Bu mesaj _By_DaDaSsS_ rumuzlu uyeden alinti yapildi
_By_DaDaSsS_ demiş ki:
selamlar marry christmas simgesi gelmiş biz müslümanız bunu yapmanız hoşuma gitmedi belirtmek istedim.

Herkes aynı fikirde olmaya biliyor açıkcası ben takılmıyorum böyle şeylere.
herkesin özgür düşünce ve ifadesi boşveer.. :coffee:

Bu mesaj Always rumuzlu uyeden alinti yapildi
Always demiş ki:
_By_DaDaSsS_ demiş ki:
selamlar marry christmas simgesi gelmiş biz müslümanız bunu yapmanız hoşuma gitmedi belirtmek istedim.

Herkes aynı fikirde olmaya biliyor açıkcası ben takılmıyorum böyle şeylere.
herkesin özür düşünce ve ifadesi boşveer.. :coffee:
Yok hayır sadece bu sitenin bir kullanıcısı olduğum için dile getirmek istedim.

Wicked

Game Designer
_By_DaDaSsS_ demiş ki:
ne yazkı ki mezhepçi yaklaşımlarla görsel hazırlamıyoruz

Bu mesaj Wicked rumuzlu uyeden alinti yapildi
Wicked demiş ki:
_By_DaDaSsS_ demiş ki:

Konuyu uzatma . Müslümanım rahatsızlığımı dile getirdim. Hristiyanların bayramı sadece kölesi olmayınız .

kimse kölesi değil abi, kimse öyle his etmiyor.
açıkcası ben bayram olarakta görmüyorum.
her yıl değişen teknolojiyi kutluyorum mesela ben :santa:

Takımı
Besiktas
_By_DaDaSsS_ demiş ki:
Wicked demiş ki:
_By_DaDaSsS_ demiş ki:

Konuyu uzatma . Müslümanım rahatsızlığımı dile getirdim. Hristiyanların bayramı sadece kölesi olmayınız .
Ukala olmayı bırak burası bir forum sitesi bir eleştiride bulunuyorsan bunun cevabını mutlaka alacaksın herkes senin bağnazlığına göz yummak zorunda değil.

Konuyu uzatma . Müslümanım rahatsızlığımı dile getirdim. Hristiyanların bayramı sadece kölesi olmayınız .[/quote]
Ukala olmayı bırak burası bir forum sitesi bir eleştiride bulunuyorsan bunun cevabını mutlaka alacaksın herkes senin bağnazlığına göz yummak zorunda değil.[/quote]

Sizde ukalasınız bakıyorum da ne zamandır dini mi göz zevki mi korumak bağnazlık oldu yorumunuz bir yönetici olarak çok abes hayırlı geceler.

No comment.

Takımı
Besiktas
_By_DaDaSsS_ demiş ki:
Sizde ukalasınız bakıyorum da ne zamandır dini mi göz zevki mi korumak bağnazlık oldu yorumunuz bir yönetici olarak çok abes hayırlı geceler.

No comment.
Benim kimsenin dinine ve göz zevkine karışmaya hakkım yok iğneleyici konuşup cevap hakkı doğuruyorsan başka insanlara, konuştuklarında konuyu uzatma demeyeceksin müslüman kardeşim bunu yapman oldukça rahatsız edici bir davranış.
Nasıl benim yazdıklarım sana abes gelebiliyorsa sizin yazdıklarınızda aynı şekilde bana abes geliyor iyi geceler.

Wicked

Game Designer
_By_DaDaSsS_ demiş ki:
Wicked demiş ki:

Bak dostum ben de devrimciyim herhangi bir dine karşı inancım yoktur mezhepçi yaklaşımlar da hiç hoşuma gitmez kaldı ki ben demiyorum ne diye inanç bağlıyorsun diye ya da ne gereksiz bir logo olmuş diye? ya da sana demiyorum hoş görülü ol çünkü senin dış dünyadaki görüşün ve inancındır.
Evet derim gel derim bak doğru olan bu derim yanlış yapıyorsun doğru yol bu derim ister gelir ister gelmez karşımdaki karakter ama burada demem burada kimse kimseye hesap soramaz dini inancıyla görüşüyle siyasi bakışıyla.

_By_DaDaSsS_ demiş ki:
Yok hayır sadece bu sitenin bir kullanıcısı olduğum için dile getirmek istedim.
bu sitenin bir kullanıcısı isen kuralları gözden geçirip klavyeni tuşlarken bir kez daha düşüneceksin
hakaret etmeye devam edersen de emin ol karşılığını alırsın.

:arrow: forum-kurallari-t21532.html

Advance

Uydunetin uyku yok servisini aldım geceleri sınırsız download hakkım var, önerileri bekliyorum oyun film dizi müzik her şey olur :D

Avasin

Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Advance demiş ki:
Uydunetin uyku yok servisini aldım geceleri sınırsız download hakkım var, önerileri bekliyorum oyun film dizi müzik her şey olur :D
Tropico 5
Elite Sniper3
JFK (John F. Kennedy-Film)

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
_By_DaDaSsS_ demiş ki:

No comment.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Noel

20. yüzyılın başlarından itibaren Noel, Hıristiyan olmayanlar tarafından da kutlananan,[1] dinî motiflerinden arınmış,[1] hediye alışverişi etrafında yoğunlaşan bir bayram olarak da kutlanmaya başlamıştır.[1]

Bunun yanı sıra din böyle korunmaz , müslümanlık bu kadar küçük şeylerle yara almaz , insanların eğlenmesi değilde müslümanım deyip insanları dolandırıp , müslümanlığın adını tüm dünyaya kötüleyen insanlara karşı çıkarak korursunuz. İnsanların %60'ı bu durumdayken , bayram kutlayıp iki eğlenen insanlara sataşmanın anlamı yok . Her şey bittikten sonra , bütün dolandırıcılar , dini kendi uğruna kullanıp milyonlarca para kaldıranlar bittikten sonra , otelde basılan hocalar bittikten sonra , noel deyip iki bira içen adamlara karşı savaş başlatırsın...

Yukarı Alt