Selam beyler. Esnek çalışma saatleri olmayan bi iş bulamadım bu gün de :D Ne berbat bi ülke lan burası araba ilanı bakarsın bel altı boya, iş ilanı bakarsın esnek çalışma saatleri herkes tuttuğunu öpüyor ne güzel :D

[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Kemalist demiş ki:
Selam beyler,

H1Z1 oynayan oldu mu ? Almaya değer mi ?
parayla gökten yardım kutusu tarzı bişey geliyo diye millet bıraktı diye duydum ama emin değilim sony olmıcak dediği halde sonradan döndüğü için sanırım

@Kemalist
Oynamadım fakat oynayan çoğu kişi memnun benim gördüğüm.

Bu arada KadeBostany- Jolan dinleyin gençler geceleri iyi gidiyor :)

Çok eskidir aslında ama yeni versiyonuda çok güzel olmuş 8)

Wicked

Game Designer
Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Kemalist demiş ki:
Selam beyler,

H1Z1 oynayan oldu mu ? Almaya değer mi ?
Ben oynadım Başta oyun güzel göründü tabii her zamanki gibi kimse eşlik etmeyince sıkıcı geldi öylece duruyor sonra Dying Light'ı alıp oynadım H1Z1 görsel açıdan beni pek tatmin etmez oldu Dying Light'ta ise Multiplayer olayı çok kötü daha 4 vs 4 kimseyle oynayamadım online kullanıcı sayısı da çok az ama single player gerçekten tatmin edici derecede harikulade. H1Z1 i alacaksan eğer birkaç arkadaşa ihtiyacın var birbirinizi kollamadığınız sürece hep ölürsün ve doğduğunda da sıkılmaya başlarsın pve ve pvp serverları var oldukça fazla var. zombilerden kaçmak kolay oluyor ama kurtlardan kaçmak zor ayrıca oyunda çok fazla hata var henüz binalara giriyorsun zombi kapalı kapıdan sıvışıyor cam, tahta demir giriyor her türlü ya öldüreceksin ya da öleceksin sorun bu değil tabii ki keşke sorun bu olsa basit olurdu kafasına vura vura öldürürdün ancak sorun zombiye vuruyorsun sonra o kendine gelene kadar arkasına geçmiş oluyorsun ama kaldırıp elini vurunca sen arkasında olsan bile sana değiyor ne hikmetse uzun kolları var kafana yiyorsun ve bir süre sonra yaranı sarmazsan ölüyorsun alpha test aşaması normaldir ama genel olarak fena değil oyun arkadaşın yoksa dediğim gibi tavsiye etmem sıkılırsın bir süre sonra benim gibi. Ufak bir ayrıntı daha vereyim harita o kadar büyük ki nedere doğduğunu bilmiyorsun ormanın içinde bir yerlerde doğuyorsun. Haritayı ezbere bilmiyorsan eğer arkadaşını bulmak ta oldukça zor

İyi geceler.

[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Selam beyler ,

Elinde Left 4 dead 2 olan var mı ? Cumartesi pazar geceleri oynayalım bir 4 kişilik ekip kurup.

Yukarı Alt