komik şeyJacabo demiş ki:duydunmu bak umutta gel diyoumutTR demiş ki:tabiiii tabiiiii ben türk kızılay vakfıyım demiJacabo demiş ki:hacım hiçbişey bulamassan atla bi taxiye biz umutlardayız orda yemek yicez sende gel
komik şeyJacabo demiş ki:duydunmu bak umutta gel diyoumutTR demiş ki:tabiiii tabiiiii ben türk kızılay vakfıyım demiJacabo demiş ki:hacım hiçbişey bulamassan atla bi taxiye biz umutlardayız orda yemek yicez sende gel
ne var yiyecekJacabo demiş ki:duydunmu bak umutta gel diyoumutTR demiş ki:tabiiii tabiiiii ben türk kızılay vakfıyım demiJacabo demiş ki:hacım hiçbişey bulamassan atla bi taxiye biz umutlardayız orda yemek yicez sende gel
biber dolması kalmadı sen hala ordamsn ama ıspanak war extraokk hmmJacabo demiş ki:biber dolması bide muz
umutTR demiş ki:biber dolması kalmadı sen hala ordamsn ama ıspanak war extraokk hmmJacabo demiş ki:biber dolması bide muz
aaa şimdi olmadı bak bende o kadar kola+ekmek alıp geliyodum SadumutTR demiş ki:biber dolması kalmadı sen hala ordamsn ama ıspanak war extraokk hmmJacabo demiş ki:biber dolması bide muz
musafir umduunu deel buldunu yerJacabo demiş ki:aaa şimdi olmadı bak bende o kadar kola+ekmek alıp geliyodum SadumutTR demiş ki:biber dolması kalmadı sen hala ordamsn ama ıspanak war extraokk hmmJacabo demiş ki:biber dolması bide muz
okan bence cezalısın. biz kaynatıyoz sen yoksun hacımextraloob demiş ki:i am here Razz
h.g okan abi..burda muabbet süper biras kaçrdnextraloob demiş ki:i am here Razz
yine kaçtıumutTR demiş ki:h.g okan abi..burda muabbet süper biras kaçrdnextraloob demiş ki:i am here Razz
iyi geceler umut kardeş allah rahatlık versin. mucXumutTR demiş ki:ben yatar gözler mefta sulanıo şerefsizler Confused ii gcler ii muabbetler.. mucX
iyi geceler umut kardeş allah rahatlık versin. mucXa4_tech demiş ki:iyi muhabbetler arkadaşlar 3 günlük uykusuzluk + ağır dersler + trafik insanda sorunlar yaratabiliyormuş
biraz daha durursam klavyeye düşecek kafam
1 hafta uyurum artık headbang2ft9
ama kimse CİK ler yokThe_DifferenT demiş ki:saat daha 3 Razz Razz
neye bakacaklar anlamadım dostum Rolling Eyes kızmı bakcaklar yoksaThe_DifferenT demiş ki:Birazdan gelirler 5 te bakmaya