Okan abi sorun o deil sonuçta millet 1.5K post yapıp baskana bildirmiyecekmi millet onu yapmak için uraşcak ondan sonra başkana bildireceği için 1.5 K post kascaklar ...
Bende Bunu Yazacaktım Sonuçta Seçime Girmek İçinde Post Kasacaklar Ama Post Kasanları Başkan Seçmeyecektir Nasıl Olsa Kendi Halinde TakılsınlarAlizee demiş ki:Okan abi sorun o deil sonuçta millet 1.5K post yapıp baskana bildirmiyecekmi millet onu yapmak için uraşcak ondan sonra başkana bildireceği için 1.5 K post kascaklar ...
şöyle alalım siziHurRicanEmJ demiş ki:Only BeŞiKTaŞ Hacım ! detective
extraloob demiş ki:illa birşeye takılacaksınız di mi neyse bunun adını beyin fırtınası deyip geçiyorum yok güzelim diyelim adam post kastı 10k mesaj yaptı bunun post kastığını sen ben herkes bilir rahat ol başkan da bunu clube aldı baktık başkan rüşvet yiyor hemen bir genel seçim anında alırız koltuğunu elinden
erken seçim uygularız dimi Okan abiextraloob demiş ki:illa birşeye takılacaksınız di mi neyse bunun adını beyin fırtınası deyip geçiyorum yok güzelim diyelim adam post kastı 10k mesaj yaptı bunun post kastığını sen ben herkes bilir rahat ol başkan da bunu clube aldı baktık başkan rüşvet yiyor hemen bir genel seçim anında alırız koltuğunu elinden