izmir karşıyaka???BaTTeRST demiş ki:Karsıyaka
hiç aklıma bile gelmemişti bir ara bir arkadaşın msn inde ksk vardı ondan sordum :)
izmir karşıyaka???BaTTeRST demiş ki:Karsıyaka
Adamdaki keyfe bak bea , Afiyet olsun şekerim ^^CaN_KsK demiş ki:Ne yaparız fıcı efes ^^.
Gelirdim lakin sabah dershane var , alkollu gitmeyim derse d mi amaCaN_KsK demiş ki:Saol hamzacım buyur beklerim başım gözüm üstüne:)^^
ben isterim bayadır içmiyorum mail at plsCaN_KsK demiş ki:Saol hamzacım buyur beklerim başım gözüm üstüne:)^^
anlamadımGhost Spy demiş ki:Ahuaha ben 1 hafta önce içtim 2 tuborg ya bende gecenin bu saatinde yayın akışı topicini günceliyorum bakan yok ama. :? Niye sabah güncellemiyosun derseniz sabh güncellersem millet bugünün yayın akışını görmez.
aww ağzımın suyu aktıCaN_KsK demiş ki:Ercan kapım tüm ExL ailesine acık söyle bizim terasta mangalımızı yapsak içkimizi acsak zati Abdullah abi hazırdır içkler ondan :) otururuz sabahlara kadar sabahda bir soğuk deniz acar bizi^^.
+1903 canım çektiBaTTeRST demiş ki:aww ağzımın suyu aktıCaN_KsK demiş ki:Ercan kapım tüm ExL ailesine acık söyle bizim terasta mangalımızı yapsak içkimizi acsak zati Abdullah abi hazırdır içkler ondan :) otururuz sabahlara kadar sabahda bir soğuk deniz acar bizi^^.
ben varım ercanımBaTTeRST demiş ki:yattınızmı millet
lolGhost Spy demiş ki:Bende varım ercanı.