Jigsaw

Aileden
Cold saçma değil. Bir bakın tüm skiller 70'in üstünde değil bu rehber 70 LVL sınırı için hazırlanmıştı o yüzden gayet mantıklı. Şu AN LVL 80 için olan rehberi de ben hazırladım. Nasıl Fatih Sultan Mehmet niye İstanbul'a F16larla dalmamış ki demiyorsak buna da Cold saçma demiyoruz. Wink

glavienin block skili neden açılmıyor onun altındaki neden açılıor ve uzaktan mızrak atma skilli neden kapalı Neutral

Cold Acılmaz Cünkü Magic Atagı En Düsük Olan El Yakma Skili Ama Fire Bakın Birde Magic Atagı En fazla olan Benim 80 full str glavie adamım fire ve 9 gap farm giricem ama daha hueksal lwleri düsürücem cünkü heuksal 71de kalıcak onları maxlıcam cold da ise phy defens ppower mutlaka en sonunu acın ve uplayın

arkadaşım bence BUZCU açacaksak combolarıda açmalıyız çunku bazıları curse seriesi açmıyor o yüzden donabiliyor 5 comboyuda bi oturttunmu tamamdır . ayrıca combonun cri wurma oranı daha fazla intciye wursan imkansız dahanamaz:) extraokk extraokk

kusura bakma ama çok dandik bir yapılandırma
glavier bir tanktır. agro su yoktur agroo toplamak için ne yapıcak ? tabi ki glavie fırlatma yapıcak
glavie fırlatma da dandik vurmuyor bence güzelde agro topluyo
Hacım glavie zaten tanktır bence cold külli gereksizdir ha ben en baba tank olurum az vursamda olur arkadaki wizard indirir diyosan aç ama pvpde bişey yapılmaz bu charla
pvp de wizardla kapışıyosun adam life control bastı yani ya tek ya tek durumu sen fan ı basıp fırlatırsan ki adam yeri öper. ayrıca fırlatma çok hızlı oldugu için wizard wuramazda o anda.
ayrıca fan skill ini açmayın demişisin
1 ve 3 kitap yeterli 2 ve 4 bi işe yaramaz bence asıl

biraz yanlız rehber olmuş açmadıgın skiller için gerekçe bildirseydin keşke

V.I.P

Old School
Takımı
Fenerbahce
Arkadaşlar sadece bu rehber. yani cold kötü gider diye bi sorun yok benim önerim herkes kendi zevkine göre çar yapsın bana göre iyi olan cold u siz sevmeye bilirsiniz zevkler ve renkler tartışılmaz yanlız bendede fire açık yani zevk meselesi.

NecromanCeR demiş ki:
kusura bakma ama çok dandik bir yapılandırma
glavier bir tanktır. agro su yoktur agroo toplamak için ne yapıcak ? tabi ki glavie fırlatma yapıcak
glavie fırlatma da dandik vurmuyor bence güzelde agro topluyo
Hacım glavie zaten tanktır bence cold külli gereksizdir ha ben en baba tank olurum az vursamda olur arkadaki wizard indirir diyosan aç ama pvpde bişey yapılmaz bu charla
pvp de wizardla kapışıyosun adam life control bastı yani ya tek ya tek durumu sen fan ı basıp fırlatırsan ki adam yeri öper. ayrıca fırlatma çok hızlı oldugu için wizard wuramazda o anda.
ayrıca fan skill ini açmayın demişisin
1 ve 3 kitap yeterli 2 ve 4 bi işe yaramaz bence asıl

biraz yanlız rehber olmuş açmadıgın skiller için gerekçe bildirseydin keşke
Glavie tank ? Wizardlara karşı glavie atma ?
chinese charlar partyde kassın diye değildir eğer aggro yüksek olsun istiyorsan partyde kasılmak istiyorsan 1h açarsın wizard görünmez oldumu nası glavie atıcaksın ? ilk atack şansı onun ?

daggerlara karşı taktik vereyim size 360 dönme varya adam görünmez geldi size prick ile vurdu(yavaş vurur ve her zaman buna rağmen ilk atack skillidir) 360 caktınız adam ölmez, tek atma durumu söz konusu değil kb olsun yeter orda o prick yapamassa eğer bi stun atarsın dayanamaz zaten wizardlara karsı mediapk2 kullanıcaksın..ve menzilin olucak..

Benim glaviecide el yakma skili fire ve combo skili açık ama hızlı kosma skili biraz düsük 12 level:D diyerini açmadım :D

1. si fire de kılıç kalkan skıll ı nı kullanamazsınız çünkü glavie siniz 2. si glavie olan charın bütün glavie skıll lerı acılır
öyle yarısı açık yarısı kapalı olmaz el yakma buz sa çok kötü sayılmaz ama iyi de denemez fire ın el yakması daha iyi
eğer ve mastery dağılımın da ise glavie 80 el fire 80 cold 80 ve lightıng 60 yapın pişman olmazsınız :D

Jigsaw

Aileden
theking_bjk demiş ki:
1. si fire de kılıç kalkan skıll ı nı kullanamazsınız çünkü glavie siniz 2. si glavie olan charın bütün glavie skıll lerı acılır
öyle yarısı açık yarısı kapalı olmaz el yakma buz sa çok kötü sayılmaz ama iyi de denemez fire ın el yakması daha iyi
eğer ve mastery dağılımın da ise glavie 80 el fire 80 cold 80 ve lightıng 60 yapın pişman olmazsınız :D
Kılıç kalkan skilli dediğin şey eline kalkan alıp basarsın, glavieni alıp devam edersin.

Bütün skilleri açmak, tüm buildlerde ahmaklıktır. Zaten glaviede bir skill vurulurken diğer skillin süresi dolar. Max 3 skill kullanılır.

Hala 80 lvla göre hesaplarını yapıyorsun. Şu anki en iyi glavie skill dağılımı 90 Heuk, 90 Fire, 90 Lighttır.

Bilmeden konuşup insanları yanıltmamalısın.

jigsaw sende az ileriyi görüyosun 90 lvl son deil sende biliyorsun glavie dediğin 120 heuksal 120 fire 60 light olur

_HeaveN_ demiş ki:
Cold Gibi Saçma Bir El Yakma Neden?

Dondurmak İçin Deme Sakın Çünkü 64+ Bladerler Ve Bicheonun Kalkan Skillerini Açanlar Donmaz

(Yüzükde Blue Basmakta Unutulmamalı)

Glavie- Fire Den Şaşmayın :wink1:
evet haklısın bnm çarda böyle

Yukarı Alt