blackrain demiş ki:
yahu arkadaşalr gelin 1.5 kuralım onun gibisi daha üretilmedi cs nin en orjinali o diğerleri source ye yakın gelio itici duruo bana
1.5 clan serverı kurak hep beraber...
ps: haftalardır cs oynuom nickim hep 3x[TR]L00B görürseniz bilinki benim aynı takıma girin :D
ohho ben 1.6 sektörü bitti diyorum sen 1.5 diyosun. Counter-strike diye bir oyun kalmaz bir kaç aya benden söylemesi :wink1:

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Titus Pullo demiş ki:
blackrain demiş ki:
yahu arkadaşalr gelin 1.5 kuralım onun gibisi daha üretilmedi cs nin en orjinali o diğerleri source ye yakın gelio itici duruo bana
1.5 clan serverı kurak hep beraber...
ps: haftalardır cs oynuom nickim hep 3x[TR]L00B görürseniz bilinki benim aynı takıma girin :D
ohho ben 1.6 sektörü bitti diyorum sen 1.5 diyosun. Counter-strike diye bir oyun kalmaz bir kaç aya benden söylemesi :wink1:
K2Network yeni bi oyun yapmış. KO gibi ama CS'nin gelişmiş versiyonu ve online oyun.

sevimli_angel demiş ki:
Titus Pullo demiş ki:
sevimli_angel demiş ki:
sohbetsiz kaldım :| (anlamadığından konuştuklarınızı) :mrgreen:

Yaw şebnem gelmedi temmuz ayında altınoluk'a inşallah ağustosta gelir. İlla ki gitmem lazım. 600 km e kadar çapım var. Gelirse gidecem :coffee: :coffee:
vay sen severmisin şeboyu =)

Şebo ve duman asla ve asla vazgeçmem ikisinden. Üstlerinede türk rockcı tanımam. ah yaf ikiside gelmedi bu sene buraya. her sene gelirlerdi. :|

Wax Whine demiş ki:
sevimli_angel demiş ki:
Titus Pullo demiş ki:
Şebo ve duman asla ve asla vazgeçmem ikisinden. Üstlerinede türk rockcı tanımam. ah yaf ikiside gelmedi bu sene buraya. her sene gelirlerdi. :|
:beer: :santa:
:beer: yaptın da iyi hatırlattın. Bi iki burn alıp geliyim ben :D

dolapta bira kalmamış. Alıp gelmekte acayip zor geliyo püfff.. :|

Yukarı Alt