John Wick
Wild Card
Law Abiding Citizen
Taken 3
Colombiana
[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Abooo amfiyle bassla uğraşırken saat 12yi geçmiş :D İyiki komşular gürültüye dayanamayıp polis çağırmamışlar :D

iyi bro nasıl olsun kala kala okumaya çalışıyoz okulla pek ilgim olmadığından :D sen nasılsın nasıl gidiyo hayat askerden geldiğinden beri

Ne olsun eğlence arayışındayım boş boş oturmak canımı sıkıyo daha iş bulamadım. Daha doğrusu iş aramadım :D 25 gün falan oluyo askerden döneli. 2 hafta önce motor aldım 2010 CBF 150 daha doğru düzgün binemedim paso kar yağıyor.. Geçen AVM' de ilk okul arkadaşımla karşılaştım aynı mahallede oturuyoruz. Oda askerden dönmüş 6 ay önce, araba almış 3-4 arkadaş takılıyoruz geceleri paralarda su gibi akıyor haliyle :D Kardeşim ve 2 arkadaşım daha askerde. Para sorun değil işsizlik maaşına başvurdum 500 600 bişeyler gelicek her ay ama çok sıkılıyorum. Sıkıntıdan eskiden yaptığım amfi devrelerini elden geçirdim bass amfisine aktif bass filitre devresi kurdum demin :D Şu kar yağışı bitsin de cv hazırlayıp iş aramaya başlarım yakında.

valla hacı ilk dönem bi gün gidersem gidiyodum okula dersim yoktu kaldığım için aklımda da başka planlar olduğundan işe de girmedim o kadar kötü bi durum ki işsizlik okulu sevmediğim halde okulu arar oldum neyse ki bu dönem öyle değilim pek 3-4 gün gitcem ufak ufak iş arayışlarım da var şimdilik iyi gidiyoz gibi bakalım inş planladığım gibi gider bu dönem

İnan okumak o kadar zor değil etrafa bakarak anlayabilirsin bunu bir sürü mühendis var. Askerdeyken bigün yeni kısadönem askerler geldi 3 tanesini çağırdık ikisi elektronik mühendisi diğeri bilgisayar öğretmeni. Neyse bilgisayarcıya okey verdik öyle ya da böyle bilgisayar işinden herkes anlar. Sıra geldi elektronik mühendislerine, komutan soruyo bitirme teziniz neydi diye biri valla hatırlamıyorum dedi diğeri octocopter yapmıştım dedi. Hatırlamıyorum diyene nasıl hatırlamazsın koskoca bitirme tezi onunla aylarca uğraşmadın mı diye sordu çocuk uzun zaman oldu unuttum dedi. Şimdi ne işle meşgulsün dedik okuyorum dedi. Adam elektronik mühendisliği bitirmiş işletme bitirmiş birde üstüne mimarlık okuyor :D Komutan sordu niye bu kadar okuyosun diye :D Adam okuyor ama kafası bom boş hiç bir fikri yok.. Diğer çocuğa geldi sıra oda adam akıllı birşey anlatamadı hazır oyuncağı alıp kurup proje diye sunmuşlar kısacası.. 2 hafta sonra bilgisayarcıyla çok okuyan ayrıldılar biri mutfak çavuşu oldu diğeride rehberlik ve danışma kısmına gitti :D Kısacası okumak zorsa bu angutlar nasıl mezun oluyor ben anlamıyorum...

ya okumak zor değil aslında kolay ama ben pek ilgilenmiyorum okulla işte gelecekle ilgili şeyler yapmayı daha çok istiyorum yani diceksin ki okul gelecekle ilgili değil mi çevremdeki bi çok kişinin de söylediği gibi bi çok insandan farklı daha fantastik bi bakış açım ve planlarım var bu yüzden düz bi mühendis olmaktan ziyade okul bi şekilde biter kendime bişeyler katmalı geliştirmeli okul bitmeden bişeylere sahip olmalıyım kafasındayım :D

Yapabilirsen senin çok iyi olur :D Bende mucit olmak işterdim hep ama olmayınca olmuyor :D

Yukarı Alt