Aboo 32 LVL'de adam %100 reduce takı varsa kafayı üşütmüş ya da oyunun sonuna kadar 3x kalcak demektir. Bi 42 glavie al eline şöyle o zaman Nukerların vay haline.hitful demiş ki:Hocam ben senin rehbere göre kasyıorm 31 lvl oldum elimde 29+3 glaive var coldum karşıda da 32lvl Fujll str bow var hocam yatmıoo :) donmuor
zaten cold hicbi ise yaramaz 80 lvl olup itemlerine cold reduce basmayan warmidir bilmiyorum bence okadar ezik yoktur yani adamlari dondurmak bi hayal cold da hele ki 80 adamla pvp yapiyosan baya zor Winkhitful demiş ki:Hocam ben senin rehbere göre kasyıorm 31 lvl oldum elimde 29+3 glaive var coldum karşıda da 32lvl Fujll str bow var hocam yatmıoo :) donmuor
Cold ile çok güzel kasılır ve çok güzel PVP yapılır %100 reduce yapan adam var diye 100-200 dmg fazla vurmak için asla bu güzel efektlerin lüksünden vazgeçmem. Rolling EyesEXC123 demiş ki:zaten cold hicbi ise yaramaz 80 lvl olup itemlerine cold reduce basmayan warmidir bilmiyorum bence okadar ezik yoktur yani adamlari dondurmak bi hayal cold da hele ki 80 adamla pvp yapiyosan baya zor Winkhitful demiş ki:Hocam ben senin rehbere göre kasyıorm 31 lvl oldum elimde 29+3 glaive var coldum karşıda da 32lvl Fujll str bow var hocam yatmıoo :) donmuor
Blader Charın adam yatırdgıı nerde gorulmus Heuksal olacaksan Fire Imbuse sececeksın bunu bılırım bunu soylerım .Ama Sunuda soylemeden gecemıyorum Yenı skıllerle Hele Lv 90 ın Devıl Arrowdan Sonrakı Skılle (+40 crt İnc)Bowman Strlerın arasında En ıyısı oldu . Yoksa Geri Str ler Boş Hybırd foreverwhiteleo demiş ki:Cold glavie blade kadar sağlam olabiliyor. 7* cold glavieyim. Benden 2 lwl yüksek blade yatıramıyor. Ve elindeki +5 olmasına rağmen. :)
blade char adam yatiramamis aahahah anca gulerim sana alexanderde olsan bilirsin beni ama diilsn neyakkii 80 lvl 3 bowmanla pvpm war L0S0 ELFKIZI ve Venom_ venomda +7 bow elfkizinda +5 bow (cold) L0S0 da fire +5 bowAma[D]ouS ` demiş ki:Blader Charın adam yatırdgıı nerde gorulmus Heuksal olacaksan Fire Imbuse sececeksın bunu bılırım bunu soylerım .Ama Sunuda soylemeden gecemıyorum Yenı skıllerle Hele Lv 90 ın Devıl Arrowdan Sonrakı Skılle (+40 crt İnc)Bowman Strlerın arasında En ıyısı oldu . Yoksa Geri Str ler Boş Hybırd foreverwhiteleo demiş ki:Cold glavie blade kadar sağlam olabiliyor. 7* cold glavieyim. Benden 2 lwl yüksek blade yatıramıyor. Ve elindeki +5 olmasına rağmen. :)
arkadasim yukarda gordugun skiller bi yerden alinti deil sahsen kendi skillerimdir hatta fazla sp kaldı die heuksaldaki ilk seriyi de maxladim ole meraktan. bu charda cold reducem full donmuorum yani garment setim de oldukca iyi oldugu icin hemen hemen hic yatmiyorum desem yeridir onume +7sosun strciler cıkmadikcaCh0sen0ne demiş ki:full farm cold glavier ben cok az gordum cunku biseye benzemesi icin 80cold olmasi lazim ozamanda ya fire den yada light tan azaltmak demek olur. fireden azalttirsaniz zaten yeni acılcak olan phy dam. arttiran buflar pasivler acılmicak demektir light azaltirsanizda parry ratio buf pasivleri mag atak guclendirmesi (Şimdi kesin salaklar cıkıp zaten full str yiz napacaz mag atak i diecekler) ve hızlı kosmalar var bence en iyi glavie build buyrun yeni skiller dahil bu sekilde olur daha iyisini yapin bende ona gore deistiriyim. yani 80 olan adam cold reduce basmiosa takılara aklından suphe ederim onun.
Cold suxx Fire rulezz
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.