olamaz. ağlarız sonra ama Crying or Very sad Crying or Very sad
önemli iş güsel.. extrabeerBøBa demiş ki:Kim sizmiş yhaw yok öle bişi önemli işlerm wardi fln
yeme bizi dostum. daha Bira & Leblebi borcun bile duruyoBøBa demiş ki:Kim sizmiş yhaw yok öle bişi önemli işlerm wardi fln
YumurtaTiTaN_ demiş ki:karnım çok acıktı bana 5-10 dk içinde kolayca yapılabilecek birşey söyleyebilirmisiniz ??
gece gece yumurta mı yenirJacabo demiş ki:YumurtaTiTaN_ demiş ki:karnım çok acıktı bana 5-10 dk içinde kolayca yapılabilecek birşey söyleyebilirmisiniz ??
kola+ yumurta süperTiTaN_ demiş ki:gece gece yumurta mı yenirJacabo demiş ki:YumurtaTiTaN_ demiş ki:karnım çok acıktı bana 5-10 dk içinde kolayca yapılabilecek birşey söyleyebilirmisiniz ??
aLLah wersinJacabo demiş ki:bizede verirsen yenir tabi neden yenmesin hmm hmm
8843/1 sokak no:16 daire:12 İzmir./Ksk deim kards buyur gel hmmJacabo demiş ki:ozaman tabak çanak ne varsa hazırla hacım ekmek+kola ları kapıp geliyom hmm hmm hmm
oooo sen davet edene kadar ben kapıya dayandım bileumutTR demiş ki:8843/1 sokak no:16 daire:12 İzmir./Ksk deim kards buyur gel hmmJacabo demiş ki:ozaman tabak çanak ne varsa hazırla hacım ekmek+kola ları kapıp geliyom hmm hmm hmm
kardeş mum veriimmi?? Daha rahat yicek bişiler ararsınTiTaN_ demiş ki:beyler hepinize iyi geceler ben yiyecek bşeyler bulabilrsem yiyip bulamazsam yemeden yatıyorum
tabiiii tabiiiii ben türk kızılay vakfıyım demiJacabo demiş ki:hacım hiçbişey bulamassan atla bi taxiye biz umutlardayız orda yemek yicez sende gel
duydunmu bak umutta gel diyoumutTR demiş ki:tabiiii tabiiiii ben türk kızılay vakfıyım demiJacabo demiş ki:hacım hiçbişey bulamassan atla bi taxiye biz umutlardayız orda yemek yicez sende gel