burdayım ama gidiyorumSpiral demiş ki:çekirgeee nerdesin ?!![]()
ewt yaw bnde snin avatarını çok seviyodumblackrain demiş ki:avatarım kayboldu eyvahh o avatarı nerden bulcam ben bidaha pcye format atıım eyvahh büyük problem yahu biri bişey dede avatarım gitti ohannesss imdatt avatarım yokk :S lütfen yardım avatarsız naapabilirim ya o avattar benim en beğendiğim avatarımdı ya yardııım :S:S:S:S:S::S
iyi geceler titus sen nasısınTitus Pullo demiş ki:iyi geceler millet. nasıllar exl ailesi.
abi çok kötü yaa avatarım kayboldu birden :S hiç dokunmamıştım ama ya :STitus Pullo demiş ki:iyi geceler millet. nasıllar exl ailesi.
olur böle vakalar türk polisi yakalarblackrain demiş ki:abi çok kötü yaa avatarım kayboldu birden :S hiç dokunmamıştım ama ya :STitus Pullo demiş ki:iyi geceler millet. nasıllar exl ailesi.![]()
![]()
+1ironeye_TR demiş ki:olur böle vakalar türk polisi yakalarblackrain demiş ki:abi çok kötü yaa avatarım kayboldu birden :S hiç dokunmamıştım ama ya :STitus Pullo demiş ki:iyi geceler millet. nasıllar exl ailesi.![]()
![]()
şaka şaka
arasıra oluyo o heralde siteden kaynaklanan bi BUG olması lazım bnimde bi krere kaybolmuştu her zmn nolur nolmaz avatarla imzanı pc de bi yere sakla![]()