- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
AnatoliaFire demiş ki:Daha önce paylaştım fakat içimi tekrar dökmek istedim.
Herkes biliyor. Bu sitede yetkili olmak birçok kişinin hayali. Herkes yetkili olsak da paylaşımlarımıza yorum yapılsa, adam yerine konsak diye düşünüyor. Çok kişi kızıcak bu söze. Ama bu bir gerçek. Renginiz ne derece koyu ise o derece önemseniyorsunuz. Hiçkimse alınmasın, gücenmesin. Neyse, bir gün benim kafama tak etti birden. Dedim ben bir mod. başvurusu yapayım. Yaptım. 3 gün sonra seçildiniz cevabı geldi. Ama o 3 günde neler oldu herkes bundan bihaber... Bir kişi sorup sorgulamadı bu member niye d.modluğu seçildiği gün bıraktı. Herkes hakkımda "d.modluğu kaldıramadı, korktu" vs. yorumlar yaptı. Ama o 3 gün içinde olanlardan haberleri yoktu bu yorumları yapanların. Şimdi o 3 günü anlatarak duygu sömürüsü yapmayacağım. Sadece eğer o 3 günü bilseydiniz, bana hak verirdiniz diye düşünüyorum. İmzamda yer alan "Nerdesiniz güven abideleri?" sözünün de sebebi bu idi aslında. Extraloob.com da güven herşey. Herkes birbirine güveniyor fakat bana güvenecek, ikinci bir şans verecek bir vatandaş çıkmadı...
Ben yine de banlanmadığım sürece burdayım. Herkese saygım sonsuz her zamanki gibi.
saygını ve sevgini asla yitirme