CherryBrandy

guiza = pert bir futbolcu.. + bu adama werılen yıllık ücreti kınıyorum
Kafada Saç kalmadıFre3sTyLe demiş ki:Sabırlar taşmış gibi
Spa demiş ki:Kafada Saç kalmadıFre3sTyLe demiş ki:Sabırlar taşmış gibi
Fre3sTyLe demiş ki:
- Resim Silinmiş.Fikrini söyle!- Resim Silinmiş.
Bu başlık altında Fenerbahçe ile , herhangi bir futbolcusu ile,basında çıkan bir haber ile kısacası Fenerbahçeyi ilgilendiren herşey ile ilgili fikirlerimizi söyleyeceğiz,yorumlarımızı sunacağız.Herkesin yorumu kendine aittir lütfen tartışma ortamı olmasın gerçi hepimiz Fenerbahçeliyiz neyi tartışalım
- Resim Silinmiş.Daum'a güveniyor musunuz?- Resim Silinmiş.
Yok be hacı adamın umrunda değil.Sadece Kasımpaşa maçında takım o kadar ezildi ki baktım dokunsalar ağlayacak Daum efendi. ^_^Maybe demiş ki:Güvenmiyorum , Her an taktik değiştiren , işler yolunda gitmeyince evlat acısı çeker gibi üzülen Coach
hani selde çocuklarını kaybeden adamlar bir panik yapmışlardı ya daum'da maçta aynı o şekildi valla kendine zarar verecek diye korktum ahahhaFre3sTyLe demiş ki:Yok be hacı adamın umrunda değil.Sadece Kasımpaşa maçında takım o kadar ezildi ki baktım dokunsalar ağlayacak Daum efendi. ^_^Maybe demiş ki:Güvenmiyorum , Her an taktik değiştiren , işler yolunda gitmeyince evlat acısı çeker gibi üzülen Coach
Ona maç bile demiyorum ben bro.Maybe demiş ki:hani selde çocuklarını kaybeden adamlar bir panik yapmışlardı ya daum'da maçta aynı o şekildi valla kendine zarar verecek diye korktum ahahhaFre3sTyLe demiş ki:Yok be hacı adamın umrunda değil.Sadece Kasımpaşa maçında takım o kadar ezildi ki baktım dokunsalar ağlayacak Daum efendi. ^_^Maybe demiş ki:Güvenmiyorum , Her an taktik değiştiren , işler yolunda gitmeyince evlat acısı çeker gibi üzülen Coach
Fre3sTyLe demiş ki:
- Resim Silinmiş.Fikrini söyle!- Resim Silinmiş.
Bu başlık altında Fenerbahçe ile , herhangi bir futbolcusu ile,basında çıkan bir haber ile kısacası Fenerbahçeyi ilgilendiren herşey ile ilgili fikirlerimizi söyleyeceğiz,yorumlarımızı sunacağız.Herkesin yorumu kendine aittir lütfen tartışma ortamı olmasın gerçi hepimiz Fenerbahçeliyiz neyi tartışalım
- Resim Silinmiş.Özer hakkında gelecekten umutlumusunuz ?- Resim Silinmiş.
Ronaldo halt etmiş özer varken oynatılmıyorsa sorun daumdadır gerçekten fenerbahçe adına mütiş bir yetenek damlıycak galatasaylılarada kapak video.Prada demiş ki:C.ronaldo ile kıyaslayabileceğim tek adam.. Dribling yeteneğini biraz daha geliştirse ve şutlarınıda geliştirirse yerli C.Ronaldo olmaya tek aday.. Pasları OLAĞANÜSTÜ Daum harcamazsa 2 sene sonra Real Madridde oynar
Şimdi bu ezik 6S liler damlar yine.. Onlara kapak olsun diye bir kaç video koyayım..