- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
bugün bayram ilan ettim global mesajımızı da açalım FB için bütün FB Fun Club uyelerini de bekleriz
extrabeer hmm

![]() |
başta ben geliyom Hacım aç aç eğlenelim doya doya headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 Coolextraloob demiş ki:bugün bayram ilan ettim global mesajımızı da açalım FB için bütün FB Fun Club uyelerini de beklerizextrabeer hmm
Tabii ki ne demek.Jacabo demiş ki:arkadaşlar bende bu topicte yer alabilirmiyim. aranıza kabul ederseniz sewinirim perde
Cikk cikkk..BøBa demiş ki:Olmas Birlikte karar wercez Kuşlar Konseyini toplayin![]()
evetBøBa demiş ki:Chucky Kazana düşmüştü demi bi araQuestion
teşekkür ederim. mucXRational demiş ki:Tabii ki ne demek.Jacabo demiş ki:arkadaşlar bende bu topicte yer alabilirmiyim. aranıza kabul ederseniz sewinirim perde![]()
daha öncede söylediğim gibiBøBa demiş ki:Rational Redbull+absolute mi yoksa Burn+smirnoff mu![]()
![]()
tamam ne zaman alıyonBøBa demiş ki:Gel Chivas Regal Viski + magnum çukuletada anlaşalm![]()
![]()
neyse ozaman şöyle yapalım Bira & LeblebiBøBa demiş ki:iide Bunlar 150 ytl edio ztn Nolcak Benim silk Bot![]()
![]()