Bende kaçıyorum yavaştan... İyi geceler hepinize.CaN_KsK demiş ki:Allaha emanet bi taraflarınıza mukayet olun ben yattım
Can. Ya senin? :)Ghost Spy demiş ki:Harmonia abi isim nedir?
İyi uykular.Titus Pullo demiş ki:Beyler hepinizi iyi geceler. Sabah olucak. Günaydın mı deseydim. Ben biraz yatıcam. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte burada olurum. By all^^
Sesini duydum geldim^^CaN_KsK demiş ki:Hadi toplanın nerdesin Ercan nerdesin abdullah abi Ya sen hamza :=)
2 akşamdır içmiyorum. Depresif krizlere giricem. Yarın gece şart 5 tuborg. Bu bünye bu kadar süre alkolsüz kalmaya alışkın değil.CaN_KsK demiş ki:Abdulalh abiyle telepati kurduk hehe.
İçki yok birsey yok tabi Abdullah abi doludur simdi son birayı plajda içtim elde var sıfır.
1 ay Olmuştur.Titus Pullo demiş ki:2 akşamdır içmiyorum. Depresif krizlere giricem. Yarın gece şart 5 tuborg. Bu bünye bu kadar süre alkolsüz kalmaya alışkın değil.CaN_KsK demiş ki:Abdulalh abiyle telepati kurduk hehe.
İçki yok birsey yok tabi Abdullah abi doludur simdi son birayı plajda içtim elde var sıfır.
Bırak ercan sen saman altından su yürütenlerdensin. Arada damardan veriyosundur. Sen hiç bira içermisin.BaTTeRST demiş ki:1 ay Olmuştur.Titus Pullo demiş ki:2 akşamdır içmiyorum. Depresif krizlere giricem. Yarın gece şart 5 tuborg. Bu bünye bu kadar süre alkolsüz kalmaya alışkın değil.CaN_KsK demiş ki:Abdulalh abiyle telepati kurduk hehe.