glavie çar çarmı beee hahaa çıksın bakalım blade yada bow un önüne neoluyo görelim..

ya kıyaslamalarınıza bakıyorum da kral blader gelsin zaten glavye nin karsısında hiçtir bu bi gercektir ve galavie fire tektir
server:mercury
lwl:7x

tutuklu demiş ki:
glavie çar çarmı beee hahaa çıksın bakalım blade yada bow un önüne neoluyo görelim..
sana bişi diyimmi blade oda kim adam çelme çakıo 950 vuruo iç yakıştıramadm ve herifi dürtüyo bladeden ne cacık olur ne salatalık :lolmuch: en iisi bence glavie cold yaparsan o buzu yani son elyakmasını buzun geçirecek pill daha bulunamadı ve adam hayatından bezer ömründen ömür gider ama bnm terciim glavie=fire=str extrabeer extraokk

ID:_kahpehayat_
LvL:6x
Guıld:_CrTiCaL_
Buıld:pure STR glavie

V.I.P

Old School
Takımı
Fenerbahce
Çok teşekkürler yararlı bir kaynak bencede cold en iyisi sesi yeter extraokk

heukskal skillerinden 2. seriyi niye açmadın onu anlamadım onu açtığında karşıdaki intçinin vuruşları nerdeyse yarıya kadar düşüyo bence cok gerekli bir skill..

SEN BU OYUND POVP YAPMICAKSAN NİE KASIOSUNKİ.. :lolmuch: eğer sağlam bi char yaptığının belgesi olan pvp lkerdedir ve charını test edersin ne alaka yhani Evil or Very Mad

ID:_kahpehayat_
LvL:7x
Guıld:_CrTiCaL_
Buıld:pure STR glavie

V.I.P

Old School
Takımı
Fenerbahce
Yani bende seni anlamadım Cold Glavie ile çar test edilmezmi Exclamation

arkadaslar yazıo orda hangısının yuksek hangısının alak wuracagı ben bılıorum 80 lwl full ınt cold spear 80 lwl full ınt fıre spear kapısıyolar we sonuc olarak fıre daha yuksek wurduu ıcn alıo bıde buzda dondurdugu ıcn can gıtımıo ama 80 lwl adam rınglerı bluelayla dolduracagı ıcn en ısı ful str glavıe fıre olur teredduzsuz bıde her carr farm ıster yoksa ezk wurur

bencede en iisi cold ben 70 lvl blade full str fire dım karşımda aynı lvl de cold glve ile pvp yapmıştım adam sürekli aldı beni hiç şansım olmadı acıkcası bence en iisi full str cold glv ama blade den vazgecmem hareketleri cok hoşma gidiyor:)

:?!!! en güzel char kimin? :?!!! kahvekeyfi Bilenler SÖYLESİN hmm mucX perde headbang2ft9 extraokk extrabeer popcorn :?!!! Question Idea Arrow Neutral :mrgreen: kahvekeyfi detective Exclamation Wink Rolling Eyes :lolmuch: Evil or Very Mad Crying or Very sad Embarassed Razz Mad :lolmuch: Cool Confused Shocked Surprised Sad :lol:

SERVER:ALEXSANDIR
LEVEL:75
SİLAH:GLAVİE
SİKİLLER:COLD VE ATEŞ
FULL STR

ÇAR SATILIR extrabeer :?!!! :?!!! :?!!!

V.I.P

Old School
Takımı
Fenerbahce
silkroadhastası demiş ki:
SERVER:ALEXSANDIR
LEVEL:75
SİLAH:GLAVİE
SİKİLLER:COLD VE ATEŞ
FULL STR

ÇAR SATILIR extrabeer :?!!! :?!!! :?!!!
Bence onu Silkroad Char satış bölümüne yaz Arrow

ya cold - glave sadece berbat ötesi oluur diorum ve de o skillere bakılırsa mızrat fırlatma açılmamış oysa bence glavenin en klas skillerinden birisidir mızrak fırlatma ben böle bi char yaparsam gelen giden yatırır beni ya bence çok saçma

Yukarı Alt