Fikrimi değiştirisem söylerimFre3sTyLe demiş ki:Welcome ^_^Kriptex demiş ki:Write me :)
Ps: Profilinde PS User yazmaya devam edecek değil mi ?
Fikrimi değiştirisem söylerimFre3sTyLe demiş ki:Welcome ^_^Kriptex demiş ki:Write me :)
Ps: Profilinde PS User yazmaya devam edecek değil mi ?
Hoşbulduk :)Fre3sTyLe demiş ki:
Hoşgeldin.MagicWizard demiş ki:bende üye olabilirmiyim
Fre3sTyLe demiş ki:- Resim Silinmiş.
Logomuz : yayındadır.
Fahri Başkan : extraloob
Başkan : Fre3sTyLe
Rank : FB Fun Club
Fenerbahçeli olmak bir ayrıcalıktır.Extraloob forumunda FB Fun Club üyesi olmakta bir ayrıcalıktır.Büyük Fenerbahçe taraftarını bu ayrıcalığı yaşamaya davet ediyorum.
DİPNOT: Üyelik isteklerinizi konunun altına belirtiniz.
- Resim Silinmiş.FB Fun Club Kuralları
- Resim Silinmiş.FB Fun Club Üye Listesi
Tekrar hoşgeldin bro.Kriptex demiş ki:Ben vardim ama BBG den sonra gitti .
Tesekkurler .Fre3sTyLe demiş ki:Tekrar hoşgeldin bro.Kriptex demiş ki:Ben vardim ama BBG den sonra gitti .
eyvallah tmm bende 459 post var ama _CourageuS_ ve Thing Twice arkadaşlarımızın poslarıda 400 küsür onlar nasıl katılabiliyor?Fre3sTyLe demiş ki:907+ posta sahip olmalısınız.
Sizde forumda Fenerbahçe ile ilgili paylaşımlar yapın iyi bir Fenerbahçeli olduğunuzu anlayalım sizde aramıza katılma şansı yakalayabilirsiniz.pazarcii demiş ki:eyvallah tmm bende 459 post var ama _CourageuS_ ve Thing Twice arkadaşlarımızın poslarıda 400 küsür onlar nasıl katılabiliyor?Fre3sTyLe demiş ki:907+ posta sahip olmalısınız.
Kurallarımıza uygun değilsiniz fakat forum içinde iyi bir Fenerbahçeli olduğunuzu belli ederseniz aramıza katılabilirsiniz.jedi34 demiş ki:Paşam beni üye yaparmısın , koyu fenerliyim
Şimdiden thx :)