Liu

rank8
Okan abi sorun o deil sonuçta millet 1.5K post yapıp baskana bildirmiyecekmi millet onu yapmak için uraşcak ondan sonra başkana bildireceği için 1.5 K post kascaklar ...

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Alizee demiş ki:
Okan abi sorun o deil sonuçta millet 1.5K post yapıp baskana bildirmiyecekmi millet onu yapmak için uraşcak ondan sonra başkana bildireceği için 1.5 K post kascaklar ...
Bende Bunu Yazacaktım Sonuçta Seçime Girmek İçinde Post Kasacaklar :lol: Ama Post Kasanları Başkan Seçmeyecektir Nasıl Olsa Kendi Halinde Takılsınlar :lol:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
illa birşeye takılacaksınız di mi neyse bunun adını beyin fırtınası deyip geçiyorum yok güzelim diyelim adam post kastı 10k mesaj yaptı bunun post kastığını sen ben herkes bilir rahat ol başkan da bunu clube aldı baktık başkan rüşvet yiyor hemen bir genel seçim anında alırız koltuğunu elinden :lolmuch: :mrgreen:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
extraloob demiş ki:
illa birşeye takılacaksınız di mi neyse bunun adını beyin fırtınası deyip geçiyorum yok güzelim diyelim adam post kastı 10k mesaj yaptı bunun post kastığını sen ben herkes bilir rahat ol başkan da bunu clube aldı baktık başkan rüşvet yiyor hemen bir genel seçim anında alırız koltuğunu elinden :lolmuch: :mrgreen:

Muhaha :lol: :lol: Biz Extraloob Ligide Kuralım Tam Olsun :lol:

Bende fenerbahçeliyim sonuna kadar ölene kadar fenerbahçe headbang2ft9

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme:

Liu

rank8
extraloob demiş ki:
erken seçim uygularız dimi Okan abi :lolmuch: :lolmuch:

Liu

rank8
- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt