sa
bundan mıRewind demiş ki:Güzel kafa amit kardeş aynısı bendede var
axfsdfsdasdfadsMaddy demiş ki:Bu mesaj Rewind rumuzlu uyeden alinti yapildi
bundan mıRewind demiş ki:Güzel kafa amit kardeş aynısı bendede var
parayla gökten yardım kutusu tarzı bişey geliyo diye millet bıraktı diye duydum ama emin değilim sony olmıcak dediği halde sonradan döndüğü için sanırımKemalist demiş ki:Selam beyler,
H1Z1 oynayan oldu mu ? Almaya değer mi ?
Ben oynadım Başta oyun güzel göründü tabii her zamanki gibi kimse eşlik etmeyince sıkıcı geldi öylece duruyor sonra Dying Light'ı alıp oynadım H1Z1 görsel açıdan beni pek tatmin etmez oldu Dying Light'ta ise Multiplayer olayı çok kötü daha 4 vs 4 kimseyle oynayamadım online kullanıcı sayısı da çok az ama single player gerçekten tatmin edici derecede harikulade. H1Z1 i alacaksan eğer birkaç arkadaşa ihtiyacın var birbirinizi kollamadığınız sürece hep ölürsün ve doğduğunda da sıkılmaya başlarsın pve ve pvp serverları var oldukça fazla var. zombilerden kaçmak kolay oluyor ama kurtlardan kaçmak zor ayrıca oyunda çok fazla hata var henüz binalara giriyorsun zombi kapalı kapıdan sıvışıyor cam, tahta demir giriyor her türlü ya öldüreceksin ya da öleceksin sorun bu değil tabii ki keşke sorun bu olsa basit olurdu kafasına vura vura öldürürdün ancak sorun zombiye vuruyorsun sonra o kendine gelene kadar arkasına geçmiş oluyorsun ama kaldırıp elini vurunca sen arkasında olsan bile sana değiyor ne hikmetse uzun kolları var kafana yiyorsun ve bir süre sonra yaranı sarmazsan ölüyorsun alpha test aşaması normaldir ama genel olarak fena değil oyun arkadaşın yoksa dediğim gibi tavsiye etmem sıkılırsın bir süre sonra benim gibi. Ufak bir ayrıntı daha vereyim harita o kadar büyük ki nedere doğduğunu bilmiyorsun ormanın içinde bir yerlerde doğuyorsun. Haritayı ezbere bilmiyorsan eğer arkadaşını bulmak ta oldukça zorKemalist demiş ki:Selam beyler,
H1Z1 oynayan oldu mu ? Almaya değer mi ?
Gerilla demiş ki:GKFC ON!
İyi geceler