cok önemlimi sence kulağa hos geliosa koycan zanet anlam flan fasa fisoblackrain demiş ki:anlamı ne acep?Spiral demiş ki:SkitzyChic koy
cok önemlimi sence kulağa hos geliosa koycan zanet anlam flan fasa fisoblackrain demiş ki:anlamı ne acep?Spiral demiş ki:SkitzyChic koy
millet söwmesin yamyamdiye :)Hancock demiş ki:yada AdolfHitler koy güzel bir resimde çakarsın nazi amblemi eheueheeu
blackrain demiş ki:Heh böl bakam bunu 16x16 olarak ortadan 2 ye (uni ambleminide çıkar :)
Programla yapılır sitede bunu ile ilgili programlar var sanırımblackrain demiş ki:Heh böl bakam bunu 16x16 olarak ortadan 2 ye (uni ambleminide çıkar :)
Programla yapılır sitede bunu ile ilgili programlar var sanırım [/quote]blackrain demiş ki:Heh böl bakam bunu 16x16 olarak ortadan 2 ye (uni ambleminide çıkar :)
Hoşgeldin :) Forumdaş )Ben geldim arkadaşlar İyi Geceler ^^
taktın bugece ingilizceye yahu biz türkçe biliyoruz korkma anlarız seni :)Spiral demiş ki:Aloha aloha gscihan whats up haha
çok makara bi adamsın yahublackrain demiş ki:taktın bugece ingilizceye yahu biz türkçe biliyoruz korkma anlarız seni :)Spiral demiş ki:Aloha aloha gscihan whats up haha
Beni Clodia Shaffer a benzetirlerdi yahu :S daha önce hiç makaraya benzetilmemiştim nese sağol umarım iyi hislerinle benzetmişsindir makaraya :)MooNLiFe demiş ki:çok makara bi adamsın yahublackrain demiş ki:taktın bugece ingilizceye yahu biz türkçe biliyoruz korkma anlarız seni :)Spiral demiş ki:Aloha aloha gscihan whats up haha
Spiral demiş ki:batards de barbares
http://www.dailymotion.com/relevance/search/batards%2Bde%2Bbarbares/video/x5bzw9_kourtrajme-batards-de-barbares_music
Meto en sevdigin sarki & video xD