_By_DaDaSsS_ demiş ki:selamlar marry christmas simgesi gelmiş biz müslümanız bunu yapmanız hoşuma gitmedi belirtmek istedim.
Yok hayır sadece bu sitenin bir kullanıcısı olduğum için dile getirmek istedim.Always demiş ki:Bu mesaj _By_DaDaSsS_ rumuzlu uyeden alinti yapildi
_By_DaDaSsS_ demiş ki:selamlar marry christmas simgesi gelmiş biz müslümanız bunu yapmanız hoşuma gitmedi belirtmek istedim.
Herkes aynı fikirde olmaya biliyor açıkcası ben takılmıyorum böyle şeylere.
herkesin özür düşünce ve ifadesi boşveer..
ne yazkı ki mezhepçi yaklaşımlarla görsel hazırlamıyoruz_By_DaDaSsS_ demiş ki:selamlar marry christmas simgesi gelmiş biz müslümanız bunu yapmanız hoşuma gitmedi belirtmek istedim.
Wicked demiş ki:Bu mesaj _By_DaDaSsS_ rumuzlu uyeden alinti yapildi
ne yazkı ki mezhepçi yaklaşımlarla görsel hazırlamıyoruz_By_DaDaSsS_ demiş ki:selamlar marry christmas simgesi gelmiş biz müslümanız bunu yapmanız hoşuma gitmedi belirtmek istedim.
Ukala olmayı bırak burası bir forum sitesi bir eleştiride bulunuyorsan bunun cevabını mutlaka alacaksın herkes senin bağnazlığına göz yummak zorunda değil._By_DaDaSsS_ demiş ki:Bu mesaj Wicked rumuzlu uyeden alinti yapildi
Konuyu uzatma . Müslümanım rahatsızlığımı dile getirdim. Hristiyanların bayramı sadece kölesi olmayınız .
Benim kimsenin dinine ve göz zevkine karışmaya hakkım yok iğneleyici konuşup cevap hakkı doğuruyorsan başka insanlara, konuştuklarında konuyu uzatma demeyeceksin müslüman kardeşim bunu yapman oldukça rahatsız edici bir davranış._By_DaDaSsS_ demiş ki:Sizde ukalasınız bakıyorum da ne zamandır dini mi göz zevki mi korumak bağnazlık oldu yorumunuz bir yönetici olarak çok abes hayırlı geceler.
No comment.
Bak dostum ben de devrimciyim herhangi bir dine karşı inancım yoktur mezhepçi yaklaşımlar da hiç hoşuma gitmez kaldı ki ben demiyorum ne diye inanç bağlıyorsun diye ya da ne gereksiz bir logo olmuş diye? ya da sana demiyorum hoş görülü ol çünkü senin dış dünyadaki görüşün ve inancındır._By_DaDaSsS_ demiş ki:Bu mesaj Wicked rumuzlu uyeden alinti yapildi
ne yazkı ki mezhepçi yaklaşımlarla görsel hazırlamıyoruzselamlar marry christmas simgesi gelmiş biz müslümanız bunu yapmanız hoşuma gitmedi belirtmek istedim.
Konuyu uzatma . Müslümanım rahatsızlığımı dile getirdim. Hristiyanların bayramı sadece kölesi olmayınız .
bu sitenin bir kullanıcısı isen kuralları gözden geçirip klavyeni tuşlarken bir kez daha düşüneceksin_By_DaDaSsS_ demiş ki:Yok hayır sadece bu sitenin bir kullanıcısı olduğum için dile getirmek istedim.
Always demiş ki:
indireyim de festivalden sonra izlicemAlways demiş ki:Bu mesaj Always rumuzlu uyeden alinti yapildi
Always demiş ki:
Güzel filmdi tavsiye ederim. iyi geceler.
Tropico 5Advance demiş ki:Uydunetin uyku yok servisini aldım geceleri sınırsız download hakkım var, önerileri bekliyorum oyun film dizi müzik her şey olur
http://tr.wikipedia.org/wiki/Noel_By_DaDaSsS_ demiş ki:Sizde ukalasınız bakıyorum da ne zamandır dini mi göz zevki mi korumak bağnazlık oldu yorumunuz bir yönetici olarak çok abes hayırlı geceler.
No comment.