AlyanS

Öğreniyorum
12 Nisan 2008 Cumartesi Günü..
Sabah uyku mahmurluğunda kalktığım ve direk buz gibi odada bilgisayarımın açma düğmesine bastığım o gün.
Bilgisayar açılana kadar WC e gidip büyük tuvaletimi yaptığım,
gelince ellerimi yıkamadığımı farkettiğim,
işte o gün.

Oturdum bilgisayarımın başına aldım üzerime batmayaniyemi,yumuşacık batmayaniyemi ..Sonra ilk işim MSN açmak oldu daha sonra ''google'' yi açıp satılık silkroad karakterler yazdım..ve karşıma tanımadığım içimden virüslü bi site sanırım 'ekstraloop' diye site mi olur dediğim içindeki mutluluğu farketmediğim musmutlu aile çıktı karşıma..
12 Nisan 2008'den beri samimi söylüyorum bir gün bile girmediğim o sitede adım düzenbaz,sahtekar'a çıkmıştı.
5-6 Tane üyelik açtım hep milleti dolandırmaya çalışıyordum.Birgün dank etti kafama neden? diye..
Sonra [Metamorph] Kaan adlı tanıdığım vasıtasıyla D.MOD oldum...İlk başlarda mühtiş zevk veriyordu bana sonra sıkıldım ve lack [R]ain yani Furkan'a beni indir dedim ve indirttim,ama banla dememiştim nedense birde banlamış..
Yeni üyelik açtım ve elimdeki charı satıp oyunu bırakmayı planlıyorum..

Takımı
Galatasaray
işte benim bu alemlere düşme hikayem ;

yıl 06-07 arkadaşlarla mahallede toplandık muhabbet ediyoruz.elemanın teki '' gelin size şu oyunu göstereyim'' dedi.(silkroad)
gittik işte baktık en başta çok karmaşık geldi.dedik haydi başlayalım ve aldık yeni bir hesap,başladık oyuna.oyuna ilk Troy server'ında başladım.kastım kastım bir zaman sonra bağımlılık oldu.tam 39 level'a kadar elimle kastım. :lol: sonra no dc ,bot gibi programlarla tanıştım.birgün cafede no dc loader arıyordum.baktım tek tek linklere kimi virüslü , kimi kırık.sonunda bir siteye tıkladım.üye oldum ; indirdim.o zaman aklımda forumda takılmak gibi birşey yoktu.sonra merak ettim nasıl biryer diye.girdim işte takılmaya başladım.bu sefer burası bağımlılık yaptı.paylaşımlar , muhabbetler vs vs..sonra d.mod başvurusu yaptım.yıl 2007.başvurum kabul edildi.fakat biraz acemi olduğumuzdan 2.gün banlandık :santa: .sonra birkaç gün boşta kaldım.bir arkadaşın tavsiyesiyle çetinkaya.com'a gittim.bir baktım herkes orda.2008'de orada başladım d.mod olarak.birkaç ay d.mod kaldım ve moderatör oldum.nick BLackHaWK idi.ben moderatör olduğum zamanlarda sitede çok tartışma çıkmıştı.herkes birbirine laf söyler , kavga eder olmuştu.sonra herkes dağıldı.birtek ben , metin , mustafa , şahin , tuncay kalmıştık.site çok hit alıyordu fakat aktiflik yok denilecek kadar azdı.en sonunda bende dayanamadım ve çetinkaya.com'dan ayrılanların kurduğu yani Miraç'ın kurduğu silkroadgenerals.com'a gittim.orda biraz torpilliydim direk global olarak başladım. :P .sonra ezeli düşmanım ismini vermeyeyim şimdi tayfada bilen bilir.orda da sorun çıkarttı bana.tartışmalar vs..günlerimiz öyle geçiyordu...taa ki Majestic'in '' TOPLANIN BEYLER EVE DÖNÜYORUZ '' adlı başlığını görene kadar.ilk başta pek sıcak bakmadım bu olaya ama sonra kafama yattı ve kendimi burda d.mod olarak buldum 8) . tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer yine kürkçü dükkanıdır.bizim hikayede aynı böyle :popcorn: .ve işte gördüğünüz gibi yine bu ailenin içindeyim :muck: :kalp: 3 senelik zaman diliminde olanlar bunlar.aslında daha ama fazla yaz yaz bitmez :P .

ps:çetinkaya.com'a ne oldu derseniz püff oldu :mrgreen:

Acıkcası ILk basta Bu sıteyı Bana arkadsım Soluodu SurekLı Su anda bu Sıtede Deneme Mod luk Yapıo bn iLgi duymuodum Yaklasık 3 gun once Sıteye uye oLdum ve Gercekten Keyif verici Ve bilgilendirici bi site oldugunu ogrendım bu sıteyı kesfetmeme ve bu sıteyı kuran kısıye sonsuz tesekkurler :thumbsup:

EliteTurk

Aileden
Sanırım bir 2005 sonbahar günüydü lise 1 e gidiyorum o zamanlar Orta okul acemiliğinden çıkıp yavaş yavaş gözümü açma zamanlarımdı sanırım karşı cins i Lise 1 e giderken farkettiğimi hatırlıyorum ve birde Silkroad a başladığım günü..
Yapıcak aktivitemiz pek yoktu bizim mahallede zaten havalarda soğukdu,internet Cafemizse mahallemize açılalı bir hafta oluyordu,o zamanlar internet cafenin kliması olmasıysa bizim için bir artıydı üşümüyorduk paramız olmasa bile girer takılırdık hani şu cafelerde parası olmıyan cocuklar oynıyan cocugun masasının etrafına doluşurya aynı o hesap bizdeki..Daha sonra şehir merkezinde mahalle adına bir keşifde bulunmuştum ilk baktığımda Silkroad Online de bana saçma sapan gelmişti hep aynı canavarları kesiyorlar salakmı bunlar diyordum bilmiyordumki günün birinde bir kere elimi 1234 tuşuna deydirmeye başladığımda bir daha bırakamıyacağımı..Ve arkadaşlarımda başlamıştı artık o günden sonra devamlı olarak o oyunu oynamaya başladık eziklik başa bela,daha sonra kendi mahallemize getirdim Silkroad Onlineyi bir CD içinde ve kendim kurdum o zamanlar henüz ilçe bile deyildik ama bir köyde başka bir oyun bu kadar tutulurmuydu bilmem hatta o zamanlar oyundaki Option sekmesinden haberim olmadığını hatta ve hatta Haritaya dahi hiç bakmadan oynadığımı bir ay sonra keşfettim,şunu diyim cahilliğimden 15 Lvl e kadar Manyanglarda kasmışım.. :P hatta Uruchi yi ilk gördüğümde yerde 2 80 uzanmış onun şehfetli boyutuna bakıyordum Unique nin ney oldugunu dahi bilmeden.. neyse o zamanlar 60 Lvl var en son ve oyun Beta sürümünde versiyonunu hatırlıyorum sadece 57 di versiyonu şimdiyse nerelere gelmiş durumda.. Taklamakan ın geldiği gün benim Silkroad adına dönüm noktam olmuştur artık sadece oyun oynamak istemiyordum aynı zamanda bu oyun hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyordum,daha sonra arkadaşlar arasında konuşmaya başladık bildiklerimizi birbirimize anlatarak..Ve günün birinde http://www.extraloob.com/forums ailesine katıldım artık istesemesemde bu alem kalıcıydım..
:coffee: 8)

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Nina Ricci demiş ki:
işte benim bu alemlere düşme hikayem ;

yıl 06-07 arkadaşlarla mahallede toplandık muhabbet ediyoruz.elemanın teki '' gelin size şu oyunu göstereyim'' dedi.(silkroad)
gittik işte baktık en başta çok karmaşık geldi.dedik haydi başlayalım ve aldık yeni bir hesap,başladık oyuna.oyuna ilk Troy server'ında başladım.kastım kastım bir zaman sonra bağımlılık oldu.tam 39 level'a kadar elimle kastım. :lol: sonra no dc ,bot gibi programlarla tanıştım.birgün cafede no dc loader arıyordum.baktım tek tek linklere kimi virüslü , kimi kırık.sonunda bir siteye tıkladım.üye oldum ; indirdim.o zaman aklımda forumda takılmak gibi birşey yoktu.sonra merak ettim nasıl biryer diye.girdim işte takılmaya başladım.bu sefer burası bağımlılık yaptı.paylaşımlar , muhabbetler vs vs..sonra d.mod başvurusu yaptım.yıl 2007.başvurum kabul edildi.fakat biraz acemi olduğumuzdan 2.gün banlandık :santa: .sonra birkaç gün boşta kaldım.bir arkadaşın tavsiyesiyle çetinkaya.com'a gittim.bir baktım herkes orda.2008'de orada başladım d.mod olarak.birkaç ay d.mod kaldım ve moderatör oldum.nick BLackHaWK idi.ben moderatör olduğum zamanlarda sitede çok tartışma çıkmıştı.herkes birbirine laf söyler , kavga eder olmuştu.sonra herkes dağıldı.birtek ben , metin , mustafa , şahin , tuncay kalmıştık.site çok hit alıyordu fakat aktiflik yok denilecek kadar azdı.en sonunda bende dayanamadım ve çetinkaya.com'dan ayrılanların kurduğu yani Miraç'ın kurduğu silkroadgenerals.com'a gittim.orda biraz torpilliydim direk global olarak başladım. :P .sonra ezeli düşmanım ismini vermeyeyim şimdi tayfada bilen bilir.orda da sorun çıkarttı bana.tartışmalar vs..günlerimiz öyle geçiyordu...taa ki Majestic'in '' TOPLANIN BEYLER EVE DÖNÜYORUZ '' adlı başlığını görene kadar.ilk başta pek sıcak bakmadım bu olaya ama sonra kafama yattı ve kendimi burda d.mod olarak buldum 8) . tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer yine kürkçü dükkanıdır.bizim hikayede aynı böyle :popcorn: .ve işte gördüğünüz gibi yine bu ailenin içindeyim :muck: :kalp: 3 senelik zaman diliminde olanlar bunlar.aslında daha ama fazla yaz yaz bitmez :P .

son satırın muhteşem cici olmuş çok teşekkürler canımcım :muck: :kalp:

ps:çetinkaya.com'a ne oldu derseniz püff oldu :mrgreen:
LegendMaster demiş ki:
Sanırım bir 2005 sonbahar günüydü lise 1 e gidiyorum o zamanlar Orta okul acemiliğinden çıkıp yavaş yavaş gözümü açma zamanlarımdı sanırım karşı cins i Lise 1 e giderken farkettiğimi hatırlıyorum ve birde Silkroad a başladığım günü..
Yapıcak aktivitemiz pek yoktu bizim mahallede zaten havalarda soğukdu,internet Cafemizse mahallemize açılalı bir hafta oluyordu,o zamanlar internet cafenin kliması olmasıysa bizim için bir artıydı üşümüyorduk paramız olmasa bile girer takılırdık hani şu cafelerde parası olmıyan cocuklar oynıyan cocugun masasının etrafına doluşurya aynı o hesap bizdeki..Daha sonra şehir merkezinde mahalle adına bir keşifde bulunmuştum ilk baktığımda Silkroad Online de bana saçma sapan gelmişti hep aynı canavarları kesiyorlar salakmı bunlar diyordum bilmiyordumki günün birinde bir kere elimi 1234 tuşuna deydirmeye başladığımda bir daha bırakamıyacağımı..Ve arkadaşlarımda başlamıştı artık o günden sonra devamlı olarak o oyunu oynamaya başladık eziklik başa bela,daha sonra kendi mahallemize getirdim Silkroad Onlineyi bir CD içinde ve kendim kurdum o zamanlar henüz ilçe bile deyildik ama bir köyde başka bir oyun bu kadar tutulurmuydu bilmem hatta o zamanlar oyundaki Option sekmesinden haberim olmadığını hatta ve hatta Haritaya dahi hiç bakmadan oynadığımı bir ay sonra keşfettim,şunu diyim cahilliğimden 15 Lvl e kadar Manyanglarda kasmışım.. :P hatta Uruchi yi ilk gördüğümde yerde 2 80 uzanmış onun şehfetli boyutuna bakıyordum Unique nin ney oldugunu dahi bilmeden.. neyse o zamanlar 60 Lvl var en son ve oyun Beta sürümünde versiyonunu hatırlıyorum sadece 57 di versiyonu şimdiyse nerelere gelmiş durumda.. Taklamakan ın geldiği gün benim Silkroad adına dönüm noktam olmuştur artık sadece oyun oynamak istemiyordum aynı zamanda bu oyun hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyordum,daha sonra arkadaşlar arasında konuşmaya başladık bildiklerimizi birbirimize anlatarak..Ve günün birinde http://www.extraloob.com/forums ailesine katıldım artık istesemesemde bu alem kalıcıydım..
:coffee: 8)

güzel kasmışsın mangyang'larda 15 lvl ahahah mangyang farm mı yaptın ihihihiii :P

CaLione. demiş ki:
Acıkcası ILk basta Bu sıteyı Bana arkadsım Soluodu SurekLı Su anda bu Sıtede Deneme Mod luk Yapıo bn iLgi duymuodum Yaklasık 3 gun once Sıteye uye oLdum ve Gercekten Keyif verici Ve bilgilendirici bi site oldugunu ogrendım bu sıteyı kesfetmeme ve bu sıteyı kuran kısıye sonsuz tesekkurler :thumbsup:

sende hoşgeldin kuzum ailemize :beer: :muck:

2006 senesinin temmuz/ağustos aylarıydı, tatilden dönmüştüm. Bi baktım ki herkes KO oynamaya başlamış herkes bağımlısı olmuş. Ulan nası bişey bu acaba deyip yükledim ama hiç sarmadı beni oyunu yüklediğim gün sildim. Daha sonra bi arkadaşım böyle böyle silkroad diye bi oyun var dedi anlatmaya başladı anlattıkça meraklandım anlattıkça meraklandım ve eve gittiğimde ilk işim silkroadı yüklemek oldu. Arkadaş Xian serverında oynuyordu sana charımı vereyim oyna dedi tamam hiç yoktan iyidir dedim girdim baktım hiçbişey yapamıyorm boş boş dolanıyorm. Sonra en iyisi 0'dan açym ben bunu yavaş yavaş öğrenirim dedim.. O sıralar da Tibet serverı yeni açılmış gözüm ona ilişti bikaç arkadaş Tibet serverında başladık. Hepimizin adı SaBoTaGe idi işte sonuna da ayrı ayrı numaralar koymuştuk böyle bi grup olmuştuk. Başladığımda daha ne yapacağımı bilmiyordum charım acaip bi hybrid idi ve tüm skiller açıktı :lol: Fire'ın mag def. skilliyle nuke atmaya çalışıyordum. Daha sonra gün geçtikçe öğrendim ki int charlar daha kolay kasıyormuş nuke dediğimiz olay 30levelda açılıyormuş. Tekrardan bi char açtım ve kasmaya başladım 30 olduğumda ne kadar mutlu olduğumu bilemezsiniz dün gibi hatırlıyorum ilk nuke attığım anı earth taoistlere :) Nasıl olmuş da unutmamışım hiçbişeyi hayret ediyorum çok güzel günlerdi :rolleyes1:

Yukie

Ben açıkçası en eskiden Knight Online'yi lise bide iken bir arkadaşım oynarken görmüştüm. Öyle böyle merak edeyim derken başladık işte (birazda onun şişirmesiyle) daha sonra en küçük yerden kasarak devam ettim ama, acemilik budur uzun zaman boyunca pek bir ilerleme kaydedemiyordum. Oyunun yapısındanda olsa gerek, oyunda hiç para kazanamıyordum, sonra o oyunda baş gösteren hileler vardı, netten araştıra araştıra bulmuştuk, oyunda hile yapmak büyük avantaj veriyordu, özelliklede kasmak konusunda...

Sonrasında yıllar oldu oyunda 80 gelmişti ama ben 62 yi zor yaptım. Sonra oyunda çok büyük değişmeler oldu ve eski zevki kalmadı, çünkü oldukça yavan bir yapıya sahip olmuştu. Arkadaşlarında beni soymaya çalıştığınıda görünce bıraktım oyunu...

Sonra Liseden başka bir arkadaşım bu oyunu anlattı, acemisiydi anlatıyordu. Aslında sadece o değil tüm internet basbas bağırıyordu bu oyun hakkında, üyeliğimi almamla başladım. E nsevdiğim glavie ile oyuna başladım, daha samimi ve güzel bir arkadaşlık çevresi edince bu oyuna devam ettim, gün oldu halen devam ediyorum. Sonra nette gezinirken bir Silkroad forumu arıyordum. Sonrada bu ismi bulduktan sonra, sürekli takip ettiğim öncelik sitelerden birisi oldu. Onada http://www.extraloob.com diyorlardı...

Extraloob.com

arkadaş tavsiyesiyle girdiğim bu forum diyemedıgım AİLE olarak belırttıgım yerde çok mutluyum burda ki eğlence Real'den daha da keyifli Düşünüyorumda extraloob.com yokken ben napıodum :lol: Love Extraloob :kalp:

Pro

rank8
2007 Yazinda Tanisdim o muhtsem Oyun Sro'yla yazdi tabi okulda yok kuzenle basladik oynamaya Tabi biz ailevi nedenlerle Azarbaycana gelince ben biraktim... Tekrar 2008 yazinda tatile Turkiyeye gelince baktim benim kuzen olmus 70 kusur dedim unuttum oyunu tekrardan anlatsana bana oda dediki bi site buldum ne ararsan var Tabi http://www.extraloob.com o an dahil oldum aileye ve gordugunuz gibi ayrilamadim ama Sro'yu biraktim ondan sonra Ben chara yuklu miktarda gold alip 2 gun sonrada soyulunca o gunden beri girmedim oyuna zaten girmesi bi dert daral:

Extraloob'u 2008 yıllarının sonlarına doğru silkroad'a geri döndüğümde silkroad programı ararken keşfetmiştim.Sonra baktım topicler felan eğlenceli site bi kaç topic felan açmıştım.Böyle devam ederken 2009 yılının sonlarına doğru siteye bağlanmaya başladım hergün sabahtan akşama kadar sitede online'dım.Eski üyeliklerimi hayırlamıyorum ama baya bi üyelik hesabım vardı :lol: 1-2 Topic açtım baktım başabiliyorum neden olmasın dedim ve hedefime ulaşana kadar devam edicem. :nod:

:kalp: :muck:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
zati en büyük etken sitede ki muhabbet ve kültürel bilgi paylaşımı normal bir siteden farkımız bu olsa gerek 8)

yanlız nicklerin yarısı hasta insan idiot belirsiz yokboylebiri osimdiuzakta :D bu konuya yazmamak lazım arkadaş yazan sakata gelmiş büyülü konu bu ama diğer yandanda yarısı yönetici konumunda :P

İlk başta indirdiğim loaderin bir köşesinde extraloob yaıyordu bende o programın ismi o zannediyordum sonradan bi kaç yerde daha karşıma çıkınca neymiş bu diye araştırayım dedim ve siteyi buldum. Bir üyelik aldım,ve başladım gözlemeye konuşulan konular o kadar güncel o kadar kültürel ve üyelerin çoğu o kadar kültürlü yorumlar yazıyordu ki adeta hayran kalmıştım ve o gün bugunduür hergün online oluyorum siteye ve hergün gözlemliyorum bu yolda devam et extraloob.com ailesi daha iyileride göreceksin bundan emin ol. :wink1:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
iiDontCare demiş ki:
İlk başta indirdiğim loaderin bir köşesinde extraloob yaıyordu bende o programın ismi o zannediyordum sonradan bi kaç yerde daha karşıma çıkınca neymiş bu diye araştırayım dedim ve siteyi buldum. Bir üyelik aldım,ve başladım gözlemeye konuşulan konular o kadar güncel o kadar kültürel ve üyelerin çoğu o kadar kültürlü yorumlar yazıyordu ki adeta hayran kalmıştım ve o gün bugunduür hergün online oluyorum siteye ve hergün gözlemliyorum bu yolda devam et extraloob.com ailesi daha iyileride göreceksin bundan emin ol. :wink1:

canım Trabzon'lum benim bende 28 8)

hatırladıklarımdan biri;
siteye üye olduktan bir ay sonra fln Majestic(Halil abi) ile kavga etmiştim kendimle eşit seviyede görmüştüm onu ama ben ne bileyim benden rütbece ve yaşça büyük olduğunu neyse ondan sonra Halil abi'den özür diledim ve siteye geri döndüm bana bir pm atmıştı onun sayesinde siteyi tanımaya başlamıştım ve şuan nereye kadar geldiysem sayesindedir kendisine burdan saygılarımı iletiyorum :kalp:
PS:yanlış anlaşılmasın şuanki konumum sitedeki aktifliğimdendir Halil Abi'ye Fahmlugat kim deseniz nick'i bile hatırlamaz çünkü değiştirdim :mrgreen:

Extraloob'u yaklaşık 2 sene önce loader ararken keşfettim.Başta fazla takılmıyodum fakat sonra takılmaya başladım.Nick güzel değil diye yeni üyelik açtım.2009'un yazına doğru d.mod başvurum kabul edildi.Okul çıktı başımıza ayrıldık o hesap kapatıldı bundan devam ediyorum hayırlısı olsun.Hepinizi seviyorum ve böyle kaliteli bir ortamda bulunmaktan mutluluk duyuyorum.Hepinizi kucaklıyorum kendinize iyi bakın :muck:

Siteye cok uzun zamandir girmiyordum ve bugun neler oluyor diye bi gireyim bakayim dedim.Eskiden cogu bolumde Okan abinin konulari en ustlerdeydi ,baktim baktim Okan abiden konular goremeyince sasirdim ve birde gordum ki Okan abi normal uye olmus ve mart ayindan beri siteye girmiyor cok sasirdim acikcasi....Onsuz siteyin tadi yok gibi :S

Yukarı Alt