Bende eğer olaki gruptan sonra bir tur daha geçersek büyük başarı olacağını düşünüyorum.
Düşündüğünü açıkça söyleyebilirsin bu konuda.Replay demiş ki:sry yanlış yere post
Belki bir şansları olabilir.Fre3sTyLe demiş ki:Bende eğer olaki gruptan sonra bir tur daha geçersek büyük başarı olacağını düşünüyorum.
bu hafta gs ve fb puan kaybedicektir diye düşünüyorumFre3sTyLe demiş ki:
- Resim Silinmiş.AntalyaSpor maçı ne olur ?- Resim Silinmiş.
Fenerbahçeyi bilmem de Galatasaray 3 atarMinotoche demiş ki:bu hafta gs ve fb puan kaybedicektir diye düşünüyorumFre3sTyLe demiş ki:
- Resim Silinmiş.AntalyaSpor maçı ne olur ?- Resim Silinmiş.
ne kadar gruptan olmasam da
Fre3sTyLe demiş ki:
- Resim Silinmiş.Fikrini söyle!- Resim Silinmiş.
Bu başlık altında Fenerbahçe ile , herhangi bir futbolcusu ile,basında çıkan bir haber ile kısacası Fenerbahçeyi ilgilendiren herşey ile ilgili fikirlerimizi söyleyeceğiz,yorumlarımızı sunacağız.Herkesin yorumu kendine aittir lütfen tartışma ortamı olmasın gerçi hepimiz Fenerbahçeliyiz neyi tartışalım
- Resim Silinmiş.Gençlerbirliği maçı ne olur ?- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
DİPNOT:Emeği geçen apsuva'ya teşekkür ederim.
Ciddi ciddi haberler var hakkındaV.I.P demiş ki:O nerden çıktı
Ozaman alcağımızı sanmıyorum çünkü biz işi gizli yaparızFre3sTyLe demiş ki:Ciddi ciddi haberler var hakkındaV.I.P demiş ki:O nerden çıktı
Fre3sTyLe demiş ki:
- Resim Silinmiş.Fikrini söyle!- Resim Silinmiş.
Bu başlık altında Fenerbahçe ile , herhangi bir futbolcusu ile,basında çıkan bir haber ile kısacası Fenerbahçeyi ilgilendiren herşey ile ilgili fikirlerimizi söyleyeceğiz,yorumlarımızı sunacağız.Herkesin yorumu kendine aittir lütfen tartışma ortamı olmasın gerçi hepimiz Fenerbahçeliyiz neyi tartışalım
- Resim Silinmiş.Güiza'nın akıbeti ne olmalı ?- Resim Silinmiş.
DİPNOT:Emeği geçen apsuva'ya teşekkür ederim.
+Fre3V.I.P demiş ki:Gitmeli tamam gol kaçarda bukadarmı olur bu adamın sorunu bi anlaşılmıyor çok soğuk bi herif.