Ölümüne FENERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
bence GENCFB olsun daa iiiAlizee demiş ki:renk mavi
rütbe FFC (Fenerbahçe Fun Club) Wink
post sayısna gore alırsanız yandık o smn gremıcez desene Embarassedebri demiş ki:adam akıllı yasına gore davranan memberları alalım! we fb fun clup olması super olmus
we fenerliler sayıyor topicindeki post sayısına bakarakta alınabilir guselde olur
logoda gusel olmus Wink fb her zaman heryerde hehe extrabeer
GodOfWar demiş ki:Fenerbahçe Clup daha iyi olurdu..
hem öyle daha uzun olur
güzel demişsinde hacımonun keyfi o istedigi gibi takılır dimi Wink Cooloff_side demiş ki:GodOfWar demiş ki:Fenerbahçe Clup daha iyi olurdu..
hem öyle daha uzun olur
su ana kadar saydıgım 18 tane mesajın var , herseye muhalefet olmussun , post mu kasıyorsun nedir , diger modlardan birini gördüm o da Ronin , ne güzel fikrini belirtmis ayrılmıs topicten , senin masallahın var , kac yasındasın sen 15 mi ? yok eger 20 lerin üstündeysen ysına göre davran agır ol örnek alsınlar seni , yok eger 15 lerdeysen keyfine bak ...
bana mı diyorsun sen onu?Ronin tabi bir mesaj yazıp ayrılır burdan...GS'li çünkü ben bir fenerbahçeliyim...ve sitede böyle bir Clup açılıyor ve yetkide verilecek..takip etmezsem...cevap vermezsem ben suçluyum tamam mı şimdi..sus diycem olmıycam..şimdi devam et.. Cooloff_side demiş ki:GodOfWar demiş ki:Fenerbahçe Clup daha iyi olurdu..
hem öyle daha uzun olur
su ana kadar saydıgım 18 tane mesajın var , herseye muhalefet olmussun , post mu kasıyorsun nedir , diger modlardan birini gördüm o da Ronin , ne güzel fikrini belirtmis ayrılmıs topicten , senin masallahın var , kac yasındasın sen 15 mi ? yok eger 20 lerin üstündeysen ysına göre davran agır ol örnek alsınlar seni , yok eger 15 lerdeysen keyfine bak ...
15 yasında falan oldugun aleni ...GodOfWar demiş ki:bana mı diyorsun sen onu?Ronin tabi bir mesaj yazıp ayrılır burdan...GS'li çünkü ben bir fenerbahçeliyim...ve sitede böyle bir Clup açılıyor ve yetkide verilecek..takip etmezsem...cevap vermezsem ben suçluyum tamam mı şimdi..sus diycem olmıycam..şimdi devam et.. Cooloff_side demiş ki:GodOfWar demiş ki:Fenerbahçe Clup daha iyi olurdu..
hem öyle daha uzun olur