Oyun'a daha yeni başlamıştım , olympus yeni açılmıştı o zaman . Girdim ad soyad olarak char açtım , kasmaya başladım manyang'larda kasarken "oo naber" diye pm geldi . Eski arkadaşlardan biri çıktı atilla diye . Sohbete başladık "hacı çok zor kasılıyor yav napıcaz " dedim , bot kullan dedi
ee Peki Nerden bulacağım ? extraloob.com a gir her türlü şey var dedi :) Ad extraloob ya bende kendi kendime yorum yaptım site ingilizce heralde ne anlarım ben diye girmedim
10 Dakika sonra global geldi
http://www.extraloob.com Türkçe Silkroad Bilgi Ve Paylaşım sitesi cart curt
Haliyle girdim hemen , anasayfada ücretsiz bot yazıyordu tıkladım "bu sayfayı görüntülemek için yetkiniz bulunmuyor" dedi . Küfür ettim çıktım
Sonra arkadaşlar dedi , üye ol forumu araştır o link bozuk dedi ok dedim üye oldum foruma :)
T-Bot bölümüne girdim Casper'dı sanıyorsam cracked bot anlatımı vardı , girdim indirdim . Bunuda indiriyim aa buda varmış derken pc sro programlarıyla doldu . Bir kaç gün girmedim , sonra atilla yine geldi yine sohbete başladık " hacı millet'in silahında +1 falan yazıyor ben nasıl yaparım ? Atillanın klasik cevabı : Extraloob.com 'a gir orda var
İşte yine girdik silkroad genel update yerine + basmak için girdim immortal'dan çıktım
Tbot'tan bıktım isrobot Crack'e geçtim ( o zamanlar ne bolluk var mış pehhh ) isrobot kendisi kasma alanına gittiği için onu kullanmaya başladım ( Tbot'la nasıl kasma alınana giderim diye sormuştum script lazım demişlerdi . oo bide script mi yazacağım diyip tbotu silmiştim
)
Neyse isrobot tbot o yeni çıktı bunu indir yükle derken botlar hakkında azımsanmayacak bir bilgi sahibi oldum , sonrada rev bot çıktı piyasaya ilk onu çözüp resimli anlatımını yapmıştım baktım bu iş sardı , nubot helper'ın da anlatımını yaptım . Yönetim kadrosu'nun olumlu mesajlarını görüp gaza geldim , deneme moderatör başvurusu yaptım . Ertesi sabah uyandım deneme moderatör olmuşum :) İlk önce hayran mesajlarımı okudum
Sonra yetkilerime baktım
2 Char açma ve ücretsiz bot bölümün'ün d.mod'u olmuştum , bölüm'ün sabit topiclerine baktım millet program bulup koymuş dedim bende bulayım sadece yardım etmekle olmaz bu işler
Kolları sıvadım yabancı silkroad sitelerinin hepsine üye oldum ordan programlar bulup burda türkçe anlatımını yaptım öyle öyle manager oldum
ps: ellerim ağrıdı yazmaktan üşenmezsem devam ederim
ps2: Şimdi o okudumda ne kadar çok smiley kullanmışım:S