Wax Whine
.NET
- Server
- Aspendos
- Takımı
- Besiktas
Aha aldım
Bakkal hala açıktı şansa.

olabilirWax Whine demiş ki:
Sen bir günde 230 post nasıl yazdın yaironeye_TR demiş ki:slm millet bnde sremudan sıkıldım geldim (sremunun bağrından kopgel kop gel)
yapar o çakalWax Whine demiş ki:Sen bir günde 230 post nasıl yazdın yaironeye_TR demiş ki:slm millet bnde sremudan sıkıldım geldim (sremunun bağrından kopgel kop gel)
Senin en son 18xx falandı
![]()
git izleWax Whine demiş ki:Ya bi durun bea. Johnny Bravo'yu izleyemiyorum![]()
Buluyo da ne oluyo? O piliç avcısı öyle kalıcı bir sevgili bulmazsevimli_angel demiş ki:git izleWax Whine demiş ki:Ya bi durun bea. Johnny Bravo'yu izleyemiyorum![]()
kız bulabildi mi o bravo
![]()
vallaha farkında olmadan kasıyozWax Whine demiş ki:Sen bir günde 230 post nasıl yazdın yaironeye_TR demiş ki:slm millet bnde sremudan sıkıldım geldim (sremunun bağrından kopgel kop gel)
![]()
hep aynı cvp be hacıironeye_TR demiş ki:vallaha farkında olmadan kasıyozWax Whine demiş ki:Sen bir günde 230 post nasıl yazdın yaironeye_TR demiş ki:slm millet bnde sremudan sıkıldım geldim (sremunun bağrından kopgel kop gel)
![]()
![]()
![]()
tam playboyWax Whine demiş ki:Buluyo da ne oluyo? O piliç avcısı öyle kalıcı bir sevgili bulmazsevimli_angel demiş ki:git izleWax Whine demiş ki:Ya bi durun bea. Johnny Bravo'yu izleyemiyorum![]()
kız bulabildi mi o bravo
![]()
![]()
Biraz geniş ama hoşironeye_TR demiş ki:yalan mı ama vallaha kasmıyom bilerek
bu arada herkez imzan çok görüntü kirliliği yapıyo diyoda bana hakkaten ole mi yapıyo![]()
görüntü kirliliği kıvamına gelmedi dahaironeye_TR demiş ki:yalan mı ama vallaha kasmıyom bilerek
bu arada herkez imzan çok görüntü kirliliği yapıyo diyoda bana hakkaten ole mi yapıyo![]()
ironeye_TR demiş ki:yalan mı ama vallaha kasmıyom bilerek
bw ne oluyoTitus Pullo demiş ki:ironeye_TR demiş ki:yalan mı ama vallaha kasmıyom bilerek
sayfa boyunu uzatıyo ve en aşağıya inderken zaman kaybettiriyo ve gözlerimi yoruyo. Aynı zamanda bw yiyo![]()