Gzl avatar ^^ hayırlı olsunironeye_TR demiş ki:bu arada yeni avatarım gzl mi
MASTER-The Last Woodßender![]()
Gzl avatar ^^ hayırlı olsunironeye_TR demiş ki:bu arada yeni avatarım gzl mi
thx bro (artık MY demiyom oda h.oxherolisa demiş ki:Gzl avatar ^^ hayırlı olsunironeye_TR demiş ki:bu arada yeni avatarım gzl mi
aynen kardeşim harka paylaşım yapmışsın yaa d.mod luğun hakkını fazlasıyla ama fazlasıyla veriyorsun umarım en yakın sürede mod olursunSakuraKenji demiş ki:Benim konuyu mu diyorsunblackrain demiş ki:İyi geceler forum 2 gün aradan sonra ben geldim am hemen gitcem dünyaya yön veren liderler var onları okucam bence sizde bi bakın isterseniz... ^^![]()
Sağol.blackrain demiş ki:aynen kardeşim harka paylaşım yapmışsın yaa d.mod luğun hakkını fazlasıyla ama fazlasıyla veriyorsun umarım en yakın sürede mod olursunSakuraKenji demiş ki:Benim konuyu mu diyorsunblackrain demiş ki:İyi geceler forum 2 gün aradan sonra ben geldim am hemen gitcem dünyaya yön veren liderler var onları okucam bence sizde bi bakın isterseniz... ^^![]()
![]()
iyi geceler broBaTTeRST demiş ki:Çok sıkıcı bir gün kahvemi alıp balkona çıkıyorum iyi geceler ^^
silkroad falan oynuonmu server ne ?xherolisa demiş ki:ben Burdayım =)
gitmiom sanma şarkı listesinin bitmesini bekliomSpiral demiş ki:şşştt gidemessin
Ett oynuorum odinde sen?blackrain demiş ki:silkroad falan oynuonmu server ne ?xherolisa demiş ki:ben Burdayım =)