beni dikkate alsın lütfen(nolur kızmayın bu karışıklığı önlemeye çalışıyorum)BestGirlEver demiş ki:evet lütfen üstelemeyin ne derse desin kolay değil iyi bi arkadaşı ayrıldı o yüzden saçmalıyor :) bu arada viewtopic.php?f=758&t=167645 bu konuyu açarsanız sevinirim çünkü elenenin birini seçmesi lazımXanthos demiş ki:böyle giderse forumdan ayrılacaksın;az kaldı.GreenPearL demiş ki:Xantos anlamıyor musun kardeş yarışmadan ayrılmak istiyorum zorla tutmucaksın değil mi?
EVETT evet belli oldu bu mesaja alıntı yaparsanız sevinirim kaybolmasınaLper#24 demiş ki:Ben kafamdaki planı söylüyorum o topice giremem heralde
GreenPearL`ı koruma altına alıyorum..
teşekkürlerhmzsnmz demiş ki:Daha fazla laf kalabalığına gerek yok . 04 Alper elenmiştir . 07 GreenPearL'ı da korumaya almıştır.