bana neden niye yazdınWax Whine demiş ki:sevimli_Angelironeye_TR demiş ki:eee kime dedinWax Whine demiş ki:Uykucu sana demedim![]()
![]()
yarın sabah 8 den akşam 7 ye kadar ordayım eğer istersen ö.m dan telimni verem yarın gelirsen çalldırırsın ben inerim aşaaUykucu demiş ki:Tamam Biliyorum Pc'yi Oradan Aldık Galibablackrain demiş ki:Cengiz topel caddesindeymiştren yolunun tam yanında
![]()
sohbet takılıyozMorwena demiş ki:huhu neler yapıyorsunuz ?![]()
o zaman konuşWax Whine demiş ki:Ya bu gece Ps kullanamayacağım. Döndüm yine![]()
geçmiş olsunironeye_TR demiş ki:arkalar 5 dakk kadar yokum ayağıma çoook pis iğne gibi zımba teli battı ölüyom vallaha![]()
diye sorarlar adamabatuknight demiş ki:pc başında onu nası becerdin xD
Sen Tel. Nosunu Pm'den At Banablackrain demiş ki:yarın sabah 8 den akşam 7 ye kadar ordayım eğer istersen ö.m dan telimni verem yarın gelirsen çalldırırsın ben inerim aşaaUykucu demiş ki:Tamam Biliyorum Pc'yi Oradan Aldık Galibablackrain demiş ki:Cengiz topel caddesindeymiştren yolunun tam yanında
![]()
![]()
Nasıl Yaptığını Öğrenebilir Miyim?ironeye_TR demiş ki:size sremudan 1-2 ss koyuyimda gözünüz gönlünüz açılsın
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
bi türlü serveri online yapamadım yaw![]()
vallaha dünyanın en dağınık odası benim dünde ayağıma bildiğin tuval iğnesi batmıştı hmn pc masasının altındaymış görmemiştim nese çıkardım iğneyi çok acıyo amasevimli_angel demiş ki:diye sorarlar adamabatuknight demiş ki:pc başında onu nası becerdin xD![]()
private server bölümünde sremu diye bişi var ordan yapabilirsin site çok yavaş olduğu için oraya gidene kdr 10 dakka fln geçer oncan sadce eyazıyomUykucu demiş ki:Nasıl Yaptığını Öğrenebilir Miyim?ironeye_TR demiş ki:size sremudan 1-2 ss koyuyimda gözünüz gönlünüz açılsın
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
bi türlü serveri online yapamadım yaw![]()
o ne oluyo acepsevimli_angel demiş ki:matrax organizasyonlarına döndü![]()