öncelikle ii akşamlar diliyorum...xDsaat00:05 oldu şuan cümleten ii akşamlar qece yeni başlıo
güzel benim cod4 userbarı nasılblackrain demiş ki:Bengeldimm imzam nasıl olmuşşş?
Senmi hazırladın Cod 4 ü ?Maxima demiş ki:güzel benim cod4 userbarı nasılblackrain demiş ki:Bengeldimm imzam nasıl olmuşşş?
ps : beni eklemeyin fun cluba
yok userbars.be diye bir yerden aldmblackrain demiş ki:Senmi hazırladın Cod 4 ü ?Maxima demiş ki:güzel benim cod4 userbarı nasılblackrain demiş ki:Bengeldimm imzam nasıl olmuşşş?
ps : beni eklemeyin fun cluba
Benide Ekleyin Fun Cluba
bide ilk kitabı 32 de acılan skill ile çekilseymiş daha güzel olacakmışBaTTeRST demiş ki:Sanki bir paylaşım yapmışsın çalınmasın diye adres eklemişsin gibi bence ismi eklemeseydin daha iyiydi.Adam okunu kapmış eline herşey hazır düşmanları yok edecek bir kişi o arkadan hotan çok ciX bi şekil vermiş resme
o da war onuda yapam :) (31 de açılan dı o :) )Maxima demiş ki:bide ilk kitabı 32 de acılan skill ile çekilseymiş daha güzel olacakmışBaTTeRST demiş ki:Sanki bir paylaşım yapmışsın çalınmasın diye adres eklemişsin gibi bence ismi eklemeseydin daha iyiydi.Adam okunu kapmış eline herşey hazır düşmanları yok edecek bir kişi o arkadan hotan çok ciX bi şekil vermiş resme
senin nickin bana o tv deki maxima akıllı die robot adamın yapışkan bişeyi elleriyle ellemesini hatırlattıMaxima demiş ki:bide ilk kitabı 32 de acılan skill ile çekilseymiş daha güzel olacakmışBaTTeRST demiş ki:Sanki bir paylaşım yapmışsın çalınmasın diye adres eklemişsin gibi bence ismi eklemeseydin daha iyiydi.Adam okunu kapmış eline herşey hazır düşmanları yok edecek bir kişi o arkadan hotan çok ciX bi şekil vermiş resme
king of fightersdaki bir adamın isminden esinlenerek koydum ben kaçar yatacağımMooNLiFe demiş ki:senin nickin bana o tv deki maxima akıllı die robot adamın yapışkan bişeyi elleriyle ellemesini hatırlattıMaxima demiş ki:bide ilk kitabı 32 de acılan skill ile çekilseymiş daha güzel olacakmışBaTTeRST demiş ki:Sanki bir paylaşım yapmışsın çalınmasın diye adres eklemişsin gibi bence ismi eklemeseydin daha iyiydi.Adam okunu kapmış eline herşey hazır düşmanları yok edecek bir kişi o arkadan hotan çok ciX bi şekil vermiş resme