Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Üniversitenin en az lise kadar boş bir yer olduğunu düşünen var mı benden başka ?

İki buçuk yıldır bomboş gidip geliyorum , zamanıma yazık diye düşünmeye başladım.Tıpçılara , mühendislere öğretmenlikle alakası olan olmayan herkese formasyon verip öğretmen yapıyorlar zaten , üniversite bittiğinde iş şansı resmen sıfır. Derslerde yararlı bilgi zaten yok , 6 zilyon yıl önce nesli tükenmiş kavimin amblemi vizelerde çıkıyor. 36 sayfa boyunca betimleme yapıp edebi makale yazdığını sanan avanakların yazıları okutuluyor.

Bilgisayar bölümünde okuyan arkadaşlarıma bakıyorum , mühendislikte dahi format atmayı bilmeyenler var. Gösterilen konular tamamen şaka gibi. Elektrik mühendisi adamlar şalteri kaldırmaya korkuyorlar...

Amerika da ki arkadaşlarımla konuşuyorum , swift* tanıtımı ve girişi yapılıyormuş onlarda , bizdeyse 20 yıllık bozuk anakartlarla işlemci takma alıştırmaları yapılıyor hala. Ne zaman şu eğitim sistemimiz yenilenecek ? Ne zaman başımıza teknoloji bilen bir bakan geçecek? Cloud mloud demeyen birisi...

*Swift : Apple'ın tanıttığı yeni kodlama dili.
https://developer.apple.com/swift/

Avasin

Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Kemalist demiş ki:
Üniversitenin en az lise kadar boş bir yer olduğunu düşünen var mı benden başka ?

İki buçuk yıldır bomboş gidip geliyorum , zamanıma yazık diye düşünmeye başladım.Tıpçılara , mühendislere öğretmenlikle alakası olan olmayan herkese formasyon verip öğretmen yapıyorlar zaten , üniversite bittiğinde iş şansı resmen sıfır. Derslerde yararlı bilgi zaten yok , 6 zilyon yıl önce nesli tükenmiş kavimin amblemi vizelerde çıkıyor. 36 sayfa boyunca betimleme yapıp edebi makale yazdığını sanan avanakların yazıları okutuluyor.

Bilgisayar bölümünde okuyan arkadaşlarıma bakıyorum , mühendislikte dahi format atmayı bilmeyenler var. Gösterilen konular tamamen şaka gibi. Elektrik mühendisi adamlar şalteri kaldırmaya korkuyorlar...

Amerika da ki arkadaşlarımla konuşuyorum , swift* tanıtımı ve girişi yapılıyormuş onlarda , bizdeyse 20 yıllık bozuk anakartlarla işlemci takma alıştırmaları yapılıyor hala. Ne zaman şu eğitim sistemimiz yenilenecek ? Ne zaman başımıza teknoloji bilen bir bakan geçecek? Cloud mloud demeyen birisi...

Bu gözler inşaat mühendisliği son sınıf öğrencisinin beton yapamadığını, kulaklar ise nasıl yapılır sen biliyo musun lafını duydu whiteangel

Kemalist demiş ki:

Askeriyede bu durum daha belirgin oluyor 2 tane elektronik mühendisi geldi bitirme tezlerini anlatamadilar.. Direnç okumayı bilmeyen transistorun sağlamlığıni ölçemeyen adamlar mühendis oluyor... Üniversitede hayatta öğrendiğim teknik bilginin sadece %10 unu öğrendim. Lisede durum biraz daha iyiydi en azından pratik uygulama vardı...

Takımı
Besiktas
Selamlar, hayırlı geceler millet :)

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Bu mesaj CezaAlp rumuzlu uyeden alinti yapildi
CezaAlp demiş ki:
Bana müsade , nedense başım ağrıyo , gözlerim sulanıyo eekd1 eekd1
Bende de vardı nedense 1 saat önce , apranax fort attım hiç bir şeyim kalmadı :roll:

Wicked

Game Designer
gözlerim kapandı kapanacak bu sefer masa başında uyursam duygu beni kesin öldürecek zaten bu logo bu gece de bitmeyecek -.- iyi geceler :olucem:

Avasin

Biri bana kendi kendime takılacağım; benim dışımda hiç bir playerin beni huzursuz edemeyeceği, istediğim drop item ile istediğim monster spawn ile oynayabileceğim private silkroad nasıl yapılır öğretebilir mi?

Takımı
Besiktas
Bu mesaj Avasin rumuzlu uyeden alinti yapildi
Avasin demiş ki:
Biri bana kendi kendime takılacağım; benim dışımda hiç bir playerin beni huzursuz edemeyeceği, istediğim drop item ile istediğim monster spawn ile oynayabileceğim private silkroad nasıl yapılır öğretebilir mi?
Kanki bi zamanlar sremu diye bişey vardıda sitenin arşivlerinde kalan hiç sağlam link yok olsaydı onla idare ederdin.
ps:İyi geceler millet

İyi geceler ,daha demin her çocuk özeldir diye bir film izledim , ne güzel birşeymiş , böyle önerileriniz olursa ben buralardayım

Wicked

Game Designer
Bu mesaj CezaAlp rumuzlu uyeden alinti yapildi
CezaAlp demiş ki:
İyi geceler ,daha demin her çocuk özeldir diye bir film izledim , ne güzel birşeymiş , böyle önerileriniz olursa ben buralardayım
bunu önerebilirim
Detachment :beer:

Avasin

Bu mesaj Rewind rumuzlu uyeden alinti yapildi
Rewind demiş ki:
Bu mesaj Avasin rumuzlu uyeden alinti yapildi
Avasin demiş ki:
Kanki bi zamanlar sremu diye bişey vardıda sitenin arşivlerinde kalan hiç sağlam link yok olsaydı onla idare ederdin.
ps:İyi geceler millet
Biraz baktım da dişe dokunur birşey bulamadım ben de.

Yukarı Alt