EXL BBG Evi İlk Eleneni Sizce Kim Olsun ?

• Advance

Votes: 8 5,2%
  • SweeTChieF

Votes: 13 8,4%
  • hamster544

Votes: 21 13,6%
  • aLper#24

Votes: 58 37,7%
  • BestGirlEver

Votes: 10 6,5%
  • Replay

Votes: 11 7,1%
  • GreenPearL

Votes: 7 4,5%
  • kriptex

Votes: 7 4,5%
  • yeongyang

Votes: 19 12,3%

• Total voters
    154
Durum
Daha fazla cevap için açık değil.

GreenPearL

Bilgiliyim
Xantos anlamıyor musun kardeş yarışmadan ayrılmak istiyorum zorla tutmucaksın değil mi?

Server
Assos
Takımı
Besiktas
GreenPearL demiş ki:
Xanthos demiş ki:
GreenPearL demiş ki:
Eğer burda hakkımızı savunamıcaksak yarışma yapmanın anlamı ney acaba?
Çok konuşuyosun be kuzum sen. benim affım olmaz, susmasını bil.
Arkadaşım ben yarışmadan ayrılmak istiyorum.Ama siz zorla tutturcak değilsiiz yarışmada değil mi :roll:
Tamam o zaman çık üyelikten yeni hesap aç ordan takıl forumda .. Elenince bu hesabına geri dönersin olay budur ..

PS : Size yarışma başlarken istediğiniz zaman ayrılabilirsiniz diye bişey denmedi .
PS-2 : Bence Alper elendi böyle oldu diye ona yanaşıyorsun ki korumaya seni alsın ? :roll:

GreenPearL

Bilgiliyim
yaw allah aşkına bak allahın adını anıyorum yarışmadan ayrılmak istiyorum alper elendi diye değil kendim istediğim için eğer yarışmadan çıkmak istediğim için banlayacaksanız banlayın o zaman

Xanthos demiş ki:
GreenPearL demiş ki:
Xantos anlamıyor musun kardeş yarışmadan ayrılmak istiyorum zorla tutmucaksın değil mi?
böyle giderse forumdan ayrılacaksın;az kaldı.
evet lütfen üstelemeyin ne derse desin kolay değil iyi bi arkadaşı ayrıldı o yüzden saçmalıyor :) bu arada viewtopic.php?f=758&t=167645 bu konuyu açarsanız sevinirim çünkü elenenin birini seçmesi lazım :nod:

GreenPearL demiş ki:
yaw allah aşkına bak allahın adını anıyorum yarışmadan ayrılmak istiyorum alper elendi diye değil kendim istediğim için eğer yarışmadan çıkmak istediğim için banlayacaksanız banlayın o zaman
saygısız ve densiz olduğun için yasaklarım. yarışmadan ayrıldın diye değil.

GreenPearL

Bilgiliyim
Tox ne dediğinin farkında mısın sen alpere yanaşmakta ne oluyo alper zaten kendi söylemişti beni korumaya alcağını ben istemedim o yüzden .Bi Daha birşeyi bilmeden konuşma lütfen :byes:

Server
Assos
Takımı
Besiktas
GreenPearL demiş ki:
Tox ne dediğinin farkında mısın sen alpere yanaşmakta ne oluyo alper zaten kendi söylemişti beni korumaya alcağını ben istemedim o yüzden .Bi Daha birşeyi bilmeden konuşma lütfen :byes:
Benim düşüncem seni ırgalamaz ki, herkes istediği fikri yürütür . Sana sorup izin alacak değilim .. :muck:

BestGirlEver demiş ki:
Xanthos demiş ki:
GreenPearL demiş ki:
böyle giderse forumdan ayrılacaksın;az kaldı.
evet lütfen üstelemeyin ne derse desin kolay değil iyi bi arkadaşı ayrıldı o yüzden saçmalıyor :) bu arada viewtopic.php?f=758&t=167645 bu konuyu açarsanız sevinirim çünkü elenenin birini seçmesi lazım :nod:
biri beni dikkate alsın lütfen(nolur kızmayın bu karışıklığı önlemeye çalışıyorum) :!!&%&!

ahaha yok böyle saçmalık adamın canı sıkıldı diye yarışmadan çıkmak istiyor.Gerçekte bu yarışmanın formatı bu değil ki o eve girdiyse elenerek çıkabilirsin.

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt