O kadar basit birşey değildi gayet güzel hatırlıyorum sözlerini hiç açmaya gerek yok o konuyu şimdiSoFiST demiş ki:İlk banlandığım zaman;
Siteye SlowFlake in mı ne kız arkadaşı gelmişti. Hoş geldin yazdım 15 gün banlandım sebep ise Düzgün konuşmamammış neyse geçti artık bence o sebep başka ama neys...
SnapJR demiş ki:Hayatımın temelini hep mantığım oluşturdu. 2007 Mart ayının başları Silkroad Online isimli oyuna başladım.Sanırım bir gencin mantık değil hayallerinin peşinden koşması gerekiyordu.Ben bu olayı sevmiştim.O güne kadar online oyun nedir onu bile bilmezken..
O zamanlar derslerim silkroad'dan önce gelirdi..Bu nedenle çok yavaş kasardım hatta ilk oyuna başladığımda 3 level char yapıp bıraktım nedeni ise ; "Bu oyunda büyü falan var ben oynıyamam bu oyunu -.-"
Okullar kapandı , önümde bomboş 3 ay vardı."İşte Silkroad zamanı" dedim kasmaya başladım tabi o zamanlar bot nedir haberim yok.Hazirandan Ağustos'a kadar elle kastım sonunda pes dedim.Bu böyle olmaz aylardır kasıyorum sonuç : 37 Level !
Mercury'ye geçtim ilk açıldığı günlerdi kardeşim diyebileceğim bir arkadaşımla 12 saat ben 12 saat o kastı ve 2-3 gün içinde 22 level olduk serverdaki en yüksek playerlar ise 32-33 civarındaydı.Düşündüm taşındım 3 günde 24 saat elle kasarak 22 level oluyorsak 80 level olmaz bu adam...Bunu guildden bir arkadaşıma sordum.Tbot diye bir şey var kuruyorsun programı bilgisayar kendi kasıyor!
extraloob.com/tbot araştır araştır Dark_Lord isimli bir üyenin sabit başlığından kurdum botu.
ve sonrasında her yeni bot vers. geldiğinde siteye girmeye başladım.Neyse sanırım biraz uzun oldu :)
1 ay içerisinde siteye daha çok uğrar olmuştum artık giriş nedenim sadece tbot değil siteye göz gezdirmekti.Ben birşeylere yaklaşırken hep tedirgin olurum,alıştıklarımdan vazgeçmek istemem sanırım bu sebepten siteye üyeliğimden yaklaşık 10 ay sonra aktif bir üye haline geldim ve hala aktifim hergün sitede en az 2-3 saatimi geçiriyorum..
ps:Hayatımın birden bire kötüye gitmesi beni hep bilgisayara yönlendirdi.Ancak bu durumdan hiçte rahatsız değilim.Tam aksine artık benim yuvam;
Mozilla Firefox / http://www.extraloob.com
Yok ya?000007 demiş ki:EXL li oldum hayatim değişti yaww
JasonWalker demiş ki:Yok ya?000007 demiş ki:EXL li oldum hayatim değişti yaww
Aynen hacım ne günlerdi var ya. Fun clubda sen ben Titus üçümüz varız Salak salak yorumlar yazıp duruyoruz Bi de yetkileri kullanmak için son topicleri kilitleyip açardımhmzsnmz demiş ki:Demin global topic e yazarken aklıma geldi de yazayım dedim , kanımca doğru konu bu olsa gerek yazmak için.
Yönetici olmak bu kadar mı yarar bir insana? Bir adam bu kadar mı düzene girer yahu :) Hacım hatırlar mısın , Fun Club günlerini ne kadar düzensiz ve Türkçe'den uzak yazılar yazardık. Şimdi ise imzana koymuşun ne güzel. Kimden bahsediyorum tabi onu söylemedim ^^ O bir tıfıl basketbolcu WW xD
WW & kuzucuk_TR xD
Harbi be hacım , bazen hala eski mesajlarıma bakıyorum bende hakketen acaip muhabbet dönüyormuş , gülmekten yıkıldığım anlar çok oluyor ^^. Fun club unutulmaya yüz tuttu , yazın kurtaracağım inşallah ^^ Yazı konusunda ben de katılıyorum hacım sana , tabi benim ilk mesajlara bakarsan ne kadar değiştiğini görürsün ^^ Okan abi direk uyarmıştı beni Fun Club başkanı olduğumda .. Onun birkaç yönlendirmesiyle bugün ki halini aldı yazım :) Öss biter de hacım Allah 2.sini göstermesin :) Ah şu Fizik de olmasa , netlerimi biliyorsun zaten...Wax Whine demiş ki:Aynen hacım ne günlerdi var ya. Fun clubda sen ben Titus üçümüz varız Salak salak yorumlar yazıp duruyoruz Bi de yetkileri kullanmak için son topicleri kilitleyip açardım
Aghhh agh ne muhabetlerimiz vardı. Şimdi sensiz BJK Fun clubın tadı kalmadı. Konuşacak adam yok. Daha fun clubın başkanı yok ki :?
Türkçe konusuna gelince, aynen öyle. Şu anda q,w kullananlara kızarken eskien biz de böyle konuşuyorduk vahh
Artık bitsin şu öss de dön aramıza be hacım^^ Ne olurusa olsun o günleri hiç unutamam...
Ps:Basketbol işini ne karıştırıyorsun ki?