bende varımeiReNe demiş ki:Sadece bende bende mi :) Konuşalım biraz amaa bende varım ^^
ah ah ne olacak bu türkiyenin hali
evet sohbete devam millet
bende varımeiReNe demiş ki:Sadece bende bende mi :) Konuşalım biraz amaa bende varım ^^
Bakın benim videomdan konuşalım bu gece eksikler filan kafa dağıtmış oluruz
Anket --> viewtopic.php?f=273&t=63942
Video bknz imzam ^^
oho almancı sendemi burdasındrotalion demiş ki:hava sıcak su zehirli başka
ne alaka burda olmayacazda nerede olacaz?? 9 gap gidiyorum lvl 36 99% oldu 37 olduğu an gidicem :)BaTTeRST demiş ki:oho almancı sendemi burdasındrotalion demiş ki:hava sıcak su zehirli başka
burada ölü yaralı yok onun yerine havai fişek atılıyor vs. Şehir içinde bugün akşam beleş bira vardır. ^^ herkesi davet ederiz :)BaTTeRST demiş ki:Almanyada durumlar nasıl galibiyet için sokakta gezenler varmı
Türkiyede olsa 10 kişi ölürdü 50 kişi yaralanırdı yer yerinden oynardı millet sabaha kadar gezerdi.
oh oh almanya yendiCaN_KsK demiş ki:drotalion bir dersen oh oh almanya yendi yerim seni :)
drotalion demiş ki:burada ölü yaralı yok onun yerine havai fişek atılıyor vs. Şehir içinde bugün akşam beleş bira vardır. ^^ herkesi davet ederiz :)BaTTeRST demiş ki:Almanyada durumlar nasıl galibiyet için sokakta gezenler varmı
Türkiyede olsa 10 kişi ölürdü 50 kişi yaralanırdı yer yerinden oynardı millet sabaha kadar gezerdi.
oh oh almanya yendiCaN_KsK demiş ki:drotalion bir dersen oh oh almanya yendi yerim seni :)
can ya birşey sorucam bu ksk nedir? çok kişide görüyorum