Server
Flora
Takımı
Galatasaray
gösterilen ilgiden çok memnunuz sizlerde özel alanlarımızı görmek char takas aracılıkta ücretsiz satış yapmak satılan her ürünü alış fiyatına almak istiyorsanız tek yapmanız gereken VIP Üyelik satın almanızdır zati alanlara sorun tadını anlatsınlar çilek tadında :muck: :kalp:

invaders

Bilgiliyim
Sık sık car degistiren arkadaşlar icin süper bisey aracılık bedava oldugu icin her ay baska baska car degiştir Extraloob Güvencesi ile

slm kardeş ben siteye bişey yazdım beni yasakladılar ben 2 yıldır extralooba üyeyim yanlış bişey yazmadım sadece bot almıştım şifresini değiştirmek için bana yardımcı olmalarını söyledim beni yanlış anladılar benim nick im AFF__ETMEZ msj larıma bakarsan ne oldunu anlarsın gereğini doğru olanı yapacağına eminim tşk ler şimdiden

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
manken demiş ki:
slm kardeş ben siteye bişey yazdım beni yasakladılar ben 2 yıldır extralooba üyeyim yanlış bişey yazmadım sadece bot almıştım şifresini değiştirmek için bana yardımcı olmalarını söyledim beni yanlış anladılar benim nick im AFF__ETMEZ msj larıma bakarsan ne oldunu anlarsın gereğini doğru olanı yapacağına eminim tşk ler şimdiden

banlandıysanız vardır bir bildiğimiz :muck:

Yukarı Alt