olm cevap ver madem bu site g*t , admini kötü. ne işin var burda git iyilerin yanına.kadri8877 demiş ki:
ban yemek hobi mi oldu?kadri8877 demiş ki:
Evet Arkadaşlar Geri Geldim Bende Çare Tükenmezkadri8877 demiş ki:
teşekkürler A.T.PXanthos demiş ki:Blue_DRAGON / memoski9988 / kadir8877 / kadri998800 banlanmıştır.
Başka hesaplarla gelip küfür etmek gerçek hesabınızı kurtaramaz !
Sende çare tükenmez ama bende de sabır tükenmez.
Online Film İzle ve Film-Müzik Duyuruları ve TanıtımlarıGreenPearL demiş ki:okan abi burdan sana bişey sorcam diyelim ben film izLiyorum illegal link koyabilir miyim dier arkadaşlarımında izlemesi için?
Gameworld demiş ki:Hala garibim alpere oy veriyorlar
yeri burası değil ...GreenPearL demiş ki:burdan yöneticilere sesleniyorum viewtopic.php?f=678&t=167744 şu adamı banlar mısınız Bana şerefsiz dio ve yapmadığım şey için iftira atıo :S Adamın Nick Sheyyy Lütfen ilgilenin
doğru yanii hem belli olmaz belki bi kaç hafta içinde yönetim bi sürpriz yapıp eve birini geri döndürme şansını verir bize :) kimbilirWloody demiş ki:yeri burası değil ...GreenPearL demiş ki:burdan yöneticilere sesleniyorum viewtopic.php?f=678&t=167744 şu adamı banlar mısınız Bana şerefsiz dio ve yapmadığım şey için iftira atıo :S Adamın Nick Sheyyy Lütfen ilgilenin
ps : alper'im geçmiş olsun. Bir dahaki BBG'ye inşallah.
bu da doğruGreenPearL demiş ki:Yeri burası değil mi arkadaşım biz tek buraya yazabiliyoruz bilmem unuttuysan hatırlatiyim.