- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
bugün bayram ilan ettim global mesajımızı da açalım FB için bütün FB Fun Club uyelerini de bekleriz extrabeer hmm
başta ben geliyom Hacım aç aç eğlenelim doya doya headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 Coolextraloob demiş ki:bugün bayram ilan ettim global mesajımızı da açalım FB için bütün FB Fun Club uyelerini de bekleriz extrabeer hmm
Tabii ki ne demek.Jacabo demiş ki:arkadaşlar bende bu topicte yer alabilirmiyim. aranıza kabul ederseniz sewinirim perde
Cikk cikkk..BøBa demiş ki:Olmas Birlikte karar wercez Kuşlar Konseyini toplayin
evet erittiler minicik masum bebeğiBøBa demiş ki:Chucky Kazana düşmüştü demi bi ara Question
teşekkür ederim. mucXRational demiş ki:Tabii ki ne demek.Jacabo demiş ki:arkadaşlar bende bu topicte yer alabilirmiyim. aranıza kabul ederseniz sewinirim perde
daha öncede söylediğim gibiBøBa demiş ki:Rational Redbull+absolute mi yoksa Burn+smirnoff mu
tamam ne zaman alıyonBøBa demiş ki:Gel Chivas Regal Viski + magnum çukuletada anlaşalm
neyse ozaman şöyle yapalım Bira & LeblebiBøBa demiş ki:iide Bunlar 150 ytl edio ztn Nolcak Benim silk Bot