Bende kaçıyorum yavaştan...CaN_KsK demiş ki:Allaha emanet bi taraflarınıza mukayet olun ben yattım
Can. Ya senin? :)Ghost Spy demiş ki:Harmonia abi isim nedir?
İyi uykular.Titus Pullo demiş ki:Beyler hepinizi iyi geceler. Sabah olucak. Günaydın mı deseydim. Ben biraz yatıcam. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte burada olurum. By all^^
Sesini duydum geldim^^CaN_KsK demiş ki:Hadi toplanın nerdesin Ercan nerdesin abdullah abi Ya sen hamza :=)
2 akşamdır içmiyorum. Depresif krizlere giricem. Yarın gece şart 5 tuborg. Bu bünye bu kadar süre alkolsüz kalmaya alışkın değil.CaN_KsK demiş ki:Abdulalh abiyle telepati kurduk hehe.
İçki yok birsey yok tabi Abdullah abi doludur simdi son birayı plajda içtim elde var sıfır.
1 ay Olmuştur.Titus Pullo demiş ki:2 akşamdır içmiyorum. Depresif krizlere giricem. Yarın gece şart 5 tuborg. Bu bünye bu kadar süre alkolsüz kalmaya alışkın değil.CaN_KsK demiş ki:Abdulalh abiyle telepati kurduk hehe.
İçki yok birsey yok tabi Abdullah abi doludur simdi son birayı plajda içtim elde var sıfır.![]()
Bırak ercan sen saman altından su yürütenlerdensin. Arada damardan veriyosundur. Sen hiç bira içermisin.BaTTeRST demiş ki:1 ay Olmuştur.Titus Pullo demiş ki:2 akşamdır içmiyorum. Depresif krizlere giricem. Yarın gece şart 5 tuborg. Bu bünye bu kadar süre alkolsüz kalmaya alışkın değil.CaN_KsK demiş ki:Abdulalh abiyle telepati kurduk hehe.
İçki yok birsey yok tabi Abdullah abi doludur simdi son birayı plajda içtim elde var sıfır.![]()
![]()