belirsizzzzz
Aileden
Wow süper yazılar geliyo hepsini tek tek arşivime kaldırıyorum ileride pişirip önünüze koyucam ^^
Hadi BakalımBaTTeRST demiş ki:Wow süper yazılar geliyo hepsini tek tek arşivime kaldırıyorum ileride pişirip önünüze koyucam ^^
BOSPHORUS demiş ki:20 Şub 2007 tarihinde başka bir sitede tanıştığım extraloob'la fikirlerimizin uyduğunu farkettim ve hemen foruma üye oldum... forumda ve oyun içinde çok kuvvetli bir bağ vardı, şöyleki oyunda daha yeniyiz bot vs yeni öğreniyorum 72+ char vardı can sıkıntısı thıf yapim dedim, karşıma epey salam hunter,trade çıktı adamlar ben den sayıca üstün olduğu için sürekli DW gidip geliyordum 10 sefer falan yattım ,acayip hırs yaptım ölüceğimi bildiğim halde kendimi üslerine gitmek zorunda hissediyodum,baktım olucak gibi değil guıld ve unıondan yardım istedim kimseden ses çıkmadı :evil: ,çıldırmaya başladım sonra aklıma extraloob geldi bi şansımı denim dedim ve pm attım...anında cevap geldi okancım toplamış arkadaşlarını 4 kişiyle hemen yardıma geldi hunter ve trade bir anda dağıttılar ve olay savaşa dönüştü her yer thıf,hunter,trade oldu 3-4 saat sürdü... okan ve diğer NWO üyelerinin yardımıma gelmesine o kadar çok sevindimki mutluluktan gözlerim doldu tabi o zamanlar oyun daha farklıydı istek ve azim hat safhadaydı... o günden sonra yardımıma gelmeyen guılden ayrıldım...NWO ve extraloob.com hayatım böylece başladı....EXL VE NWO tekrar tşk yukarıda yazdığım olayı hiç unutmuyorum
Pennywise demiş ki:tibette,ben,serkan,talha,deniz zaten tanışıyorduk,pacific açılıp en baba sro oyuncuları oraya geçince hadi dedik bizde geçelim.lvl 47 oldum goril kesiyorum,bide pm geldi serkanla talhadan,extraloob ve bikaç arkadaşı(screamadle,jesuswan) bizi davet ediyor tek çatı altında toplanacaz milleti ağlatacaz die,bende durmadım tabi hemen yapalım dedim,NWO çatısı altında birleştik,sonra mubabbet arasında okan siteden bahsetti,açılalı daha 1 ay olmuştu foruma girip 3-5 msj yazayım derken bide baktım bot arakda kasılıyo ben forumda gece 3lere 4 lere kadar takılıyorum.sitede henüz yanılmıyorsam,yönetim adı altında jesus,elazıglee ve screamadle vardı sanırım.forumu keşfettikten 1-2 gün sonra sağolsun okan modluk verdi,ertesi gün baktıkki yetkiler yetmiyor glob modluk verdi,şimdide graphic designer ım,baya eski bi geçmişim var bu sitede ama hiç ayrılmayı düşünmedim
jesuswan demiş ki:Nasil yazilar bunlar yahu,muhtesem gercekten neler neler basarmisiz,herkese buyuk tesekkurler...
Hikaye anlatmak gerekirse... Tarih 2 Subat,birlikte buyuk dostluklara parmak bastigimiz 5 yili curuttugumuz pembece,pembecafe den sonra,centilmen.com,Okan yine o dostlugun daim oldugu sitelerden birisini kurmak icin adimini atmis herseyi tamamlamisti ve hemen haber vermisti bende tamam bir kac isim var diye uye olurum demistim.. Aradan bir kac gun gecince uye oldum... Sitede 4 kisiydik yanlis hatirlamiyorsam... extra,jesus,scream,xem,... 3 admin fazla olur 4 kisiye dedim,beni Playboy yap dedim abarti olmasin diye -simdi en unlu rutbe oldu- ... Daha sonra sitenin kadrosu artinca,uye sayisi yukselince,yukte haliyle artti... Yuku azaltmak amaciyla Adminlige kaydim tekrardan... Once NWO ya yonelikti site,Pasificte ve SRO da nam yapinca,genel bir site haline getirmeye karar verdik... Adini extraloob.com diye degistirdik...O ilk gun ile su geldigimiz noktaya bakiyorum da,soyleyecek soz bulamiyorum... Emegi gecen herkese tesekkurler...