SatanicTurtle demiş ki:Bu cici ve güzel yazıları okuduktan sonra bende bir yazı yazmaya karar verdim! Sene 2008,Ağustos ayları silkroad beni sıkmaya başlamıştı bilgiye aç olduğum için forumları karıştırıyordum,kurcalıyordum ve sonunda Extraloob'u buldum.Başkaydı bu site benim için başka forumlarda olmayan bir sıcaklık vardı en önemlisi ise rütbeye göre saygı yoktu ! Adamına göre saygı vardı .Yavaş yavaş konuları ve amaçlarını kavrayıp bilgilerimi alıp paylaşıma başlamak istiyordum silkroadla ilgili ne öğrendiysem burdan öğrendim ve halada öğreniyorum..Kısa bir süre önce başvuru yaptım ve bir bakmışım D.mod olmuşum ! Bunu hiçkimse unutmasın,Extraloob farklıdır burda bir aile var ve herkez bunun farkında,umarım hiçbirzaman bozulmaz bu kaliteli ortam.Herşey için teşekkürler Okan Abi ve Extraloob Ailesi !
MaRJiNaL demiş ki:Sene 2007. Yılın daha başlarıydı, o zamanlar lise çağındaydım ve tam bir knight online manyağı idim. Şubat ayının ortalarına doğru illegal programlar (cz koxp-tek tık girme-vb.) türü programlardan binbir zorlukla kastığım karakterim ban yemişti. Aşırı öfkeli,kızgın bi o kadarda üzgündüm. Okuldan kaçtığımda hep 2 3 arkadaş internet kafeye gider knight oynardık. Bense o günden sonra onları izleyen konumuna geçtim ki aralarında en iyi player benken... 3-5 gün sonra tekrar kafeye gitmek için kaçmıştık okuldan. Arkadaşlarım yine knight oynuyordu ben ise sadece izliyordum.. Sıkılmıştım artık izlemekten, onca uğraştan sonra banlanmak... Olmaz tekrar başlayamazdım oyuna, çünkü bezmiştim. Kafenin içinde dolanırken ufak bi çocuğun garip bi oyun oynaması ilişi verdi gözüme. Gittim yarım saat, bi saat izledim.. İzlerkende ufak tefek bilgiler almak için sorular yöneltiyordum çocuğa. Çocuğun süresi bitince kendime boş bir PC'de yeni bir hesap açtırdım ve çocuğu diktim başıma, üyelik aldırdım o garip oyun için. Benim ilgimi çeken grafikleri ve server'a istediğin zaman girebilme olasılığın idi. ID,PW yazdık, server listesini açtığımızda gözüme kestirdiğim "GREECE" server'i dikkatimi çekti ve daldım oyuna. Okcu bir char açtım. Çocuğun yardımıyla başladım oynamaya. 1,2 gün sürekli okuldan kaçıp geceye kadar oyunu oynayıp eve gidiyordum. 3. gün tekrar kaçıp kafeye gittimde 48level nuker charla oynayan benim yaşlarımda birini gördüm ve hemen 1 sandalye çekip oturdum yamacına. Adeta soruya boğdum elemanı Eleman benim bu kadar istekli olduğumu görünce "satayım sana char'ı çok beyendin" teklifinde buludu. Bende baktım kasmak zati zor yolu yarılamış adam neden olmasın diye düşündüm.. O gün 25tl ye Troy serverinde 48lvl elinde 48+3 Sword 48+3shield olan karakteri aldım ve eve gider gitmez kurdum oyunu. Karakterin birde çift bayraklı içinde 2 tane 70+ lvl player olan guild'i vardı :) 2-3 günde kaptım oyunu kısmende olsa. koca koca gorillerde başladım level kasmaya. Guild'den biriyle baya samimi oldum nick'i "SoLDieR_" di yanlış hatırlamıyorsam. Elle kastığıma çok şaşırmıştı. Bu level'e gelmişsin oto kasma programı "bot" dan nasıl haberdar olmassın demişti. Tabi bende o zamanlar hilesiz counter strike bile oynamaz herşeyin bi çakallığını bulma yoluna girerdim. Uğraştım didindim durdum veee http://www.extraloob.com adresine ulaştım. Site üzerinden bir çok şey öğrendim. En önemlisi ise softmod... İndirdim direk. kurmaya çalıştım, uğraştım kafa patlattım. "-Bi level kascaz altı-üstü; bi ton dalgası var botmudur nedir yav. Koxp'da böylemi; oto attack'a tıklıyorsun bitiyor" diye söyleniyordum kendi kendime .......
İşte benimde ilk silkroad deneyimim ve exL ile tanışma öyküm böyle. Biraz öyküleyici, biraz yorum olarak anlattım. Umarım okurken sıkılmazsınız, uzun oldu çünkü
tabi okursanız
1 2 defa karşılaştık tanımıyor charı aldım kişiyede 5tl borcum var halanextraloob demiş ki:MaRJiNaL demiş ki:Sene 2007. Yılın daha başlarıydı, o zamanlar lise çağındaydım ve tam bir knight online manyağı idim. Şubat ayının ortalarına doğru illegal programlar (cz koxp-tek tık girme-vb.) türü programlardan binbir zorlukla kastığım karakterim ban yemişti. Aşırı öfkeli,kızgın bi o kadarda üzgündüm. Okuldan kaçtığımda hep 2 3 arkadaş internet kafeye gider knight oynardık. Bense o günden sonra onları izleyen konumuna geçtim ki aralarında en iyi player benken... 3-5 gün sonra tekrar kafeye gitmek için kaçmıştık okuldan. Arkadaşlarım yine knight oynuyordu ben ise sadece izliyordum.. Sıkılmıştım artık izlemekten, onca uğraştan sonra banlanmak... Olmaz tekrar başlayamazdım oyuna, çünkü bezmiştim. Kafenin içinde dolanırken ufak bi çocuğun garip bi oyun oynaması ilişi verdi gözüme. Gittim yarım saat, bi saat izledim.. İzlerkende ufak tefek bilgiler almak için sorular yöneltiyordum çocuğa. Çocuğun süresi bitince kendime boş bir PC'de yeni bir hesap açtırdım ve çocuğu diktim başıma, üyelik aldırdım o garip oyun için. Benim ilgimi çeken grafikleri ve server'a istediğin zaman girebilme olasılığın idi. ID,PW yazdık, server listesini açtığımızda gözüme kestirdiğim "GREECE" server'i dikkatimi çekti ve daldım oyuna. Okcu bir char açtım. Çocuğun yardımıyla başladım oynamaya. 1,2 gün sürekli okuldan kaçıp geceye kadar oyunu oynayıp eve gidiyordum. 3. gün tekrar kaçıp kafeye gittimde 48level nuker charla oynayan benim yaşlarımda birini gördüm ve hemen 1 sandalye çekip oturdum yamacına. Adeta soruya boğdum elemanı Eleman benim bu kadar istekli olduğumu görünce "satayım sana char'ı çok beyendin" teklifinde buludu. Bende baktım kasmak zati zor yolu yarılamış adam neden olmasın diye düşündüm.. O gün 25tl ye Troy serverinde 48lvl elinde 48+3 Sword 48+3shield olan karakteri aldım ve eve gider gitmez kurdum oyunu. Karakterin birde çift bayraklı içinde 2 tane 70+ lvl player olan guild'i vardı :) 2-3 günde kaptım oyunu kısmende olsa. koca koca gorillerde başladım level kasmaya. Guild'den biriyle baya samimi oldum nick'i "SoLDieR_" di yanlış hatırlamıyorsam. Elle kastığıma çok şaşırmıştı. Bu level'e gelmişsin oto kasma programı "bot" dan nasıl haberdar olmassın demişti. Tabi bende o zamanlar hilesiz counter strike bile oynamaz herşeyin bi çakallığını bulma yoluna girerdim. Uğraştım didindim durdum veee http://www.extraloob.com adresine ulaştım. Site üzerinden bir çok şey öğrendim. En önemlisi ise softmod... İndirdim direk. kurmaya çalıştım, uğraştım kafa patlattım. "-Bi level kascaz altı-üstü; bi ton dalgası var botmudur nedir yav. Koxp'da böylemi; oto attack'a tıklıyorsun bitiyor" diye söyleniyordum kendi kendime .......
İşte benimde ilk silkroad deneyimim ve exL ile tanışma öyküm böyle. Biraz öyküleyici, biraz yorum olarak anlattım. Umarım okurken sıkılmazsınız, uzun oldu çünkü
tabi okursanız
ohannesss hacım samimi söylüyorum tüylerim okurken diken diken oldu her satırını hissettim çok tatlı bir anıymış gerçekten aileye güzel düşmüşsün ama ahahaha ara dur ve bizlere ulaş ihihihii çok cici ya o çocuk nerede görüyor musun şimdi seni görse aklı gider
abi yanımızda su felan yok tekerlekler full çamur oldu dönmüyo artıkextraloob demiş ki:geçmiş olsun güzel doğa anısıymış ama yeri burası değildi be kuzum
Ps : bisikletler çamurdan neden pert olsun ki kompresörle yıkayın bitsin.
Prada demiş ki:Halüsinasyon onun ki fazla sevinçten ^^