Hoşgeldiniz efenim ^^DaRKWaTcH demiş ki:Fb Fun club üyesi olmak istiyorum bro. ^^
Hoşgeldiniz efenim ^^DaRKWaTcH demiş ki:Fb Fun club üyesi olmak istiyorum bro. ^^
Hoşgeldin hacımTr_CaTLiaM demiş ki:Beni de Eklermisin hacım :G
H.b Hacım Eyv. :) Maç Başlıyor Birazdan :GFre3sTyLe demiş ki:Hoşgeldin hacımTr_CaTLiaM demiş ki:Beni de Eklermisin hacım :G
Hoşgeldin.Advance demiş ki:Katılabilir miyim?
Şimdiden h.gaLper#24 demiş ki:Bende girmek istiyorum. FB FUN CLUP Rütbesini onurla taşırım
Hoşgeldin.Profilinde FB Fun Club yazsın mı ?aLper#24 demiş ki:Bende girmek istiyorum. FB FUN CLUP Rütbesini onurla taşırım
Sade daha hoş duruyor ama club için zorunlu ise açarız =)Fre3sTyLe demiş ki:Hoşgeldin.Advance demiş ki:Katılabilir miyim?
Eğer istersen profilinde FB Fun Club'ı gösterebilirim ?
Hayır zorunlu değil sadece Bilgiliyim yerine FB Fun Club yazacak ^-^Advance demiş ki:Sade daha hoş duruyor ama club için zorunlu ise açarız =)Fre3sTyLe demiş ki:Hoşgeldin.Advance demiş ki:Katılabilir miyim?
orada yazacaksa olur ben o alttaki Takımı : kısmında olan sanmıştım ^^Fre3sTyLe demiş ki:Hayır zorunlu değil sadece Bilgiliyim yerine FB Fun Club yazacak ^-^Advance demiş ki:Sade daha hoş duruyor ama club için zorunlu ise açarız =)Fre3sTyLe demiş ki:Hoşgeldin.
ThanksFre3sTyLe demiş ki:/Done
Welcome ^_^Kriptex demiş ki:Write me :)