|_YakOx33_| demiş ki:Bu hesaplar arasından dilediğine 20 TL yatırdıktan sonra bu konu altından para yatırdım demen yeterli.Okan abi geldiğinde halledecektir
- Resim Silinmiş.
Aynı şeyi ben de yazmıştım gönder demeyi unutmuşum kalmış öyleextraloob demiş ki:|_YakOx33_| demiş ki:Bu hesaplar arasından dilediğine 20 TL yatırdıktan sonra bu konu altından para yatırdım demen yeterli.Okan abi geldiğinde halledecektir
- Resim Silinmiş.
cool
banada öyle geliyor broArcadia demiş ki:çok yakında öyle özellikler gelecek ki herkes V.I.P Üye olmak isteyecek , bizi takipte kalınız ...
Streltsi demiş ki:Süresiz ise almaya gidiyorummm
yavaş yavaş üye sayısı artacaktır.SweeTChieF demiş ki:Bu kadar güzel bir promosyona tek bir üye hiç yakıştıramadım
konuyla ne alakası var ??kingalkool demiş ki:BURSA İÇİ SATILIK Troy bölümünde 90xbow 82 wizard +Titan bölümünde 72 wizzd 72+7 stafı var elinde çarlarım gzll 90xbow 2dres +devil+tavşan 45 tl 82 wizzd 25tl 72 wizzd 40 tl çarların msn kiliti yok hiç birinin ciddi olan ekelsin MSN: mailto:[email protected]
evet.berene50 demiş ki:sürekli sadece 20 tl derken vip acount 20 liramı yani ?
Hangi server ne serverı ? Sitemizin vip i buberene50 demiş ki:süpermiş serverler gelsin alıcam :) başlangıçta fln hediyesi fln varmı bu vipde ? öyle şeyler duydum ama yardımcı olrmsn