Siteden böle ayrımcı bi davranış beklemezdim benim bildigim extra hemen gs fun club de açar extraokk
Çarşı karışır hemşerim.extraloob demiş ki:yapalım birşeyler spor bölümlerinde kilitleme hakları olsun bir kere Cool
Bencede Diğer Arkadaşlara Haksızlık Oluyor..._ErseL_ demiş ki:Hayırlı olsunda bide GS Fun Cool yapsanız ayrım olmasın Wink
Geri kalan 364 gün galatasaraylıpaffendorf demiş ki:Birgün herkaz Fb li olacak...
onu geç en baş benim...xDBaD_BoY demiş ki:Beni en başa yaz hacım. Cool
up Coolsparoww demiş ki:Geri kalan 364 gün galatasaraylıpaffendorf demiş ki:Birgün herkaz Fb li olacak...
Hayır benim en başaGodOfWar demiş ki:onu geç en baş benim...xDBaD_BoY demiş ki:Beni en başa yaz hacım. Cool
Merak etme o logoyu boşa yapmadım benTheOne demiş ki:gs de açılsın yav
eline sağlık süppo olmuş...Ronin demiş ki:Merak etme o logoyu boşa yapmadım benTheOne demiş ki:gs de açılsın yav
Süppo olmuşRonin demiş ki:Merak etme o logoyu boşa yapmadım benTheOne demiş ki:gs de açılsın yav
ewt galatasaray'ın logosu daha güzel olmuş sağol ronin extrabeermehmet125 demiş ki:Süppo olmuşRonin demiş ki:Merak etme o logoyu boşa yapmadım benTheOne demiş ki:gs de açılsın yav
Bunaları niye kendi clupınıza yazmıosunuz gördünüz gibi burası FB konusuHAKANO demiş ki:ewt galatasaray'ın logosu daha güzel olmuş sağol ronin extrabeermehmet125 demiş ki:Süppo olmuşTheOne demiş ki:gs de açılsın yav