Server
Flora
Takımı
Galatasaray
BOSPHORUS demiş ki:
20 Şub 2007 tarihinde başka bir sitede tanıştığım extraloob'la fikirlerimizin uyduğunu farkettim ve hemen foruma üye oldum... forumda ve oyun içinde çok kuvvetli bir bağ vardı, şöyleki oyunda daha yeniyiz bot vs yeni öğreniyorum 72+ char vardı can sıkıntısı thıf yapim dedim, karşıma epey salam hunter,trade çıktı adamlar ben den sayıca üstün olduğu için sürekli DW gidip geliyordum 10 sefer falan yattım :cry: ,acayip hırs yaptım ölüceğimi bildiğim halde kendimi üslerine gitmek zorunda hissediyodum,baktım olucak gibi değil guıld ve unıondan yardım istedim kimseden ses çıkmadı :evil: ,çıldırmaya başladım sonra aklıma extraloob geldi bi şansımı denim dedim ve pm attım...anında cevap geldi okancım toplamış arkadaşlarını 4 kişiyle hemen yardıma geldi :twisted: hunter ve trade bir anda dağıttılar ve olay savaşa dönüştü her yer thıf,hunter,trade oldu 3-4 saat sürdü... okan ve diğer NWO üyelerinin yardımıma gelmesine o kadar çok sevindimki mutluluktan gözlerim doldu :cry: tabi o zamanlar oyun daha farklıydı istek ve azim hat safhadaydı... :roll: o günden sonra yardımıma gelmeyen guılden ayrıldım...NWO ve extraloob.com hayatım böylece başladı....EXL VE NWO tekrar tşk yukarıda yazdığım olayı hiç unutmuyorum :muck:

ohanness hacım tüylerim diken diken ve gözlerim doldu neredeyse varya acayip duysusal yazmışsın hatırladım o geceyi iyi kapışmıştık, kardeşim benden yardım isteyene koşarım yanımdaki adamda gelmek zorundadır gelmeyecekse benle takılmayacak felsefem vardır bizim dağdan inmeyen tayfa bile dağdan zorla inerdi gariplerim ben giyerdim siyahları hadi gelin derdim gelmezlerdi peki derdim gider başımı derde sokardım delirirdim bi bakardım bizimler dağdan inmişler hobaaa alayına kılıç sallıyoruz kesiyoruz biçiyoruz agh aghhh Pacific ve NWO asla unutamayacağım eğlence yaşattılar bana dostluk ve kardeşlik ise hjat safhadaydı hepsine tekrardan çok teşekkürler :muck: :muck: :beer: :thumbsup:

addIcFb

Aileden
Bende bahsedeyim:

Aslında herkesin bildiği gibi bu siteyi kimse çekemiyor..extraloob da dahil.Mahallede bi üyelik vardı extraloob.com adına herkes girer tbot indirir çıkardı.Ama ben,Dier topıcleride gezdim hoşuma gitti.Pw deiştim nıckımı deiştim ve Dier herkes gibi bende Katıldım aranıza ve Çok sevdim..tabii ilk öncelerde mod larla çok tartıştım 2 kez ban yedım ama kopmadım aranızdan..umuyorum sizler beni bende sizleri çok seviyor.. kucak dolusu sevgi ve saygılarımı heppınıze iletiyorum :muck:

bu id arkdaşla kurduğumuzda sallama bir isim yaptık bütün mah şifreyi biliyordu lakin id le aynı pw kullandık herkes tbot isro bot vs programları indirmek için kullanıyordu sonra biz bu id unuttuk taki geçenlerde bir öocuk girdi baktım bizim id hemen girdim pw değiştirdim şimdi int cafe de çalışıyorum her gün burdayım cafe de kesilen bütün unique leri buraya resimlerini koyuyorum çacoklar seviniyor benimn resimde çıksın diye bazen çocuklara burdan char beğeniyoruz seçiyoruz bir kaçtane almaya karar verdiler çocuklar
site 10 numara çok hoşuma gidiyor diğer forum siteleri ölü gibi burası cıvıl cıvıl inasnın bakası geliyor extraloob eline sağlık okan abi ve bütün yöneticiler 10 numara yapmışınız siteyi :thumbsup: :starving: :muck:

Öncelikle böyle bi site kurduğu ve bizi burda birleştiirdiği için okan abiye sonsuz teşekkür ediyorum :muck:
siteye başlamadan önce merte(Espio) kızıyordum niye bu siteyele bu kadar ilgileniyosun ki,canın sıkılmıyor mu diye ? sonra bana dedi ki bi üye ol canın sıkılıyor mu sıkılmıyor mu görürsün dedi,o şekilde üye oldum.Siteye bi başladım accayip aktif oldum bu da okan abinin gözüne batmış.bi d.mod başvurusu göndersene güzelim,senden hoşlandım dedi.bende zannettim okan abi beni kız zannetti ondan böle bi teklif sundu :twisted: sonra okan abiye dedim ki okan abi ben kız değilim haberin olsun,o da biliyorum güzelim dedi ama accayip gülmüştük okan abide accayip şaşırmıştı.Bunu asla unutmam yaa :!:
Sonra siteye iyice merak sardım ve bugünlere geldim.Bu sitede çok mutluyum.Gerçekten süper bi ortam,süper bi aile
Teşekkürler okan abi tekrar
ps:hüzünlendim bea :(

Karanfil kokan ülkemin, ülkemin caddelerinde
Ben bu siteyi bi arkadaşım sayesinde duydum. oyundan çakmazdan diyordum ne zor kasması falan dedi bot diye girdim baktım güzel bişi hoş oluyo kahve içerek botu kurması :D Daha sonra oyuna ara verdim. Site accountumu unuttum :? çok kötü bi duygu oluyor inanın. Sonra bu accountu aldım. Yatakhanedeki ve Character Yapılandırma bölümündeki tartışmaları okuya okuya oyunu öğrendim. Anlayacağınız ne biliyorsam ben burada öğrendim. Sanırım şu durumda Character yapılandırmada benim dediğimden daha güzel bi lafı anca A.T.P. söyler :) . Belli şeyler üzerinde tartışan insanlar hala daha aynı yerde çakılmış durumda EU gelmedi onların silkroadına daha :lol: Anlayacağınız boynuz kulağı geçti bana oyunu öğreten arkadaşlarım tarafından danışılır oldum :)

Birde bir anımı yazıyım site yetkileleri hakkında. Birgün NWO ya biri girdi. Sert cevaplar veriyordu. ben hiç dururmuyum ben de ona ters cevap verdim. Sonra bana siteye bidaha giremezsin dedi bende IP mi banlat hadi dedim ((tabi yetkili olduğuna inanmıyorum)). Alone sen kimsin diyor sürekli bu kişiye. Tam ben tüm kızgınlığımı dökcektim ki..... Morwena bize süpriz yapmış :lol:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
ehehehe çok cici anılar vardaha yokmu beyler bayıldım hepsine harika bir defteroldu bu topicin fikir adamına şapka çıkartılır.

:şapka çıakrtan smilies:

İlk silkroada başladığımda bot bilmezdim daha sonra şehirlerde gezerken gördüm nedir bu bot diye merak ettim.Girdim bir siteden bot indirdim kurdum 2 gün sonra charım soyuldu. :mrgreen: Biraz daha elle kastıktan sonra akıllanmadım tekrar bot aramaya başladım ve extraloob'da buldum.İlk başlarda sadece bot için giriyordum.Bir arkadaşla ortak charımız vardı onu kasıyorduk buradan bulduğumuz botla bayağı level atlamıştık sonra char tekrar soyuldu arkadaş sağolsun.Buraya charım soyuldu diye mesaj vs. atmıştım yardım edin diye.Tam anlamıyla eziktim o aralar şimdi eski mesajlarımı okuyunca kendime gülüyorum.İlk msjlarımı bu şklde yzardm,şimdi ise Türkçe'yi düzgün kullanmak gerektiğinin farkındayım bu sitede çok şey öğrendim hayatı öğrendim Yani kısaca ben bu siteyle büyüdüm bu sitenin çocuğu gibiyim.Burada bir çok arkadaşım oldu, çok sevdiğim abilerimle tanıştım ve sonunda d.mod oldum ve şimdi siteye burada kazandıklarımın karşılığını verme zamanımın geldiğini düşünüyorum ve siteye yararlı olmak için elimden geleni yapıyorum.Son olarak bize bu imkanı sağlayan Okan abiye sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum. :muck:

Tüm niyetlerin, bedenleri varmışçasına görülebildi
öncelikle anı paylaşıp paylaşmamakta kararsız kaldığımı söylemek istiyorum ama sanırım yazıcak bir iki şey vardır;
bu siteyi geçen yıl temmuz ayında tanıdım abimin burda üyeliği vardı arkadaşlarıyla sro oynuyodu yeni başladığı için yardım amaçlı geliyodu siteye sonra bende arada bakınmaya başladım nasıl bi site diye değişik bölümleri keşfettikçe daha sık gelmeye başladım konuları okuyup hoş vakit geçiriyodum pc başına her geçişimde ilk burayı açıyodum zamanla şubat ayına kadar geldik ve nedenini bilmediğimiz bi şekilde abimin üyeliğine giremedik sonra siteden uzaklaşmaya başladık nerdeyse hiç girmiyoduk mayıs ayında siteyi özlediğim için üye oldum ama hiç msj yazmıyodum biraz durup çıkıyodum bu ay sitede hiç kız olmadığı aklıma geldi ya da ben öyle sanıyodum ^^dedim aktif olmaya başliim yavaş yavaş konularda kendimi göstermeye başladım burda olmama sebeb küçük bir de ayrıntı var sitenin kuruluş tarihi benim doğum tarihim 2 şubat :santa: daha msj sayım 60lardayken okan abiden pm aldım tanıştık ben zaten onu tanıyodum ^^1 yıldır sitede olduğumu söyleyince d.mod yapalım dedi çok şaşırmıştım hiç düşünmemiştim d.mod olabileceğimi başvurumu yaptım ve d.mod oldum o günden beri sitede daha da aktifim hala öğreneceğim şeyler var ama hepsinden önemlisi bu ailenin bi ferdi olabilmekti artık sitede kalıcı işler yapıp aileden biri oluşumu daimi yapmak için çaba harcayacağım birlikte daha çok sayıda güzel anı yaşamamız dileğiyle...

"SnowFlake"

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
neleri başarmışız şu satırları okudukça içim dal gibi titriyor, hepinizi çok seviyorum kucak dolusu komacan öpücükler mucX.

tibette,ben,serkan,talha,deniz zaten tanışıyorduk,pacific açılıp en baba sro oyuncuları oraya geçince hadi dedik bizde geçelim.lvl 47 oldum goril kesiyorum,bide pm geldi serkanla talhadan,extraloob ve bikaç arkadaşı(screamadle,jesuswan) bizi davet ediyor tek çatı altında toplanacaz milleti ağlatacaz die,bende durmadım tabi hemen yapalım dedim,NWO çatısı altında birleştik,sonra mubabbet arasında okan siteden bahsetti,açılalı daha 1 ay olmuştu foruma girip 3-5 msj yazayım derken bide baktım bot arakda kasılıyo ben forumda gece 3lere 4 lere kadar takılıyorum.sitede henüz yanılmıyorsam,yönetim adı altında jesus,elazıglee ve screamadle vardı sanırım.forumu keşfettikten 1-2 gün sonra sağolsun okan modluk verdi,ertesi gün baktıkki yetkiler yetmiyor glob modluk verdi,şimdide graphic designer ım,baya eski bi geçmişim var bu sitede ama hiç ayrılmayı düşünmedim :wink1: :D

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Pennywise demiş ki:
tibette,ben,serkan,talha,deniz zaten tanışıyorduk,pacific açılıp en baba sro oyuncuları oraya geçince hadi dedik bizde geçelim.lvl 47 oldum goril kesiyorum,bide pm geldi serkanla talhadan,extraloob ve bikaç arkadaşı(screamadle,jesuswan) bizi davet ediyor tek çatı altında toplanacaz milleti ağlatacaz die,bende durmadım tabi hemen yapalım dedim,NWO çatısı altında birleştik,sonra mubabbet arasında okan siteden bahsetti,açılalı daha 1 ay olmuştu foruma girip 3-5 msj yazayım derken bide baktım bot arakda kasılıyo ben forumda gece 3lere 4 lere kadar takılıyorum.sitede henüz yanılmıyorsam,yönetim adı altında jesus,elazıglee ve screamadle vardı sanırım.forumu keşfettikten 1-2 gün sonra sağolsun okan modluk verdi,ertesi gün baktıkki yetkiler yetmiyor glob modluk verdi,şimdide graphic designer ım,baya eski bi geçmişim var bu sitede ama hiç ayrılmayı düşünmedim :wink1: :D

ty canımcım ty bir NWO'lu görünce kendi kanımı görüyorum gibi içim çekiliyor çok farklı duygulara giriyorum açıkcası çok güzel şeyler yaşadık bundan kaynaklı bu duygular, öpüyorum gözlerinden bu güzel tasvirin için canımcım :muck:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Nasil yazilar bunlar yahu,muhtesem gercekten neler neler basarmisiz,herkese buyuk tesekkurler...

Hikaye anlatmak gerekirse... Tarih 2 Subat,birlikte buyuk dostluklara parmak bastigimiz 5 yili curuttugumuz pembece,pembecafe den sonra,centilmen.com,Okan yine o dostlugun daim oldugu sitelerden birisini kurmak icin adimini atmis herseyi tamamlamisti ve hemen haber vermisti bende tamam bir kac isim var diye uye olurum demistim.. Aradan bir kac gun gecince uye oldum... Sitede 4 kisiydik yanlis hatirlamiyorsam... extra,jesus,scream,xem,... 3 admin fazla olur 4 kisiye dedim,beni Playboy yap dedim abarti olmasin diye -simdi en unlu rutbe oldu- :P ... Daha sonra sitenin kadrosu artinca,uye sayisi yukselince,yukte haliyle artti... Yuku azaltmak amaciyla Adminlige kaydim tekrardan... Once NWO ya yonelikti site,Pasificte ve SRO da nam yapinca,genel bir site haline getirmeye karar verdik... Adini extraloob.com diye degistirdik...O ilk gun ile su geldigimiz noktaya bakiyorum da,soyleyecek soz bulamiyorum... Emegi gecen herkese tesekkurler...

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
jesuswan demiş ki:
Nasil yazilar bunlar yahu,muhtesem gercekten neler neler basarmisiz,herkese buyuk tesekkurler...

Hikaye anlatmak gerekirse... Tarih 2 Subat,birlikte buyuk dostluklara parmak bastigimiz 5 yili curuttugumuz pembece,pembecafe den sonra,centilmen.com,Okan yine o dostlugun daim oldugu sitelerden birisini kurmak icin adimini atmis herseyi tamamlamisti ve hemen haber vermisti bende tamam bir kac isim var diye uye olurum demistim.. Aradan bir kac gun gecince uye oldum... Sitede 4 kisiydik yanlis hatirlamiyorsam... extra,jesus,scream,xem,... 3 admin fazla olur 4 kisiye dedim,beni Playboy yap dedim abarti olmasin diye -simdi en unlu rutbe oldu- :P ... Daha sonra sitenin kadrosu artinca,uye sayisi yukselince,yukte haliyle artti... Yuku azaltmak amaciyla Adminlige kaydim tekrardan... Once NWO ya yonelikti site,Pasificte ve SRO da nam yapinca,genel bir site haline getirmeye karar verdik... Adini extraloob.com diye degistirdik...O ilk gun ile su geldigimiz noktaya bakiyorum da,soyleyecek soz bulamiyorum... Emegi gecen herkese tesekkurler...

of off canımcım son satırların bütüm tüylerimi diken diken yaptı içim çekilip çekilip durdu gerçekten arkaya baktığımızda nerelerden nereye gelmişiz diyoruz ama asla şımarmadan çizgimizi bozmadan bilgilerimizi sınırsızca paylaşmaya devam ediyoruz gelecek 10 yılın temellerini atma zamanı geldi artık çok teşekkürler jesusum öpüyorum komacan :muck:

Server
Takımı
Galatasaray
Siteye İlk 20 May 2007 tarihinde Üye Olmuştum.İlk Zamanlar Siteyle Pek Bir İlgim Yoktu. Hergün 5 dk Girip Alacagımı Alıp Cıkıyordum.Sonradan bu 5 dakika 1 saate cıktı.Dahada İlerledikce 1 saat 18 saate Cıktı.Bir Ara Haksız Yere Ban Yedigimi Hatırlıyorum Cok Üzülmüştüm.Yeni Acc Açıp Küfür Edicektim ama Son Ada Vaz caydım.Onun Yerine Güzel Bir Dille Accmin Acılmasını İstedim İlk Seferde Olmadı Ama Sağolsun jigsaw veya jesuswan actılar Banımı.Ayrıca Bir Keresindede ECSRO ya sabahtan beri deniyordum.Almıstı aksam ama aldıgı gibi attı :s o Sinir İle Psro Bölümüne Cok Sacma Seler Yazdım.2 Uyarı 6 Saat Ban Aldım Sonra Şapa Oturdum.Yazdıklarımı Okuyunca "Benmi Bunları Yazdım" die şifreyi değiştirmiştim Sonra Geçmişe Baktım Ben yazmısım.Neyse ExL Cok Güzel Bir Aile.Bende Bu Ailenin Cok Cok Cok Küçük Bir Parcasi Oldugum İçin Cok Mutluyum Saygılar^^ ...^^

Yukarı Alt