belirsizzzzz
Aileden
welcome welcome ^^
Titus Pullo demiş ki:ii geceler kızlar^^
+1BaTTeRST demiş ki:Bugün süperdi okan abi gelse dahada güzel olucak^^
4 içtim yine. Vallahi bağımlılık yaptı iyice. Kaç yıldır, İstisnasız her gece içerim. parasını bağımlılığını bi kenara attım. Bira göbeği yapıcaz. Karizma çizilicekCaN_KsK demiş ki:OoO Herkez Burda .Bu aksam cok güzeldi ahh ahh azda olsa biraz içtik :)
Bundan sonra bırakmamın mümkün olmadığını düşünüyorum. Zaten kendim istemiyorum bırakmayı. ^^dR.NooB demiş ki:İçmeyin hacım. illa içecekseniz kayısı suyu öneririm ^^ Cappy 4ever xD
Ercan hatırladın mı az önce msn de dediklerimi.BaTTeRST demiş ki:Bayadır içmiyorum.Bakalım ne kadar sabredicem.
Bira sevmiyom içincede kafa yapmıyor anlamadım gitti herkes senin bünye çok sağlam diyor benim gizli maddem süper ya acayip rahatlatıyorTitus Pullo demiş ki:Bundan sonra bırakmamın mümkün olmadığını düşünüyorum. Zaten kendim istemiyorum bırakmayı. ^^dR.NooB demiş ki:İçmeyin hacım. illa içecekseniz kayısı suyu öneririm ^^ Cappy 4ever xD
içmicem içirtemessin bak şimdide gazoz içiyomTitus Pullo demiş ki:Ercan hatırladın mı az önce msn de dediklerimi.BaTTeRST demiş ki:Bayadır içmiyorum.Bakalım ne kadar sabredicem.
Acımsılık
o koku
o şehvet
o renk
o ......
Hayırdır .. domestosla vernel karıştırp içion galiba ??RollsRoyce demiş ki:Bira sevmiyom içincede kafa yapmıyor anlamadım gitti herkes senin bünye çok sağlam diyor benim gizli maddem süper ya acayip rahatlatıyorTitus Pullo demiş ki:Bundan sonra bırakmamın mümkün olmadığını düşünüyorum. Zaten kendim istemiyorum bırakmayı. ^^dR.NooB demiş ki:İçmeyin hacım. illa içecekseniz kayısı suyu öneririm ^^ Cappy 4ever xD
Acı badem kadar beni tiksindiren birşey yoktur. Ama Biraz vazgeçilmezim. Bir parçam oldu. Kanıımın %90 ı alkol. Gerisi yalan. Alvuyvar falan var seyrek seyrekMajestic demiş ki:Biranın tadı bana hep bademi hatırlatmıstır.
Soruma cevap ver haciiRollsRoyce demiş ki:elimle yazıyom kafamla dusunuyom duygularımla konusuyorum
Kıza bunu yazdım nerdeyse gel beni şıkıdım şıkıdım derecesinde
Yasin yarın maç var sığıncak yer bulamassan beklerim ^^dR.NooB demiş ki:Soruma cevap ver haciiRollsRoyce demiş ki:elimle yazıyom kafamla dusunuyom duygularımla konusuyorum
Kıza bunu yazdım nerdeyse gel beni şıkıdım şıkıdım derecesinde